#Hasar tespit Çalışmaları

Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri 05:18

Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri

Savunma Sanayii Başkanlığı Ar-Ge Çalışmaları ,Elektromanyetik Fırlatma sistemlerine yönelik çalışmalarımız ve hedeflerimiz...Savunma Sanayisindeki gelişmeler. Şahi 209 elektromanyetik fırlatma sistemi,sapan,tufan..

  • PengoTV tarafından
  • 17.190 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler 02:26

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler

Norveç'te içerisinde bin 300 yolcu taşıyan ve motoru arızalanan cruise gemisi Viking Sky'ın yardım ikazları sonrası helikopterle tahliye çalışmaları başladı. Gemiden gelen görüntülerde mobilyaların savrulduğu, bazı camla..

Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..

Güney Afrika'da Çöpten Görünmeyen Deniz 00:27

Güney Afrika'da Çöpten Görünmeyen Deniz

Güney Afrika'da insanların medeniyetten nasibini almamış olması ve devlet yetkililerinin yetersiz çalışmaları denizi bakın ne hale getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Otobüsten Düşen İranlı Kadın 00:26

Otobüsten Düşen İranlı Kadın

Seçim çalışmaları çerçevesinde üstü açık otobüste kutlama yapan kalabalıktan tam ağaçlık alandan geçerken bir kadın ağaca takılmış ve yere düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar 02:09

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar

Finlandiya'nın aşırı sağcı lideri Marco De Wit, AP seçimlerine yönelik çalışmaları sırasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Son bir haftadır seçim çadırı kuran ve oy toplamaya çalışan Wit, konuşması esnasında defalar..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

Seren Serengil Trafiğe Takıldı 01:04

Seren Serengil Trafiğe Takıldı

tv100 ekranlarının popüler magazin programı Duymadık Demeyin bugün bir fire ile başladı. Fatih Sultan Mehmet köprüsündeki bakım çalışmaları nedeniyle trafiğe takılan Seren Serengil çektiği videoyu da paylaştı...

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz 46:57

Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz

Tonguç sonunda Aydamaya ile karşılaştı. Aydamaya'yı karşısında gören Tonguç, Aydamaya'nın dünyaya düşen dost bir uzaylı olduğunu kabullenecek mi ? Büyük bilgenin Aydamaya'yı geri döndürme çalışmaları nasıl sonuç verecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 378 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Payidar Tüfekçioğlu Kimdir Ve Hayatı! 01:35

Payidar Tüfekçioğlu Kimdir Ve Hayatı!

Payidar Tüfekçioğlu 1962 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünivertsitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuş,Konservatuvar eğitiminden sonra Devlet Tiyatroları'nda çalışmaya b..

  • ANKA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydamaya 4. Bölüm - Dünya Benim İkinci Evim Mi 42:16

Aydamaya 4. Bölüm - Dünya Benim İkinci Evim Mi

Ada ve Tonguç'un planıyla Şermin ile tanışan Aydamaya mayakona dönmek için gerekli çalışmaları rahatça yürütebilecek mi? Hiçbirşeyden haberi olmayan Muhtar'ı da plana dahil eden Tonguç, olup bitenleri Şermin'den gizleyeb..

  • ÇocukTV tarafından
  • 504 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Caminin minaresi böyle yıkıldı 01:27

Caminin minaresi böyle yıkıldı

Sivas’ta yol çalışmaları kapsamında yıkılan caminin kalan minaresi de halat yardımıyla yıkıldı, vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti...

Sıcaktan bunalan çocuklar çamurda halay çekip hortumla serinledi 02:08

Sıcaktan bunalan çocuklar çamurda halay çekip hortumla serinledi

Şanlıurfa’da sıcaktan bunalan çocukların çamurun içinde halay çekip hortumla birbirlerini ıslatarak serinlemeye çalışmaları ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu...

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın 01:36

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangın 6 saatte kontrol altına alındı. Yangını soğutma çalışmaları devam ediyor...

Yol tartışması sokağı ringe çevirdi 01:46

Yol tartışması sokağı ringe çevirdi

Beylikdüzü’nde yol tartışması yüzünden birbirine giren iki sürücü, caddeyi boks ringine çevirdi. Çevredeki vatandaşların kavgayı ayırma çalışmaları sonuçsuz kalınca kavga çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına sani..

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı 02:17

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı

Sayın seyirciler bir yandan yerli aşı çalışmaları devam ederken diğer yandan da Çin'den gelen koronavirüs aşısının gönüllüler üzerindeki denemeleri devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Şehir Hastanesi de sürece dahil oldu. A..

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi 00:20

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sahte içki sebebiyle yaşanan ölümlerle ilgili çalışmaları sürerken 1 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi...

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _ 01:30

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te kanser hastalarına şifa olacak bir tesis inşa ettiklerini, üretecekleri moleküllerle hem ithalatın önüne geçecek hem de yenilikçi bilimsel çalışmaları destekleyecek..

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse 02:08

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son şampiyon olarak yeni sezona başlayacaklarını hatırlatarak, Yeniden şansımızın olması için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Elimizde şahane bir oyu..

  • OFSAYT tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Transfer Trabzonspor'un Çehresi Değiştirir 02:08

2 Transfer Trabzonspor'un Çehresi Değiştirir

Trabzonspor 15 günlük Macaristan kampını tamamlayarak, yurt dışı 2. etap çalışmaları öncesi iki günlük izin yapıyor. Teknik direktör Ersun Yanal, 28 antrenman yaptıkları ve 1 hazırlık maçı oynayadıkları Macaristan kamp..

  • OFSAYT tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Depremde denizde mahsur kalanlar var 03:45

Depremde denizde mahsur kalanlar var

▪️Seferihisar'da deprem sonrasında deniz suyu yükseldi. İlçe sokakları ve binalar sular altında kaldı ▪️Depremde denizde mahsur kalanlar var ▪️Bayraklı’da çöken binada arama çalışmaları başladı..