#Hasar tespit Çalışmaları

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı 01:51

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı Muş-Bingöl-Diyarbakır üçgeninde bulunan Şenyayla bölgesinde, terör örgütü PKK'lılara yönelik 6 askeri taburun katılımıyla operasyon başlatıldı Alınan bilgiler..

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında 01:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandıkları belirlenen 15 kişi, düzenlenen operasyonla gözalt..

Mehmetçik'ten PKK'nın Kış Üstlenmesine Ağır Darbe 00:12

Mehmetçik'ten PKK'nın Kış Üstlenmesine Ağır Darbe

Erzincan'ın Refahiye ilçesi kırsalında, terör örgütünün kış üstlenmesine yönelik operasyonda tespit edilen 2 sığınak ve 4 depoda yüklü miktarda yiyecek ve yaşam malzemesi ele geçirildi...

İnme Tedavisi Nasıl Uygulanır 02:06

İnme Tedavisi Nasıl Uygulanır

İnme tedavisinde stent, basit anjiyografik tekniklerle uygulanır. Kasıktan girilerek kateterlerle darlık olan kısım tespit edilip pıhtı kopmasını engellemek amacıyla filtreler yerleştirilir. Zaman içinde açılan filtreler..

  • NABIZ tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Periferik Damar Hastalığı Nasıl Teşhis Edilir 01:35

Periferik Damar Hastalığı Nasıl Teşhis Edilir

Periferik damar hastalığının en önemli belirtisi, yürüyüş sırasında bacaklarda artarak devam eden ağrılar ve kramplardır. En basit teşhis yöntemi Doppler ultrasonografidir. BT ve MR anjiyografiyle de damarlardaki darlık ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İç Kanamalarda Embolizasyon Nasıl Uygulanır 01:41

İç Kanamalarda Embolizasyon Nasıl Uygulanır

İç kanamalarda acil durumlar söz konusu olduğu takdirde anjiyografik yöntemlerle muhtemel kanama odakları tespit edilir. Kanamalar, mevcut sebeplerine göre belirlenen embolizasyon yöntemiyle tedavi edilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Periferik Damar Hastalığının Tedavisinde Balon Ve Stent Teknikleri Nasıl Uygulanır 01:38

Periferik Damar Hastalığının Tedavisinde Balon Ve Stent Teknikleri Nas

Periferik hastalıklara sebep olan darlık veya tıkanıklıkların yerleri tespit edildikten sonra, bölgeye en doğru yöntemle nasıl ulaşılacağı belirlenir. Balon veya stentler bu veriler doğrultusunda yerleştirilerek tedavi g..

  • NABIZ tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı 00:30

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzakl

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı Son dakika gelişmesi...İçişleri Bakanlığı, bünyesinde FETÖ bağlantılı olduğu tespit edilen 20 mülki idare amiri görevden uzaklaştırıldı. ..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Kürtaj Hangi Durumlarda Gereklidir 01:13

Kürtaj Hangi Durumlarda Gereklidir

Düşük, gebeliğin kendiliğinden sonlanması veya anne karnındaki bebeğin kalp atışlarının durması hallerinde kürtaj yapılması gerekebilir. Vücut gebelik kesesini kendiliğinden atabilir. Bazı durumlarda düşük sonrası rahimd..

  • NABIZ tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dış Gebeliğin Tekrarlama Olasılığı Nedir 01:08

Dış Gebeliğin Tekrarlama Olasılığı Nedir

Daha önce dış gebelik geçiren kadınlarda yeniden dış gebelik görülme riski yüksektir. Bu olasılık ilk dış gebelikten sonra yüzde 15, ikinci dış gebelikten sonra yüzde 30 civarındadır. Dış gebelik geçiren kadınlar gebe ol..

  • NABIZ tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Epilepsi Kesin Olarak Tedavi Edilebilir Mi 01:49

Epilepsi Kesin Olarak Tedavi Edilebilir Mi

Epilepsinin kesin tedavisiyle ilgili fikir bildirebilmek için hastalığın sebebini bilmek gerekiyor. Eğer beyinde nöbete yol açan bir bozukluk tespit edilirse bu bozukluk tedavi edilebilir. Ancak beyindeki farklı bozukluk..

  • NABIZ tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Epilepsi Nasıl Teşhis Edilir 02:33

Epilepsi Nasıl Teşhis Edilir

Epilepsi öncelikle klinik nöbetle teşhis edilir. Nöbet öyküsü yoksa EEG'de bulunan bozukluklara bakarak epilepsi tanısı koymanın anlamı yoktur. Eğer beyinde iltihap, tümör gibi bir olay varsa bunlarla ilgili nörolojik bu..

  • NABIZ tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Safra Kesesi İltihabı Nasıl Teşhis Edilir 00:49

Safra Kesesi İltihabı Nasıl Teşhis Edilir

Safra kesesi iltihabı fizik muayene ve hastanın hikayesinin dinlemesine ek olarak ultrasonografi yolu ile teşhis edilir. Ultrasonografi safra kesesin duvarının kalınlaşması ya da safra kesesinin büyümesi gibi anomalileri..

  • NABIZ tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Omurilik Tümörünün Kesin Tanısı Nasıl Koyulur 03:21

Omurilik Tümörünün Kesin Tanısı Nasıl Koyulur

Omurilik tümörünün seviyesi klinik muayene ile tespit edilebilir. Omurilik tümörünün kesin tanısı patolojik incelemeler sonucu koyulur. Tümörden alınan parça mikroskop altında tahlil edilir. Biyopsi dışında omurilik tümö..

  • NABIZ tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

İyi Huylu Beyin Tümörlerinde Tedavi Gerekir Mi 01:37

İyi Huylu Beyin Tümörlerinde Tedavi Gerekir Mi

Çocukluk ya da gençlik yaşlarında tespit edilen iyi huylu beyin tümörleri cerrahi yöntemle çıkarılabilir. İleri yaşlarda yakalanan, kireçlenmiş durumdaki iyi huylu tümörler takibe alınır. Bu tür tümörlerde cerrahi tedavi..

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Beyin Tümörü Cerrahisi Öncesi Nasıl Bir Hazırlık Yapılır 03:44

Beyin Tümörü Cerrahisi Öncesi Nasıl Bir Hazırlık Yapılır

Beyin tümörü cerrahisi öncesinde hastanın detaylı biçimde bilgilendirilmesi gerekiyor. Tümörün cinsi radyolojik yöntemlerle tespit edilmeli. Tümöre hangi yoldan yaklaşılacağı konusunda çalışılmalı. Kanama ihtimali olan t..

  • NABIZ tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı 01:59

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı

Öso Komutanı Fehim İsa Mayını Elleriyle Çıkarttı ÖSO birliklerinin El Bab’a ilerleyişi devam ederken, ele geçirilen bölgelerde ise mayınlar tespit edilip işaretleniyor. Geçiş güzergahındaki mayınlar ise tek tek temizlen..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..