#Hasan keskinbıçak dayan ey yüreğim

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti 03:53

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti

Aşk Bizi Ziyan Etti şarkı sözleri ile Yarını görürüz bi şekil eminim. Öbür güne de Allah kerim. Dayan dayanabildiğin kadar. Olan dündü mesele bugün.. Yandın da, söndün de, sözünden döndün de, Seviştin de, savaştın kend..

Demet Akalın - Kahır 03:28

Demet Akalın - Kahır

Kahır şarkı sözleri ile Ahlarımız kaldı yerde Zaman hiç durmaz Yollarımız varmaz şu kapıya Yorgunuz kıştan Tan yeri işte durur o güneş Hikayemiz kahır yazdan Yan Artık yok bir mevsimin yan Dön eski bahara inan Kalbini..

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı 02:10

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı

ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU GÜZEL GÖZLÜ ÇOCUĞUN ADI KERİM. OYUN OYNADIĞI KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN KENDİNİ YOLA ATTI. HIZLA GELEN BİR ARAÇ ONA ÇARPTI VE DÜNDEN BERİ DE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...AİLESİ, SEVENLERİ DAYAN KERİM DİYE DUA ..

Altay - Keşke Aramasaydın 03:55

Altay - Keşke Aramasaydın

Altay - Keşke Aramasaydın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keşke aramasaydın, keşke bende açmasaydım Pişman olmuşsun demek hiç hoşuma gitmedi Keşke aramasaydın Çok özledim yalan değil Dayan dedim giden gelir Bir bilsen ne..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Berksan - Gelme Gelme 04:04

Berksan - Gelme Gelme

Berksan - Gelme Gelme Şarkı Sözleri Rüzgarın sırtına binmiş bir tüy gibi Ne yönüm ne yolum belli Kayboluşum yokluğum Çaresiz düşen bir damla yağmur gibi Kurumaya yenik yüreğim Tükenişim yokluğum Her hüznüm saklı bakamam ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serenay Sarıkaya - Telefonun Başında 01:56

Serenay Sarıkaya - Telefonun Başında

Serenay Sarıkaya - Telefonun Başında Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin am..

  • Cowboy tarafından
  • 1.759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Altun - Telefon 05:10

Hakan Altun - Telefon

Hakan Altun - Telefon Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin ama Aşkımız serve..

  • PengoTV tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı - Bizim Sokaklar(VOL-5) 03:57

Koray Avcı - Bizim Sokaklar(VOL-5)

Koray Avcı - Bizim Sokaklar Şarkı Sözleri Her adım atışta yüreğim sızlar Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zara - Bir Gülü Sevdim 04:42

Zara - Bir Gülü Sevdim

Zara - Bir Gülü Sevdim Şarkı Sözleri Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşmeyiz Ayrılmalıyız... ayrılmalıyız..... Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:39

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

İsmail YK - Bir Daha Öldüm Şarkı Sözleri Hayatımdan bezmiş yüreğim Yana yana kül olmuş kalbim Saklamayın boşuna benden Bir yabancı aşka inanmış Duyduklarım yalan değilmiş Onu ben artık artık af etmem Sevdiğim artık elle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze 03:20

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze

Çayır Çimen Geze Geze Isparta-Nazife İzzet-Muzaffer Sarısözen Çayır Çimen Geze Geze (Of Of) Oldum Ben Bir Geveze Kızına Meyil Verdim Darılma Hanım Teyze (Of Ninem Of) Pencereden Kuş Uçtu (Of Of) Yandı Yürek ..

Cem Yıldız-Yarım Bıraktın 03:19

Cem Yıldız-Yarım Bıraktın

Albüm Adı:Hırsız Polis Yarım Bıraktın Şarkı Sözleri: Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Bugün ölsemde geçer Zaman geçmeyecek ..

  • Candy tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Emrah Öz - Hatıra Olsun 04:11

Emrah Öz - Hatıra Olsun

Emrah Öz – Hatıra Olsun Şarkı Sözü Sus söyleme biliyorum gidiyorsun Veda sevmem bunu iyi biliyorsun Yüreğim talan oldu aşk ile harap oldu Daha yolun başındayken aşk kalpte son buldu Başlamadan bitti bu aşk canın sağol..

Sezen Aksu Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim 02:36

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı 04:10

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı

Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi ? Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir göz yaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıy..

  • ANKA tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mert Cihan - Günaydınım Ol 03:52

Mert Cihan - Günaydınım Ol

Koyma aklına benden başka Ki gireyim huzurla koynuna Sarılıp unutayım dünyayı Günaydınım ol uyanayım yanında Gülüşünde gözlerinde olmasın yalan dolan Ki koyayım başımı rahatça omzuna Korkmuyorum desem de ayrılmaktan Öy..

Koray Avcı - Bizim Sokaklar 03:51

Koray Avcı - Bizim Sokaklar

Her adım atışta yüreğim sızlar Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle gözgöze olduğum yerler Nerede sevgilin ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.946 görüntüleme
  • 7 yıl önce