#Hasan ali yücel leyli müzik dinle

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı 04:05

Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı

Mehter veya mehteran, Osmanlı Yeniçeri Askeri Bandosu. Dünyanın en eski askeri bandolarından birisidir. Farsçadaki mihter kelimesinden türemiştir. İslamiyetten önceki Türk devletlerinde, küçük değişikliklerle yer almış..

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle 1:23:38

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Mersin’e bağlı sahil köyü. Sütliman bir deniz. ‘Karıncanın kıyıdan su içebileceği durgunlukta’. Yöre de öyle. ‘Balıktan başka hiçbir canlı ile uğraşmıyorlar’. Halil Efendi’nin ‘ismi ile müsemma’ kızı Filiz, öğr..

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle 1:17:34

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Veli ile Nuri’nin İstanbul’da başlarına gelen gülünç olayları konu alır. Veli, Kayseri’de bir köyde yaşamaktadır. Babasının istediği kızla evlenmemek için köyden kaçıp İstanbul’a gitmeye karar verir. Yold..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Evinin Altındaki Depoda Akrep Tesisi Kurdu 02:16

Evinin Altındaki Depoda Akrep Tesisi Kurdu

Şanlıurfa’da 10 yaşından beri akreplerle birlikte yaşayan Ali Yılmaz evinin deposunda akrep tesisi kurdu. Yılmaz zehrinden serum elde edilen kara akrebi çoğaltarak geçimini sağlıyor...

Sahte doktor tuzağı 02:49

Sahte doktor tuzağı

Sahte hesap ile kendini doktor olarak tanıttı ve sahte diplomayla İstanbul Beşiktaş’taki bir hastanede çalışmaya başladı. Oyunu dikkatli bir takipçi bozdu. Peki bu ve buna benzer sahtekarlıklara insanları kandırmak bu ka..

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘hak arama’ mücadelesi 05:04

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘h

Uzan ailesi üyelerinin Türkiye'de 1988-2003 yılları arasında faaliyette bulundurduğu İmar Bankası'nın mudilerinin mağduriyetleri sürüyor. Bankanın mağdurlarından görme engelli Ali Çimen, 2003 yılında yatırdığı eski para ..

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle 1:22:40

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babasının yarım kalan bestesini tamamlamak isteyen Kenan'ın öyküsünü anlatır. Kenan, besteci bir babanın oğludur. Çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra babası Kenan'ı yatılı bir okula yerleştirir. Babas..

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle 1:11:31

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı vefat eden bir adamın yaşadıkları konu edilir. Murat’ın eşi Emine hamiledir. Doğuma az bir süre kala ölür. Bunun üzerine Murat köyden ayrılır ve otele yerleşir. Bu sırada otelin sahibinin bir kız..

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle 1:13:52

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, toprağından vazgeçmeyip köyün ağasıyla mücadeleye girişen Ahmet’in hikâyesini anlatır. İsmail Ağa, Ahmet’in askerden yeni döndüğünü öğrenmiştir. Bunu fırsat bilerek borcuna karşılık Ahmet’ten toprağını is..

Zorba 1966 Türk Filmi İzle 1:37:21

Zorba 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, mafya tetikçisi bir gencin aşkı anlatılır. Zorba’nın babası, o henüz üç yaşındayken cinayetten hapse girmiştir. Hemen ardından da annesini kaybetmiştir. Daha küçük yaşlarda mafya üyeleriyle çalışmaya ba..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Kapı kapı gezip cinayet işledi! 02:02

Kapı kapı gezip cinayet işledi!

Erzincan’da 1,5 yıldır eşinden ayrı yaşayan Murat Bulut, önce kayınpederi Ali Kurt'u, daha sonra da arıcılık yapan Mustafa Yılmaz'ı av tüfeği ile vurdu. İki kişiyi öldürüp evine gelen Bulut, 'teslim ol' çağrısına olumsuz..

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu 03:52

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu

Eskişehir'de uluslararası hava gösterisinin bu yıl altıncısı düzenleniyor. Yerli ve yabancı pilotlar burada hünerlerini gösterecek. Etkinlilkte çok özel bir olay yaşanıyor. Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu olan Ali İsmet ..

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ! 01:34

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yerleşkesi içerisinde devam eden yemekhane inşaatındaki güvenlik ihmalinin bedeli ağır oldu. Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencisi Ali Sinan Cirit, yemekhane inşaatının yanındaki..

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI 01:45

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI

Kılıçdaroğlu, yap işlet devret modeli ile ilgili, Yıllar yılı bu millete yalan söyleyip, oy devşirip, yıllar geçtikten sonra benim söylediğim noktaya gelip, ‘evet biz bunu devletin kasasından ödeyeceğiz’ deyip itiraf ed..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.358 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı 00:43

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı 00:47

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı 01:21

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı

İstanbul Taksim Meydanı’nda Malezyalı bir doktor ve yardımcısı, vatandaşlara ilginç bir masaj tekniği uyguladı. İlginç masaj tekniğine memnun kalan vatandaşların da doktora Türk usulü masajla karşılık vermesi renkli görü..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

Masanın Ayağı HDP İddiasına Enginyurt Yanıt Verdi Masanın Altında Ne İşiniz Var Kedi Misiniz 08:09

Masanın Ayağı HDP İddiasına Enginyurt Yanıt Verdi Masanın Altında Ne İ

Masanın ayağı HDP iddiasına Enginyurt yanıt verdi: Masanın altında ne işiniz var, kedi misiniz? Tuba Emlek'in sunduğu Mercek'in bu haftaki konukları; Eski LDP Genel Başkanı Cem Toker, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımc..

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor 00:50

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim 00:49

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları 00:55

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle 2:39:52

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle

Konusu günümüz dünyasında yaşanmış olaylardan alan Tiger Zinda Hai filmi daha önce çıkan, Ek Tha Tiger filminin devamı şeklindedir. Irakta geçen hikayede büyük bir kurtarma operasyonu konu edinmektedir. 2017 yapımı Hint ..