#Hasan keyf

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti 01:03

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Hasan Ali Kaldırım'dan gelen müjdeli haberle rahat bir nefes aldı. Adale ağrısı şikayetinde bulunan Hasan antrenmanın tamamında takımla bir..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Şoförler Kralı 1964 Türk Filmi İzle 1:44:10

Şoförler Kralı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirine nispet yapan iki aşığın hikâyesi konu edilir. Çocukluk arkadaşı olan Hasan ve Nazlı yıllar sonra karşılaşırlar. O gün iki gencin arasında bir aşk başlar. Ertesi gün Hasan, gidip Nazlı’ya evle..

Tarihi Zeynel Bey Türbesi'nin Taşınması Havadan Görüntülendi 16:27

Tarihi Zeynel Bey Türbesi'nin Taşınması Havadan Görüntülendi

Ilısu Barajı ile sulara gömülecek olan Batman'ın antik kenti Hasankeyf'te bulunan 650 yıllık tarihi Zeynel Bey Türbesi'nin, özel sistemle Yeni Kültürel Park Alanı'na taşınması havadan görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çil Horoz  Eniştesi Ayten'e Saldırıyor 04:04

Çil Horoz Eniştesi Ayten'e Saldırıyor

Gecekonduda yaşayan üç kız kardeşin öyküsü. Kardeşlerden en büyüğü (Ayla Algan) evli, ortancası (Tuluğ Çizgen) ise dul ve mutsuz bir kadındır. Bir gençle ilişkisi olan en küçük kardeş (Hülya Avşar), dul ablasıyla dost ha..

Çil Horoz  Hamam 03:10

Çil Horoz Hamam

Gecekonduda yaşayan üç kız kardeşin öyküsü. Kardeşlerden en büyüğü (Ayla Algan) evli, ortancası (Tuluğ Çizgen) ise dul ve mutsuz bir kadındır. Bir gençle ilişkisi olan en küçük kardeş (Hülya Avşar), dul ablasıyla dost ha..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Gecekonduda yaşayan üç kız kardeşin öyküsü. Kardeşlerden en büyüğü (Ayla Algan) evli, ortancası (Tuluğ Çizgen) ise dul ve mutsuz bir kadındır. Bir gençle ilişkisi olan en küçük kardeş (Hülya Avşar), dul ablasıyla dost ha..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Kocaman Talimatı Verdi Hücum 00:54

Kocaman Talimatı Verdi Hücum

Fenerbahçe'de pazar günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde sol bek alarmı yaşanıyor. Sarı Lacivertli takımın iki sol beki Hasan Ali Kaldırım ağrıları nedeniyle dünkü antrenmana katılamazken, İsmail Köybaşı..

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle 1:59:17

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle

Konusu : ‘Dabbe: Bir Cin Vakası’, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatı..

Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Futbolda En Çılgın Asist,ler ve Goller - HD 10:11

Futbolda En Çılgın Asist,ler ve Goller - HD

Futbolda En Çılgın Asist,ler ve Goller - HD..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Fulin - Keyfi Halik 03:38

Fulin - Keyfi Halik

Fulin - Keyf-i Halik Dinle..

Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı 01:10

Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Amerika Birleşik Devletleri'nde başkan seçilen Donald Trump'a, nükleer anlaşmayla ilgili sert cevap verdi. Ocak ayında göreve başlayacak olan Trump, seçim kampanyası boyunca, İran ile Ba..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuk Şarkıları Kırmızı balık gölde (orijinal müzik ve sözleri) 01:15

Çocuk Şarkıları Kırmızı balık gölde (orijinal müzik ve sözleri)

Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Balıkçı Hasan Geliyor Oltasını Atıyor Kırmızı Balık Dinle Sakın Yemi Yeme Balıkçı Hasan Tutacak Sepetine Atacak Kırmızı Balık Kaç Kaç..

Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış! 03:43

Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış!

Saldırıyı planlayan Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'n aynı zamanda seri katil Atalay Filiz'in öldürdüğü Göktuğ Demirarslan'ın da babası olduğu ortaya çıktı. Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ı Darbeye ..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..