#Harekatı kapsamında

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon- 11 Kişi Gözaltında 00:54

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon-

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına Operasyon- 11 Kişi Gözaltında Son dakika gelişmesi... FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul'da bulunan polis okullarının imam ve abilerine yönelik operasyon kapsamında ..

Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu 03:14

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde görevli akademisyenlere yönelik İstanbul merkezli 10 ilde operasyon düzenlendi. Operasyon..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı 01:20

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Bylock” kullandığı belirlenen polis müdürleri ve memurlarına yönelik Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda 30 şüpheli gözalt..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı 01:04

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Azez, Cerablus Mari hattında terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyon düzenlenleyen ÖSO, Mari ilçesinin güneydoğusundaki Tel Madik köyünü t..

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor 00:27

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlatıldığı Suriye'nin Afrin bölgesinden Türkiye'ye atılan roketlere karşılık olarak TSK Suriye sınırındaki roketatarlarla teröristlere misliyle karşılık vermeye başladı. Hatay'ın Reyhanlı ilçes..

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor 04:45

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor

Zeytin Dalı Harekatı harekatı kapsamında operasyonlar devam ederken, Suriye sınırının kritik noktalarına tank ve obüs sevkiyatı yapıldı. Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından hareket eden askeri konvoy akşam saatleri..

Hatay’daki Sınır Birliklerine Tank Sevkiyatı Sürüyor 01:54

Hatay’daki Sınır Birliklerine Tank Sevkiyatı Sürüyor

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı devam ederken sınır birliklerine tank sevkiyatı sürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sı..

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler 03:05

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı harekâtı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilen Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, Afrin kır..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı 02:16

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait tank ve obüsler Afrin'in Kuzeyindeki Bülbül ve Dağları çevresinde bulunan YPG mevzilerini tek tek vuruyor. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusuna ba..

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 02:41

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 24'te yayınlanan Günün Manşeti programında Ersoy Dede ve Hikmet Genç, bugün FETÖ ve PKK soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu konuştular...

Erdoğan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi İle Görüştü 00:25

Erdoğan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maputo'daki temasları kapsamında Mozambik Cumhurbaşkanı Filipe Nyusi ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci durağı olan Mozambik'te temaslarına deva..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti 01:31

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye girişinde 'Rabia' işareti yapt..