#Hasan yoksulabakan line özgün müzik

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Deniss / Şizofren 02:38

Deniss / Şizofren

ONAIR SAHNEnSOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:nFacebook: https://www.facebook.com/OnAirSahnenTwitter: https://twitter.com/OnAirSahne nInstagram: https://www.instagram.com/onairsahnenn---------------------------------------------..

Yılbaşı Şarkısı | Yeni yıl geldi hoş geldi | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostlar 02:20

Yılbaşı Şarkısı | Yeni yıl geldi hoş geldi | Çocuk Şarkıları 2016 | Se

Türkiye'nin yeni ve özgün yeni yıl, yılbaşı şarkısı Sevimli Dostlar ile ÇocukTV seyredelim kanalında. Yeni bir yıl geldi, bir yıl daha geçti, Büyüdük öğrendik hem de eğlendik Hediyeler açıldı mutluluklar saçıldı Güldük..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.302 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim Senden Ayrilali - Neset Ertas 06:07

Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim

Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden Durmayıp Sevdiğim Gelesin Demiş (Of Of) Yardan Haber Gelmiş Ben Nasıl Duram Tez Günler İçinde Gelesin Demiş 2. Türkü Yarim senden ayrılalı Hayli zaman oldu gel gel Bak gözümden a..

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim 04:51

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim

Güller durur dallarda sararmadan solmadan Allah alma canımı yarime kavuşmadan Öyle yandı yüregim közden farkı kalmadı Yaram kanıyor dedim ilaç veren olmadı. Sabahtan dogan güneş yaylarda yol alır. Kaderimden mi bi..

Ali Kınık - Çal Kemancı 04:34

Ali Kınık - Çal Kemancı

Gitti Artık Unuttu mu Senelerce Avuttu mu Bu Hasretin Süresi Yok Birgün Sona Eresi Yok Son Şarkıyı Çal Kemancı Gelmeyecek O Yalancı Sonu Yokmuş Beklemenin Resimleri Saklamanın Ömrüm Ona Feda Olsun Asilce Bir V..

Ali Kınık - Kurtlar Sofrası 03:45

Ali Kınık - Kurtlar Sofrası

Sen bu kurtlar sofrasından Çıkamazsan ona yanarım Şerefli bayrağı burca Dikemezsen ona yanarım Oy yiğidim, oy civanım Tüketme umutlarını Zalimlerin tahtlarını Yıkamazsan ona yanarım Bu bir Halk'ın davasıdır Maz..

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA

Çift Jandarma Geliyor Loy Kaymakam Konağından Fiske Vursam Kan Damlar Loy Kırmızı Yanağından Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Zeytin Yaprağı Yeşil Loy Dibinde Kahve ..

Çocuk Şarkıları 2017 37:23

Çocuk Şarkıları 2017

Okul öncesi çocukları için Sevimli Dostlar ile 1'den 10'a kadar SAYILARI öğreniyoruz., özgün ve başka hiç bir yerde olmayan eğitici ve eğlenceli çocuk şarkılarına devam ediyor. Keyifli izlemeler. SEVİMLİ DOSTLAR İLE EĞİT..

Öğretici Dövüş Teknikleri Kamboçya Boksu Hd İzle 02:28

Öğretici Dövüş Teknikleri Kamboçya Boksu Hd İzle

Tayland'da ortaya çıkan ve özgün adı Muay Thai olan dövüş sporu. Tayland Boksu da denir. Başta Tayland olmak üzere Myanmar (eski adı ile Burma), Kamboçya, Laos gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde uygulanır. Yumruk, diz, dirs..

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme 03:16

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Garip kaldım şimdi gurbet ellerde Ben gönlümü çalan yardan ayrıldım Çok ağladı..

Teletabıler 13:10

Teletabıler

Çocukluğumuzun unutulmaz çizgi filmi.Teletabiler (özgün adı: Teletubbies), çocuklar için yapılmış bir televizyon dizisidir. Dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine sahip olmuş animasyona benzer birçok kavramın olduğ..

Edip Akbayram ... İnce İnce Bir Kar Yağar 03:21

Edip Akbayram ... İnce İnce Bir Kar Yağar

İnce ince bir kar yağar Fakirlerin üstüne Neden felek inanmıyor Gariplerin sözüne Yandım yandım bana of of Etme ağam nolur nolur Adam mı ölür toprak verince Hayat sevince nolur nolur Sen anandan ben babamdan Ağ..

Barış Manço - Bahçede Hanımeli 02:08

Barış Manço - Bahçede Hanımeli

(x2) Bahçede hanımeli Sen ettin beni deli Gel gülüm gel Sen ettin beni deli Gel Gülüm Gel Zorla güzellik olmaz Sevmeli sevdirmeli Gel gülüm gel Sevmeli sevdirmeli..

Barış Manço - Gülme Ha Gülme 02:55

Barış Manço - Gülme Ha Gülme

Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler n..

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal 03:24

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal

Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle..

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete 02:55

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete

Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gu..

Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem 03:31

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem

Ah tuti-i mucize guyem , ne dersem laf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli dost Ah çerh ile söyleşemem , ayinesi saf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli..

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam 06:14

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam

ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ S.o.s. aman hocam S.o.s. canım hocam Yardım et hocam kurban olam S.o.s. hipotenüs S.o.s. maltotenüs S.o.s. malpighi boruları aristo mantığı diyojenüs sırları S.o.s. aminoasitler S.o.s. aldoa..

Barış Manço - Burası Muştur 05:11

Barış Manço - Burası Muştur

Barış Manço - Burası Muştur Dinle..

Barış Manço - Affet Beni 03:53

Barış Manço - Affet Beni

Beni Bırakıp Gittiğinden Beri Affet Beni Dİnle..

Müzeyyen Senar - Fikrimin İnce Gülü 03:03

Müzeyyen Senar - Fikrimin İnce Gülü

Dinlediğiniz için teşekkür ederim :) Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalim.....

Müzeyyen Senar -  Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine 02:43

Müzeyyen Senar - Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine

Akşam oldu hüzünlendim ben yine Hasret kaldım gözlerinin rengine Gel mehtabım, gel sevgilim gel yine Hasret kaldım gözlerinin rengine..

 Müzeyyen Senar - Bir İhtimal Daha Var 03:16

Müzeyyen Senar - Bir İhtimal Daha Var

Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....