#Hasan keskinbıçak yetiş

Çil Horoz  Eniştesi Ayten'e Saldırıyor 04:04

Çil Horoz Eniştesi Ayten'e Saldırıyor

Gecekonduda yaşayan üç kız kardeşin öyküsü. Kardeşlerden en büyüğü (Ayla Algan) evli, ortancası (Tuluğ Çizgen) ise dul ve mutsuz bir kadındır. Bir gençle ilişkisi olan en küçük kardeş (Hülya Avşar), dul ablasıyla dost ha..

Çil Horoz  Hamam 03:10

Çil Horoz Hamam

Gecekonduda yaşayan üç kız kardeşin öyküsü. Kardeşlerden en büyüğü (Ayla Algan) evli, ortancası (Tuluğ Çizgen) ise dul ve mutsuz bir kadındır. Bir gençle ilişkisi olan en küçük kardeş (Hülya Avşar), dul ablasıyla dost ha..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Gecekonduda yaşayan üç kız kardeşin öyküsü. Kardeşlerden en büyüğü (Ayla Algan) evli, ortancası (Tuluğ Çizgen) ise dul ve mutsuz bir kadındır. Bir gençle ilişkisi olan en küçük kardeş (Hülya Avşar), dul ablasıyla dost ha..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Kocaman Talimatı Verdi Hücum 00:54

Kocaman Talimatı Verdi Hücum

Fenerbahçe'de pazar günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde sol bek alarmı yaşanıyor. Sarı Lacivertli takımın iki sol beki Hasan Ali Kaldırım ağrıları nedeniyle dünkü antrenmana katılamazken, İsmail Köybaşı..

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle 1:59:17

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle

Konusu : ‘Dabbe: Bir Cin Vakası’, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatı..

Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası 02:32

Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası

-Ankara Türküsü- Ankara'nın taştır yolu, Sağı solu asker dolu. Yetiş Kemal Paşam n'olur, Kan ağlıyor Anadolu. Pek gamlıyız... Ankara'da şanlı ordu, Her tarafa çadır kurdu. Biz düşmanı esir ettik, Şu feleğin işine bak. ..

Mabel Matiz - Gök Nerede 05:11

Mabel Matiz - Gök Nerede

Kalbim Yolların Sürgünü Aldırma Kararıyorum Gölgesiz Gururlarda Sana Değil Bana Değil Kaderimize Bu Feryat Çareyi Bul Bana Getir Çare ise Sabır Dua Kar Bürüyor Yollarımı Kim Doluyor Kollarıma Yağ Da Yetiş Be Yağmurun Ağa..

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi 04:57

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi

Cilt Lekelerini yok Eden Maske Tarifi Zahide Yetiş cilt lekelerini yok eden maske tarifini sizler için anlatıyor...Evde kolayca deneyebileceğiniz ve varsa cilt lekelerini gidermede etkin bir yöntem olan bu maske tarifin..

  • Kadınca tarafından
  • 1.889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur 05:11

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur

yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık b..

Beyaz Show- Koray Avcı Ufaktan Şımardı! 01:54

Beyaz Show- Koray Avcı Ufaktan Şımardı!

Zahide Yetiş, Koray Avcı ile ilgili övücü cümlelerine başladığında sazı Beyaz eline aldı ve inceden inceye Avcı'ya yüklendi....

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Hayalleri Sevdikleri Çizgi Film Karakterine Benzemek! 03:56

Tek Hayalleri Sevdikleri Çizgi Film Karakterine Benzemek!

Çizgi film karakteri ‘Jessica Rabbit’’a benzemek için kaburgalarını aldıran İsveç asıllı model Pixee Fox ve yine istediği görüne kavuşmak için tam 51 kez ameliyat olan Rodrigo Alves canlı yayında Zahide Yetiş’in soruları..

  • ANKA tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Kızın Kalbi Dışarıda Atıyor! 02:42

Bu Kızın Kalbi Dışarıda Atıyor!

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler.....

  • ANKA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldü Diye Gömüldü Dirilip Köyüne Döndü! 06:21

Öldü Diye Gömüldü Dirilip Köyüne Döndü!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Zahide Yetişin programında Öldü diye gömüldü, dirilip köyüne dönen Mustafa amcanın hikayesi sizlerle..

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca 02:20

Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca

Defnedildikten yıllar sonra köyüne döndüğü öne sürülen Mustafa Yılmaz, Mezardan neden çıktınız? sorusuna verdiği cevapla sunucu Zahide Yetiş'i şaşkına çevirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen Hakkındaki İddialar İçin Ünlüler Sessizliğini Bozdu 04:00

Gülben Ergen Hakkındaki İddialar İçin Ünlüler Sessizliğini Bozdu

Zahide Yetiş, Nilgün Belgün ve Deniz Akkaya; son dönemde oldukça konuşulan Gülben Ergen olaylarıyla ilgili yorumlarda bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakallı Aynur'un Doğal Görünümüne Kavuşması 01:48

Sakallı Aynur'un Doğal Görünümüne Kavuşması

Zahide Yetiş'in programına katılan ve sakallı görüntüsü ile herkesi şaşkına çeviren Aynur, aradan geçen zamanda doğal görünümüne kavuşmuş..

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğüm Salonu Teaser 01:25

Düğüm Salonu Teaser

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video] 04:20

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video]

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise 2014 Aşk Müzik Şarkı Sözleri Sende başka sihir var Büyücü mü baban senin Görür görmez vuruldum Avcımı baban senin Çok tatlısın güzelsin Şekerci mi baban senin Kaşın kara gözün kara Kömürcü ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuruyan Eller İçin Patates Maskesi 01:45

Kuruyan Eller İçin Patates Maskesi

Zahide Yetiş kuruyan eller için patates maskesini sizler için anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğüm Salonu Fragman 02:04

Düğüm Salonu Fragman

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..