#Hasar tespit Çalışmaları

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar 00:44

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar Esenyurt'ta bir imalathanede çöplerden toplanan ekmeklerin kurutularak un haline getirildiği ve pasta, ekmek gibi unlu mamuller yapılmak üzere pastahanelere satıldığı tes..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

BM 00:36

BM "Suçluyu" Bulamadı

Birleşmiş Milletler Suriye’de geçtiğimiz Eylül’de bir insani yardım konvoyuna düzenlenen hava saldırısının failinin tespit edilemediğini açıkladı. 19 Eylül’deki saldırının ardından kurulan BM Komisyonu soruşturmasını ta..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir 02:51

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir

Cinler modern veya antik birçok din ve inanışta, İbrahimi dinler de dahil, bulunan bir tür ruhani mitolojik yaratıktır. Farklı inanışlarda farklı karakteristiklere ve özelliklere sahiptir. Cin; İslam mitolojisinde ise g..

  • ZULMA tarafından
  • 1.851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..