#Hasan keskinbıçak başkası yalan müzik dinle

Burun Ameliyatı Öncesi Nelere Dikkat Edilmelidir 03:17

Burun Ameliyatı Öncesi Nelere Dikkat Edilmelidir

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up programında, Op.Dr. Hasan Fındık, burun estetik ameliyatı öncesi dikkat edilmesi gerekenleri anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tüp Bebek Tedavisinde Başarı Oranı Nasıl Hesaplanır 01:34

Tüp Bebek Tedavisinde Başarı Oranı Nasıl Hesaplanır

Leyla Ataman ve Aytaç Can'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Uzm.Dr. Hasan Sarp Özcan izleyenler için Türkiye'deki tüp bebek başarı oranını anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurta Oluşturma-Toplama Ve Transfer Nasıl Yapılır 02:33

Yumurta Oluşturma-Toplama Ve Transfer Nasıl Yapılır

Leyla Ataman ve Aytaç Can'ın sunduğu Check-Up'ta, yumurta oluşturma-toplama ve transferin nasıl yapıldığı izleyenler için Uzm.Dr. Hasan Sarp Özcan tarafından anlatıldı...

  • NABIZ tarafından
  • 482 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küçültülen Memeler Kiloyla Büyür Mü 00:48

Küçültülen Memeler Kiloyla Büyür Mü

Dr. Hasan Fındık: Meme küçültme emzirmeyi engellemez...

  • NABIZ tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üzerine Tekerlek Düşen Çocuğun Mucize Kurtuluşu 00:52

Üzerine Tekerlek Düşen Çocuğun Mucize Kurtuluşu

Amasya'da 7 yaşındaki Hasan Türkeş traktörden sökülen tekerle oynamak istedi, ancak devrilen tekerin altında kaldı. O anlar ise kameraya an be an yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca 01:39

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca

Diyarbakır'da Selahattin Demirtaş'ın yaptığı çağrı sonucu çıkan 6-7 Ekim olaylarında 3 arkadaşıyla birlikte vahşice öldürülen Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz'ün yaptığı konuşma büyük beğeni kazandı...

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Maceracı _ Düzce 1:09:59

Maceracı _ Düzce

Maceracı, bu hafta Türkiye’nin 81. ili olan Düzce’yi ekranlara getiriyor. İlk olarak Düzce’de yanan suları görüntüleyen Murat Yeni, ardından sulardan yükselen alevlerin üzerinde yapılan Düzce usulü Arnavut Ciğeri’nin ve ..

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli 02:04

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli

Suriye'de Esed rejimince sürgün edilen ve sığındıkları bölgede terör örgütleri tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Abdulmuin el-Hasan, tedavisinin ardından sağlığına kavuştu, şimdi g..

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu' 04:04

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu'

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde, yüzde 52.4 oy ile ilk turda Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı oldu. Prof. Dr. Hasan Uslu: “Dünyanın en demokratik s..

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Aile Evsiz Kaldı 05:52

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Ail

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü çıkan yangında evin içinde mahsur kalan yürüme engelli eşini alevlerin arasına girip kurtaran Ali Akyol, evsiz kalmanın üzüntüsünü yaşıyor. Yanan evde inceleme yapan..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi 00:23

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu..

Ona 'Hayat Tamircisi' Diyorlar 01:49

Ona 'Hayat Tamircisi' Diyorlar

Mardin'in Derik ilçesinde yaşayan, sakat hayvanlar ve çocuklar için yaptığı protezler dolayısıyla çevresinde 'Hayat Tamircisi' olarak tanınıyor Hasan Kızıl...

Öğrencileriyle Birlikte Nemrudun Kızı Türküsünü Söyleyen Öğretmen 00:48

Öğrencileriyle Birlikte Nemrudun Kızı Türküsünü Söyleyen Öğretmen

İstanbul Sultangazi'de bulunan bir ilkokulda görev yağan Hasan Çağatay Elma isimli folklor öğretmeni öğrencileriyle birlikte çiğköfte yoğurarak Nemrut'un Kızı adlı türküyü seslendirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Nasihat  - Bir Kıssa Bin Hisse 04:01

İki Nasihat - Bir Kıssa Bin Hisse

Ey Devlet Büyüğün Oğlu ! Hasan-ı Basri..

  • Diyanet tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses'li 23 Nisan Kutlaması 00:59

Müslüm Gürses'li 23 Nisan Kutlaması

Absürt Öğretmen olarak ünlenen Hasan Çağatay Elma'nın 23 Nisan kutlamaları da sınıfa yakışır bir biçimde olmuş. Sınıf Müslüm Gürses'li bir kutlama hazırlamış...

  • JET TV tarafından
  • 219 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü 00:30

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü

Abdullah Kul'un kullandığı çekici, Muğla-Marmaris kara yolunun Sakar Geçidi mevkisinde, yol kenarındaki kum yığınlarını aşarak yaklaşık 80 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kara yoluna düşen araçtaki sürücü ile Ha..

Hırsızlar bunu da yaptı- Yaşlı adamın 80 bin lirasını çalıp, evi ateşe verdiler 04:50

Hırsızlar bunu da yaptı- Yaşlı adamın 80 bin lirasını çalıp, evi ateşe

Kırıkkale'de pazar ihtiyacını görmek için dışarı çıkan 79 yaşındaki Hasan Özmen'in ev almak için birikim yaptığı 80 bin lira parayı çalan hırsızlar, evi ateşe verip kayıplara karıştı...

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi 09:26

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın, çeşitli sanat dallarında çalışmalarını sürdüren yaklaşık 90 sanatçıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi. Yıldırım, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren..

  • ANKA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banvit 83-74 Monaco Maç Özeti  İzle 01:51

Banvit 83-74 Monaco Maç Özeti İzle

Banvit finalde Banvit, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu 83-74 yenerek finale yükseldi Banvit: 83 - Monaco: 74 Salon: Santiago Martin Arena Hakemler: Srdan Dozai (Hırvatistan), Marek Cmikiewicz (Polonya), Tomas Jasevicius (..

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

Ruhani'den Biden'a 'Hataları Telafi Et' Çağrısı 01:26

Ruhani'den Biden'a 'Hataları Telafi Et' Çağrısı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ABD’nin yeni başkanı Biden’a çağrı yaptı. Biden hükümetinin geçmişteki hataları telafi etmesi gerektiğini söyledi...