#Harun kolçak sensiz olmam müzik dinle

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Çukur'un Vartolu'su Evleniyor Sevgilisi Cansu Taşkın Neler Söyledi 00:52

Çukur'un Vartolu'su Evleniyor Sevgilisi Cansu Taşkın Neler Söyledi

Erkan Kolçak Köstendil Çukur'un Vartolu'su Evleniyor! Sevgilisi Cansu Taşkın Neler Söyledi İzle..

  • BETA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansu Tosun Erkan Benim Gülüşümden Esinlendi 01:52

Cansu Tosun Erkan Benim Gülüşümden Esinlendi

Cansu Tosun Eşi Erkan Kolçak Köstendil'in Galasında Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle 03:35

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle Dinle Şarkı Sözleri: Sen olmasan gözlerim ışık almaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Şimdi burada olsan hiçbir şey yarım kalmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Sen içinden söyle ben duyarım burada..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Ödül - Bunu Sen İstedin 03:48

Ödül - Bunu Sen İstedin

Yaz geldi,evden çıkmam gerek. Yeniden umudu bulmam gerek. Yaz geldi,yeniden sevmem gerek. Yarın’a yüzümü dönmem gerek. Seninle yürüdüğüm o yollardan, Yalnız başıma dönmem gerek. Bunu sen istedin, “Seni sevmem” d..

Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen - Seni Özledim 05:03

Gökhan Özen - Seni Özledim

Gökhan Özen - Seni Özledim dinle Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman..

  • Candy tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun 03:45

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun

[Ersan] Şu canım seninle bir anlam kazandı Herşeyimsin benim Dayanmak çok zormuş alışınca sana Ümidimsin benim Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyor Sensiz zaman durmuş bekliyor Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Sibel Can  Ölürüm 04:05

Sibel Can Ölürüm

Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan g..

Seda Sayan - Ah Geceler 04:07

Seda Sayan - Ah Geceler

Seda Sayan - Ah Geceler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ah geceler sensiz geceler Kabus gibi çöker geceler Ayrılıklar vurur beni Sabahları dar geceler Sensizliği yaşarken Nerelere gideyim Herkes gülüp oynarken Ben se..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım 05:55

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım

İlk göz ağrım, son aşkımsın. Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın. Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın. Bazen bir bakış bazen bir sessin. Bazen karanlık bazen güneşsin. Seninle doğmuş ..

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Alp Güvenir - Geçmedi Valla 03:01

Alp Güvenir - Geçmedi Valla

Geçmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, dokunmadan tenine Bitmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, sarılmadan beline Hangi ara kapıldım, senin seline Gitme bi gün daha Kalamıyor..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Üstüste 5. Kez! Penaltı Canavarı İş Başında 00:46

Üstüste 5. Kez! Penaltı Canavarı İş Başında

Karşılaşmanın 85. dakikasında Rizespor Kweuke'nin ayağından penaltı atışından yararlanamazken Harun Tekin bu sezon 5. penaltı atışını kurtarmış oldu...

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vartolu Saadettin Eğlenceyi Abarttı Ne Söylediği Anlaşılmadı Sen Birey Gel 01:07

Vartolu Saadettin Eğlenceyi Abarttı Ne Söylediği Anlaşılmadı Sen Birey

Vartolu Saadettin'den İlginç İstek! Sen Birey Gel Yani Buraya Gel! Erkan Kolçak Köstengil, Çukur, Dizi Oyuncusu..

  • BETA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı 00:37

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Y..

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce