#Hasar tespit Çalışmaları

İşte FETÖ Almanya İttifakı 02:02

İşte FETÖ Almanya İttifakı

Alman istihbarat servisi BND'nin başkanı Bruno Kahl'ın skandal FETÖ açıklamasının ardından, BND'nin FETÖ ile Türkiye'ye karşı yaptığı işbirliği ortaya çıktı. FETÖ ve BND'nin önde gelen isimlerinin, Türkiye'nin Suriye'dek..

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürecek 00:47

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürece

Samsung geçen yıl toplatılan Galaxy Note 7 akıllı telefonları tamirden geçirdikten sonra tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor. Note 7ler, telefonlardan bazılarının pillerinin alev alarak kullanıcılarını yaralamasının ardı..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

15 Temmuz Darbe Girişimi Şehit Ömer Halisdemir izle 01:55

15 Temmuz Darbe Girişimi Şehit Ömer Halisdemir izle

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan Semih Terzi'yi, etkisiz hale getiren kıdemli başçavuş Ömer Halisdemir'in şehit düşmesi. Ömer Halisdemir'i şehit edenlerin tespit edilişi ve ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avustralya′nın Gerçek ″Jurassic Park′ı″ 00:41

Avustralya′nın Gerçek ″Jurassic Park′ı″

Bilim insanları Avustralya'da bir yarımadada dünyanın en büyük dinozor ayak izi de dahil 21 farklı dinozor izi buldu. Sauropod türü dinozora ait en büyük ayak izi 127-144 milyon yıl kadar eski kayalıklarda tespit edildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi 06:42

FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi

Gazete Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in edindiği bilgiye göre, bugün gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda örgütün Emniyet'teki gizli arşivi ele geçirildi ve kripto emniyetçiler tespit edildi. MİT'in yürüttüğü..

Kanada′da Buzdağı Turizmi 01:20

Kanada′da Buzdağı Turizmi

Buzdağlarının ana karadan erken kopması ve kıyıya fazla yaklaşması Kanada’da turizmi artırdı. Binlerce yıllık buzullardan kopan buzdağlarının bu yıl 600 kadar olduğu tespit edildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mevlana Müzesi'nde Tarihi Mezar 00:43

Mevlana Müzesi'nde Tarihi Mezar

Konya'da Mevlana Müzesi gül bahçesindeki ek bina inşaatı sırasında kemik parçaları ve mezar taşları bulundu, inşaat çalışması durduruldu. Uzmanlarca yapılan incelemelerde, söz konusu alanın 38 düzenli gömünün yapıldığı m..

Uefa 00:09

Uefa "Bu Gol Şikeli" İzle

UEFA ve İrlanda polisi, Asyalı bahis şikesi şebekesi ile ortaklık yapan İrlanda kulübü Athlone Town'ı soruşturma altına aldı. İşte şikeli olduğu tespit edilen gol.....

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Helikoptere Milli Radar 08:10

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın (MİLDAR), ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testler..

Renegades Fragmanı 02:16

Renegades Fragmanı

Savaştan parçalanmış Avrupa'da görev yapan Navy SEAL'lerden oluşan bir ekip, yüz milyonlarca dolara malolduğu söylentileri bulunan bir gölde altın bir hazineyi keşfetti. Yerlilere yardım gayretinde, altınları alıp haklı ..

İbrahim Erkal Vefat Etti  Son Dakika 07:29

İbrahim Erkal Vefat Etti Son Dakika

Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Erkal'ın, bugün yapılan te..

  • ANKA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Kodları-Kemal Batmaz 02:19

FETÖ'nün Kodları-Kemal Batmaz

Kaynak Kağıt AŞ Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın FETÖ'cü darbenin darbenin çok kritik isimlerinden biri olduğu tespit edildi...

15 Temmuz Darbe Girişimi Raporu 01:21

15 Temmuz Darbe Girişimi Raporu

1992-1994 yılları arasında Harp Okulu'na girenlerin darbe girişimine daha aktif katıldığı tespit edildi..

Şempanzelerde Ağaç Taşlama İbadeti 01:35

Şempanzelerde Ağaç Taşlama İbadeti

Max Plank enstitüsü bilim insanları bir grup şempanzede ara ara bazı ağaçları taşlama davranışı gözlemlemişler. Sonra bu davranışın pek çok şempanze topluluğunda olduğu, ağaç taşlayan şempanzelerin hemen her yaş, cins ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş 01:24

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan “Erşahinler Çetesine” yönelik operasyon kapsamında 13 kişi tutuklandı. Örgüt üyelerinin Pendik Limanı’ndan konteyner içerisinde yurda kaçak helikopter soktukları da tespit edildi. Hel..

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı 01:57

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı

ERDOĞAN ARAÇTAN ÇIKINCA... Bu olay sonrası Amerika polisi kendisinden hiç beklenemeyen bir hamle yaptı. Soruşturma dosyasını genişleten polis, PKK provokatörlerinin amacının Erdoğan’ın aracından çıkmasını sağlayıp, ardı..

Otobanda Tehlikeli Makas 00:14

Otobanda Tehlikeli Makas

İşte başkalarının hayatını tehlikeye atıp keyiflenen biri daha.. Otobanda hız yapmaya bir şey dediğimiz yok ama başkalarının can güvenliğini tehlikeye atmaya gelince orada duracaksın.. İnşallah yakın zamanda tespit edili..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herekol Dağı'nda PKK'nın Kullandığı 38 Mağara İmha Edildi 01:38

Herekol Dağı'nda PKK'nın Kullandığı 38 Mağara İmha Edildi

Siirt'in Pervari İlçesi kırsalında bulunan Herekol Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonlar sırasında, teröristlerin kullandığı 38 mağara tespit edilerek, patlayıcılarla imha edilerek kullanılamaz hale..

Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Sahte Parayla Alışveriş  Polisle Kovalamaca 01:27

Sahte Parayla Alışveriş Polisle Kovalamaca

MUĞLA’nın Milas ilçesinde, piyasaya sahte para sürdükleri belirlenen 2’si kadın 3 kişi, bindikleri otomobil kovalamaca sırasında kaza yapınca, polis tarafından yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, sahte olduğu tespit e..

Uludere'de Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:24

Uludere'de Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak'ın Uludere ilçesinde üs bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist etkisiz hale getirildi...

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı 00:32

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan çiftin, örgüte ait 442 bin 15 doları yastık içerisinde sakladıkları tes..

Fetö'nün Firari iş Adamlarının Abd'deki İş Yerleri 03:59

Fetö'nün Firari iş Adamlarının Abd'deki İş Yerleri

FETÖ firarisi Fetin ve Fatih Kazancı kardeşlerin ABD’de seramik ve mermer işletmeleri olduğunu tespit eden AA muhabirleri aileye ait Tile Optima ve Firuze adlı mermer ve seramik işletmelerini Virginia ve New Jersey'de gö..

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı 01:26

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı

Ege Denizi'nde yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan yabancı uyruklu 40 kişi yakalandı.Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 8 Eylül'de lastik bot içerisind..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı 00:41

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı

Yurt dışına göçmen götürmeye çalıştığı tespit edilen bir kamyonete polis ekiplerince operasyon düzenlendi. İçinde deniz botu ve kürek bulunan kamyonetteki 48 kaçak göçmen yakalandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı 02:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen '2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araştırma üniversitesi olarak tespit edilen 10 ..

Kuzey Irak’a Hava Harekatı 13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:17

Kuzey Irak’a Hava Harekatı 13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatında 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, “27 Eylül 2017 tarihinde Irak kuzeyinde icra edilen hava ha..