#Hasar tespit Çalışmaları

Galatasaray, Avusturya'ya gitti 02:11

Galatasaray, Avusturya'ya gitti

Galatasaray, yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gitti. Sarı-kırmızılılar, 1 Ağustos'a kadar hazırlıklarını Tirol'de sürdürecek...

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Küresel para sistemi çöküyor mu? 2:04:13

Küresel para sistemi çöküyor mu?

-Dünyada dijital para çalışmaları ne durumda? -Çin, sınırları dışında gizli karakollar mı kuruyor? -Yapay zeka yalan söylemeyi mi öğrendi? -Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel pandemi yasa tasarısı ne getiriyor ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar 51:14

Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar

Davos'un Geçmişi Davos'ta Neler Konuşuldu? Davos'da İklim Krizi Çelişkisi! Davos'un Geçmiş Yıllardaki Gündemleri Nelerdi? 4. Sanayi Devrimi mi Geliyor? Hayvanlardan Sonra Sıra Çocuklarda! Bizi Nasıl Kandırıyorlar? Olacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm 2:07:31

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da heyecan devam ediyor.nBu Cuma 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Filiz’in kaçırılması sonrası gelişen olaylar ve Erbakan’ı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TÜRK UFO : FEYDAMİD PROJESİ 02:05

TÜRK UFO : FEYDAMİD PROJESİ

1960 için dikkat çeken bir vizyon! Saygılarımla #algı #yargı #fikir #girişimcilik Not: Feydamid vizyonu için bilişsel çelişki ile yorum yapmamak adına öncelikle Thomas Townsend Brown'un 1921 yılındaki keşfinden ..

  • PengoTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 5 yıl önce
6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi 06:12

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi

Yalova'nın Altınova ilçesinde Norveçli bir firma için üretilen her biri 6 bin 200 ton ağırlığındaki iki yolcu gemisi, 1600 araç lastiği üzerinde 4 günlük çalışmayla suya indirildi. Tersan Tersanesi, Norveçli firmayla an..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Trabzon'da otopark inşaatı için yolun kapatılması esnafı mağdur etti 03:07

Trabzon'da otopark inşaatı için yolun kapatılması esnafı mağdur etti

TRABZON’da İskenderpaşa Otoparkının bulunduğu alanda yapılan Meydan Parkı 3. Etap Düzünleme çalışmaları için bölgenin araç trafiğine kapatılması esnafları mağdur etti.Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Dış Cephe Dü..

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmesi Gerekenler... 05:04

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmes

Kendimiz ve başkalarının sağlığı için aşı olalım Diyarbakır’da aşılama oranlarının çok zayıf olduğunu anlatan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, Diyarbakır’da aşılama oranları çok ama çok zayıf olduğunu görüyoruz. Fakat aşılama ..