#Harekatı kapsamında

ABD'nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına Moskova'dan yanıt geldi 01:05

ABD'nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına Moskova'dan yanıt ge

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) başkanlık seçimlerine siber saldırı iddiaları kapsamında 35 Rus diplomatın ülkeyi terk etmesini istemesine Rusya'dan cevap gecikmedi. Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Washin..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Çocukların Hastane Korkusuna Resimli Çözüm 02:45

Çocukların Hastane Korkusuna Resimli Çözüm

Bartın Gençlik Merkezi üyeleri, Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi duvarlarına çizgi film kahramanları çizerek, çocukların hastane korkularını yenmesine katkı sağlıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18) 01:17

Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18)

Hindistan’da görünmez bir kaza yaşandı. İki dövüş ustası, bir festival kapsamında ellerine aldıkları çekiçle şov yapmak istedi. Yere yatırdıkları iki adamın çevresine meyveler koyan dövüşçüler gözleri bağlı bir şekilde b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı 00:12

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralele Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, şike davasının görüldüğü kapatılan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Mehmet..

İzmir'de FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Dava Başladı 00:28

İzmir'de FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Dava Başladı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in bir numaralı şüpheli olduğu 270 sanıklı davanın görülmesine başlandı...

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği 01:28

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği

Bingöl'de bulunan göktaşı parçalarının binlerce dolar karşılığında köylüler tarafından satılması, farklı kentlerde de göktaşı arayanların ortaya çıkmasına neden oldu. Gökbilimcilerin Uzay madenciliği dediği bu iş kapsa..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Fetö Operasyonunda 11 Polis Memuru Adliye Sevk Edildi 00:58

Fetö Operasyonunda 11 Polis Memuru Adliye Sevk Edildi

Kocaeli’de FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar devam ediyor. Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında görevden ihraç edilen 11 polis memuru gözaltına alınmıştı. Gözaltı işlemleri tamamlanan ..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Türkiye ziyareti kapsamında ilk ..

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı 00:46

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sağlık Bakanı Akdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, okul sütü programı kapsamında Batıkent Kent Koop İlkokulunda öğrencilere süt dağıttı...

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

FETÖ Maaş Kartını Aldığı Öğretmeni Zorla Evlendirmek İstemiş 01:41

FETÖ Maaş Kartını Aldığı Öğretmeni Zorla Evlendirmek İstemiş

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan öğretmenlerden 14'ü daha adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasından itirafçı olan bir kadın öğretmen..

Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!! 04:42

Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!!

New York'ta yılda iki defa düzenlenen, New York Moda Haftası kapsamında Türk Modacı Hakan Akkaya Sonbahar/Kış koleksiyonunu sergiledi. Defilede manken Çağla Şikel de yer aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi 00:49

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi

İngiltere ile Arjantin arasında yaşanan Falkland Savaşı’nda hayatını kaybeden askerler yıllardır Falkland Adaları'ndaki isimsiz mezarlarda yatıyor. Uluslararası Kızılhaç Komitesi, İngiltere ile Arjantin arasında imzalana..

  • Umut Tv tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformice Oynuyoruz Ep 1 Oyun Tanıtımı 21:27

Transformice Oynuyoruz Ep 1 Oyun Tanıtımı

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere oyun tanıtım videosu çektim oyunumuz online chet oyunudur global kapsamında eğlence strateji oyunudur iyi seyirler Adı= Tranformice.com..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında 01:17

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gündemden düşmeyen casusluk iddiaları ile ilgili sessizliğini bozuyor. FBI Başkanı James Comey, ilgili soruşturma kapsamında, pazartesi günü Temsilc..

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi 00:47

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi

Güney Kore'de görevden azledilen eski Cumhurbaşkanı Park Geun-hye, hakkındaki yolsuzluk soruşturması kapsamında bu sabah ifade vermek üzere Seul Başsavcılığı'na gitti. 65 yaşındaki siyasetçi, binaya girişi sırasında bası..