#Hasar tespit Çalışmaları

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi 02:18

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi

Muğla bölgesinde devam eden ve kontrol altına alınmayan Kavaklıdere’deki orman yangını Muğla’nın merkez ilçesi sınırlarına dayandı. Menteşe’nin kırsal Kozağaç Mahallesi üst bölümlerinde devam eden orman yağını havadan gö..

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR 01:16

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR

Gaziantep'te uygulama noktasından kaçan araçtan polise silah doğrultulunca, ekipler araçtaki bir şahsı kolundan vurarak yaraladı, 2 şahıs ise kaçtı. Kaçan şahısları yakalama çalışmaları hala sürüyor. Önce kaçtılar, sonr..

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 ay önce
Hsyk’da Bylock Depremi 00:30

Hsyk’da Bylock Depremi

Hsyk’da Bylock Depremi 184 hakim ve savcı açığa alındı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı açığa aldı...

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

İç Dünyanızda Şu Anda Neler Oluyor_ 03:50

İç Dünyanızda Şu Anda Neler Oluyor_

İç dünyanızda şu anda neler oluyor? Bunu hemen test edebilirsiniz. Bu testte sizin hayal ve iç dünyanızda yaşanan durumlar tespit edilecek ve bunun farkında olmanız sağlanacaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi 02:20

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci ismi olduğu tespit edilen Kemal Batmaz’ın Beykoz’daki evi..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Afacan Toto - Okulda Casus Var 11:26

Afacan Toto - Okulda Casus Var

Minika Tv nin çizgi filmlerinden Afacan Toto, okulda casus var bölümüyle bizlerle. - Ajan sıfır sıfır Toto şüpheliyi tespit etti. Aaa beni farketti. - Toto senin okul için şiir yazman gerekmiyormu?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrika'da Farelerle Mayın Temizliği 02:37

Afrika'da Farelerle Mayın Temizliği

Mayının ağırlıkla patlama riskinden dolayı köpek kullanamayan Tanzanyalılar, yöreye özgü ve uzun ömürlü olduğu içinde ekonomik olan kemirgenler sayesinde mayınları tespit ederek, imha ediyorlar. Afrikada kahraman bir far..

  • Cowboy tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'da Fetö Operasyonu 01:22

İstanbul'da Fetö Operasyonu

İstanbul'da FETÖ operasyonu!.. Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Örgütsel toplantılarını yasal gösterebilmek adına kurduğu v..

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Dünyanın En Yaşlı Erkek Pandası 'Pan Pan' 31 Yaşında Öldü 00:23

Dünyanın En Yaşlı Erkek Pandası 'Pan Pan' 31 Yaşında Öldü

Çin'de yaşayan Pan Pan, 31 yaşında hayatını kaybetti. Dünyanın en yaşlı pandası olan Pan Pan'ın ölüm sebebini tespit etmek için otopsi yapılacak. Pandanın yaşı insan ömrüyle kıyaslandığında yaklaşık 100'e tekabül ediyor...

  • PengoTV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Herkes hava kirliliğini ölçebilecek 01:07

Herkes hava kirliliğini ölçebilecek

Plume Labs adlı startup şirket şehirdeki hava kirliliğini tespit edip mobil uygulama ile gösteren bir teknolojiyi piyasaya sürmeye hazırlanıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsimsiz mezarlar için harekete geçildi 00:49

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi

İngiltere ile Arjantin arasında yaşanan Falkland Savaşı’nda hayatını kaybeden askerler yıllardır Falkland Adaları'ndaki isimsiz mezarlarda yatıyor. Uluslararası Kızılhaç Komitesi, İngiltere ile Arjantin arasında imzalana..

  • Umut Tv tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
122 Bin ByLock Kullanıcısından 910'u Akademisyen Çıktı 00:40

122 Bin ByLock Kullanıcısından 910'u Akademisyen Çıktı

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın tespit ettiği 122 bin ByLock kullanıcısından 910'u akademisyen çıktı. Savcılık listeyi, YÖK'e gönderdi. Öğretim üyeleri hakkında işlem başlatıldı...

Yapay Zekayla Kanser Tanısı 01:05

Yapay Zekayla Kanser Tanısı

Kanser teşhisinde yeni bir dönem kapıda. Teknoloji şirketi Google, tümörleri yüzde 89 başarıyla tespit eden yapay zeka geliştirdi...

Memnuniyet Oldum Ama Ben Bakireyim  100 Numaralı Adam 01:36

Memnuniyet Oldum Ama Ben Bakireyim 100 Numaralı Adam

Kemal Sunal'ın en kalite filmlerinden biri olan, her sahnesinde hayata dair farklı bir tespit yapan, komedisiyle de tata tat katan efsane filmlerden biri 100 Numaralı Adam'ın en komik sahnelerinden biriyle başbaşayız. Şa..