#Harekatı kapsamında

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor 01:56

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor

Türkiye'yle Anlaşmanın İptali İçin Atağa Geçti . AB yardımlarının kesilmesinin ardından Merkel şimdi de 2015'te imzalanan 6 milyar euroluk mülteci anlaşmasına gözünü dikti. Merkel, anlaşmanın iptali için diplomatik atağa..

  • PengoTV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

Malezya'daki Uçurtma Festivali İzleyenleri Büyüledi 00:50

Malezya'daki Uçurtma Festivali İzleyenleri Büyüledi

Malezya’daki Wau Festivali kapsamında birbirinden ilginç uçurtmalar kıyasıya yarıştı. Melaka şehrinin Banda Hilir bölgesinde düzenlenen organizasyona Singapur, Tayland, Endonezya ve Çin’den 80 yarışmacı katıldı. Üzerle..

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü 01:08

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid ile bir araya geldi.Estonya'nın başkenti Tallinn'e düzenlediği iki günlük ziyaret kapsamında Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kal..

Koşu Bandında Koşan At 01:07

Koşu Bandında Koşan At

Türkler için en kutsal varlıklardan biridir at. Bir üniversite araştırması kapsamında atın koşarken nefes kontrol biçimi ve çeşitli bünyesel davranışları araştırması için koşu bandına çıkarmışlar. Bizim küheylan da veriy..

  • JET TV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu 01:15

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu

İstanbul polisince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 197 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 76 şüpheliden 46'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Batmanlı 2 Bin Öğrenciden Anlamlı Mesaj 01:07

Batmanlı 2 Bin Öğrenciden Anlamlı Mesaj

Batman'ın Kozluk ilçesinde Batman Her Yerde Okuyor Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi. 2 Bin Öğrenci stadyumda kitap okudu...

Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor 01:05

Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığınca, Arakanlı Müslümanlara yapılan ikinci etap yardımlar kapsamında Pauktaw kasabasındaki 6 bin nüfuslu Kyi Ni Pin köyüne gıda kolileri ulaştırıldı...

Fetö’den Aranan Şüpheli Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı 00:34

Fetö’den Aranan Şüpheli Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, FETÖ’nün yurt dışı yapılanması kapsamında aranan bir kişi, Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken polis ekipleri tarafından yakalandı...

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Firavun Tutankhamun'un Altın Koleksiyonu 00:33

Firavun Tutankhamun'un Altın Koleksiyonu

Tahrir Meydanı'nda bulunan Mısır Müzesi'nin açılışının 115'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Mısır'da MÖ 1334-1325 yıllarında hüküm süren firavun Tutankhamun'un altın koleksiyonu ilk kez sergilenmeye başlandı...

Demi̇rer Tarkan Yapınca Güzel Ben Yapınca Kurbanlık Dana Gi̇bi̇ 07:54

Demi̇rer Tarkan Yapınca Güzel Ben Yapınca Kurbanlık Dana Gi̇bi̇

Ata Demirer dün akşam BKM Mutfak Uniq’te sahne aldı. BKM'nin düzenlediği İstanbul Komedi Festivali kapsamında sahne alan Ata Demirer dün akşamda hayranlarını kahkahaya boğdu. Sahneye çıkar çıkmaz Megastar Tarkan’ı dilin..

  • BETA tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu 01:39

Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu

1996 yılında Bingöl kırsalında 26 askeriyle birlikte şehit düşen Asteğmen Sunay Civan, silahını bırakmayınca silahıyla beraber morga kaldırılmak zorunda kalınmıştı. Morga gelen silah arkadaşları da kenetlenmiş parmakları..

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması 00:42

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması

Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan ‘FETÖ’ soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Başbakan Binali Yıldırım Galatasaray tribününde açılan pankarta yönelik ..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Hadise  Antalya Konseri 20 Kasım 2017 06:20

Hadise Antalya Konseri 20 Kasım 2017

Hadise, Türkiye Milli Pediatri Derneği'nin Mülteci Çocuklar için Antalya'da düzenlediği konser kapsamında bir konser verdi .....

  • BETA tarafından
  • 1.383 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi 01:19

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilde16 tabanca ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma..

KADEM'in Kadına Şiddet Klibi Tıklanma Rekoru Kırdı 01:33

KADEM'in Kadına Şiddet Klibi Tıklanma Rekoru Kırdı

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında anlamlı bir video hazırladı. #CinsVarCinsVar isimli kampanyada doğal yaşamdan ilham alınarak hazırlanan ve doğadaki erkek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Korumaları Milli Tüfeği Kullanmaya Başladı 01:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Korumaları Milli Tüfeği Kullanmaya Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korumaları Milli Piyade Tüfeği projesi kapsamında üretilen MPT-55 piyade tüfeğini ilk kez bugün kullanmaya başladı...

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması 00:41

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Beyaz Saray’da ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, “Sam..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Protokolü Beklemeden Kurdeleyi Kesen Minik Öğrenci Herkesi Güldürdü 01:07

Protokolü Beklemeden Kurdeleyi Kesen Minik Öğrenci Herkesi Güldürdü

Artvin'de “Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı” etkinliği kapsamında açılacak serginin kurdelesini Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe minik öğrencilerle kesmek istedi. Bir öğrencinin makası alır almaz proto..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce