#Harekatı kapsamında

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Mehmetçik Dualarla Afrin'e Uğurlandı 00:55

Mehmetçik Dualarla Afrin'e Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı na katılacak askerler törenle uğurlandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin Şehir Merkezinin Kuşatmasına Geçilecek 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin Şehir Merkezinin Kuşatmasına Geçilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, önümüzdeki günlerde Afrin şehir merkezinin kuşatmasına geçileceğini söyledi...

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması 15:42

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması

Normandiya Çıkarması, General Dwight D. Eisenhower kumandasındaki Müttefik kuvvetlerinin 1944 Haziran - Eylül ayları arasında giriştiği hücum harekâtıdır. Müttefiklerin çıkarmasından sonra Alman cephesinin yarılmasına ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Erdoğan Sizi Uyarmıştık Sınırlarımızı Da Haddinizi Aşmayacaktınız 10:06

Erdoğan Sizi Uyarmıştık Sınırlarımızı Da Haddinizi Aşmayacaktınız

Erdoğan Sizi Uyarmıştık Sınırlarımızı Da Haddinizi Aşmayacaktınız Dedi..

Özel Harekat Polisleri Dualarla Afrin'e Uğurlandı 02:16

Özel Harekat Polisleri Dualarla Afrin'e Uğurlandı

Özel harekat polisleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı...

İşte Ilk Milli Insansız Kara Aracımız 00:30

İşte Ilk Milli Insansız Kara Aracımız

İnsansız hava araçları ve silahlı insansız hava araçlarının ardından insansız sistemler karaya da taşınıyor. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı sosyal medya hesabından insansız kara aracımızla ilgili ilk görün..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Galatasaray'da İmzalar An Meselesi! 00:53

Galatasaray'da İmzalar An Meselesi!

Galatasaray'da transfer harekatı tekrar hız kazandı. Sarı kırmızılılar Imbula ve Feghouli transferinde sona yaklaştı. Galatasaray Stoke City'nin orta saha oyuncusu Imbula'yla anlaştı. Sarı kırmızılılar oyuncunun kulübü ..

  • OFSAYT tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rainbow Six Siege Operation White Noise Defend Teaser  PS4 00:45

Rainbow Six Siege Operation White Noise Defend Teaser PS4

Operation White Noise brings you two new operators from the Republic of Korea and the famed 707th Special Mission Battalion. They don’t call them ‘White Tigers’ for nothing and the 707th trains Korea’s finest operators u..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Komandolar Cuma Namazı Kıldı 02:05

Komandolar Cuma Namazı Kıldı

Zeytin Dalı Harekatı'nda görevlendirilen özel harekat birlikleri ve güvenlik korucularının konuşlandığı İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezinin açılışı yapıldı...

Özel Harekat Polisleri Afrin'e Dualarla Uğurlandı 02:37

Özel Harekat Polisleri Afrin'e Dualarla Uğurlandı

Özel harekat polisleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı...

Şehit Aileleri Suriye Sınırında 02:02

Şehit Aileleri Suriye Sınırında

Ömer Halisdemir ve Eren Bülbül'ün de yakınlarının aralarında olduğu bir grup şehit ailesi, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Hatay'ın sınır ilçesi Hassa'ya gitti...

Mehmetçik'ten Öğrencilere Müthiş Yanıt 01:30

Mehmetçik'ten Öğrencilere Müthiş Yanıt

Zeytin Dalı Harekatı'nın 38. gününde başarılı operasyonlar yapan askerlerimize Bursalı ortaokul öğrencilerinden bir sürpriz gitti. Askerlerimiz bir video ile sürprizi karşılıksız bırakmadı...

Sivaslı Miniklerden Komando Andı 00:41

Sivaslı Miniklerden Komando Andı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde miniklerin Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden Mehmetçiğe destek olmak için söyledikleri komando andı büyük ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınır Hattında Mehmetçiğe Sanatçı Ve Futbolculardan Anlamlı Destek 01:35

Sınır Hattında Mehmetçiğe Sanatçı Ve Futbolculardan Anlamlı Destek

Bir grup sanatçı ve futbol dünyasından isimler Gaziantep'te düzenledikleri basın toplantısının ardından Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere moral vermek amacıyla Kilis sınırına hareket etti..

Şehit Haberlerini Verirken Gözyaşlarını Tutamadı 02:17

Şehit Haberlerini Verirken Gözyaşlarını Tutamadı

Mersin'de yayın yapan yerel Kanal 33 televizyonun sunucusu Duygu Canova, 'Güne Bakış' programında Zeytin Dalı Harekatı sırasında Afrin'deki 8 şehidin haberini verirken gözyaşlarını tutamadı...

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı 01:08

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı

'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketleri Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun tabutunu Mehmetçikle birlikte omzunda taşıdı...

Şehitlerimizi Uğurluyoruz 02:07

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 8 asker son yolculuklarına uğurlanıyor...

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video 01:58

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla öğrencilerin okullarda hazırladığı video, mektup ve resimler, Mehmetçiğe moral veriyor. Kahramanmaraş Hasan Balcı İlkokulu 3/E sınıfı öğrencisi Mehmet Tuğkan Şahi..

'YPG-PKK'dan En Fazla Zarar Görenler Kürtlerdir' 01:37

'YPG-PKK'dan En Fazla Zarar Görenler Kürtlerdir'

Suriyeli gazeteci-aktivist Omar Madaniah, Zeytin Dalı Harekatı'nın tam zamanında başlatılan bir operasyon olduğunu belirterek, Bunlar, sözde Kürt halkı adına konuşuyorlar ancak YPG/PKK'dan en fazla zarar görenler Kürtle..

Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti 01:11

Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda yıldız kadınlar kılıç kategorisinde altın madalya kazanan Deniz Selin Ünlüdağ, Avrupa şampiyonluğunu Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e armağan etti...

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi 00:48

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 200 öğrenci, bir araya geldikleri okulun bahçesinde hazırladıkları koreografi ile Zeytin Dalı yazdı.Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Anadolu İmam Lisesi'nde eğitim gören..

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua 03:19

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından, Şehitler Abidesinde 'Zeytin Dalı Harekatı'nı katılan Mehmetçiğe destek olmak için Kuran-ı Kerim ve dua programı düzenledi. Şehitlikteki programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Eceabat Ka..