#Hasan keskinbıçak dayan ey yüreğim

Edis - Dudak 04:05

Edis - Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Selim Bölükbaşı - Çona 04:15

Selim Bölükbaşı - Çona

ÇONA BULUTLARIN ÜLKESİNDEN BİR RÜYAYDIN GELDİN ÇONA YAĞMUR OLDUN BEN TOPRAKKEN YÜREĞİME YAĞDIN ÇONA ŞİMDİ SENSİZ VİRANEYİM KARANLIKTA KALDIM ÇONA BİR YANGINDA KOR YÜREĞİM ZAMANSUZDUR GİTME ÇONA DUYSUN DAĞLAR BU FERYAD..

  • PITIRCIK tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

Ahmet Şafak - Karabağ 04:24

Ahmet Şafak - Karabağ

Karabahtım gönül tahtım Maralım benim Öz sinesi dert ortağım yaralım benim Seven sevene kavuşur bekle sen beni Geleceğim göreceğim mutlaka seni Karabağ Karabağ içerim ağlar Elim kolum bağladılar Derde saldılar Karabağ K..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Pera - Vazgeçtim 04:49

Pera - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessisce kimsesizce Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix 04:27

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix

İyi olursun kötüsün derler Saf olursun delisin derler Yalancı olursan seni çok severler Dolandırırsan daha çok verirler Nerede şefkat nerede sevgi Hep yarımmı kalır sevenlerin hikayesi Ağlama bebeğim ağlatma beni ..

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan 03:26

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan

Gün olur beni unutursan başkalarında... Sen de böyle düşününce üşüyor musun? Yaralarını sararlarsa yalanlarıyla... Sen de böyle düşününce ölüyor musun? Ya da gel düşünme, sabrederiz yüreğim. Bizi nerede düşürdüyse bırak..

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama 02:31

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama

Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sı..

Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mabel Matiz - Yaşım Çocuk 03:42

Mabel Matiz - Yaşım Çocuk

Yine günlerden sonyaz Yine yaşım çocuk Yine hangi düşün kumarı bu yırtılan Delik deşik Eğilip alıver yüzümü Bu sular acımaz, kanatır dizimi Yanılırsa yüreğim sürülür geceden Geceler yüreğin vatanı Yine günlerden..

Mustafa Sandal - Aya Benzer 03:55

Mustafa Sandal - Aya Benzer

Ben dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu affetmez Işıkların sönerse Hep dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu göstermez Rüyaların biterse İyi dinle duyarsın sesimi uzaklardan Dinle en kuytu acıla..

Kurşun Yedim SoL Yanımdan⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:08

Kurşun Yedim SoL Yanımdan⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

YüreĞim YüreĞine KiLitLendiĞin-den Beri / Sevda Zinciri / ÇözüLmeyen KördüĞüm oLdu YüreĞim-de..

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Yüregim yangın yeri yarim Dokunmak yürek ister!. Yüreğim paramparça Toplamak emek ister! Hal böyleyken; Bir de bana nasılım diye sorarlar Nasıl mıyım : Hangi yöne dönsem sen! Hangi sesi duysam sen! Elim sen ,gözüm s..

Yurtseven Kardeşler  Elveda 04:00

Yurtseven Kardeşler Elveda

Çok değiştin..sen sevgilim Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben..herşey bitti Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Edis Dudak 03:44

Edis Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

İdo Tatlıses  Satır Satır 03:53

İdo Tatlıses Satır Satır

Gel Yanalım Ateşlerde Gözü Kara Olacaksın Bu işlerde Bir Boy Var Prenses’de Yüreğim Düştü Aşka Kafeste Tutuldum Ona Bir Hevesle Aşka Yazılmış Sanki Bir Beste Yar Yüreğim Yangın Yeri Zor Bu Yoldan Dönmem Geri Gel Yanalım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi 04:28

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi

Sen bırakıp giderken beni yalnızlıkla baş başa Sen bakmadan ardına gömüp duyguları karanlığa Kayboldum dehlizlerde Kayboldum sessizlikte Kayboldum ümitsizliklerde ben Kayboldum meçhullerde Kayboldum derinlerde Ka..

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler 05:29

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler Dinle Söz & Müzik: Kemal Çetkin Düzenleme: Sıcak Yönetmen: Eren Özsan Ayrılıktan Hatıra İzler şarkı sözleri ile Bu hikaye nasıl biter, nasıl sonlanır bilmem Ayrılıktan hatıra izler ak..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..