#Hasar tespit Çalışmaları

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar 00:29

Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar

Başakşehir'de iki valiz içerisinde parçalara ayrılmış şekilde bulunan cesede ilişkin soruşturma sürerken, zanlıların bavulları taşıdığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Başakşehir'de dün gece iki valiz içerisinde par..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke eden gerçek ortaya çıktı! 02:03

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke e

Muş’ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı 00:59

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı Van'ın İpekyolu İlçesindeki 4 derslikli anaokuluna PKK'lı teröristler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda okul binasında hasar meydana geldi...

Nükleer Reaktörün Çevresini Kaplayan Devasa Radyasyon Kalkanı 03:33

Nükleer Reaktörün Çevresini Kaplayan Devasa Radyasyon Kalkanı

1986 Çernobil faciasında hasar gören nükleer reaktörden sızan radyoaktif maddeyi bir nebzede olsa tıkamak için 260 metre genişliğinde ve 110 metre yüksekliğinde 1.6 milyar dolarlık bir çelik kalkan yapıldı...

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı 01:01

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın şehir merkezinde bir grup dün gece Exarhia bölgesindeki Teknik Üniversitenin önünden geçmekte olan 3 troleybüse saldırdı. Troleybüsleri durdurarak yolcuları indiren grup Molotof kokteylle..

Fazla Çiftleşmekten Sakat Kaldı 01:08

Fazla Çiftleşmekten Sakat Kaldı

Bert adındaki 22 yaşındaki Afrika kaplumbağası 2011'de gönderildiği çiftleşme programından döndüğünde, kaldığı tesisteki görevliler yürüyüşünde bir terslik fark ettiler. 100 kg ağırlığındaki Bert'ün bacakları, fazla çift..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık 01:40

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: Malul sayılmayan terörle mücadeledeki gazilerimizden kalıcı hasar, organ kaybı ve kalıcı sekeli olanlar için yeniden bir değerlendirme yapılacak ve uygun görülenlere aylık bağlanm..

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Kundaklandı!! 06:00

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Kundaklandı!!

Müjdat Gezen Eğitim ve Kültür Vakfı'nın giriş kapısında bilinmeyen nedenlerden dolayı küçük çaplı kundaklamaya dayalı bir yangın çıktı.Olayla ilgili araştırmalar sürüyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın - Yeminim Var 04:17

Demet Akalın - Yeminim Var

Sevmek yakışmıyor senin gibilere İhaneti sevindirip aşkı üzenlere Kalk gel cesaretim burda durulmuyor Kurtar bu canı bu azaptan Seninle mutluyduk bugüne kadar Aramızdan biri sözünden dönene kadar Tükendim kalbimde kalıc..

Nintendo Switch'in Dayanıklılık Testine Tutulması 09:06

Nintendo Switch'in Dayanıklılık Testine Tutulması

Gizmoslip ekibi yeni oyun konsolu Nintendo Switch'ın yere bırakılınca nasıl bir hasar aldığını test etmiş. Hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta 01:30

Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta

En çok kullanılan yöntem, damarı balonla açarak stent yerleştirme yöntemidir. Eğer çok kireçlenmiş bir damar yapısı varsa, damarda uzun bir hasar varsa o zaman başka yöntemleri deniyoruz. Damarın içini tıraşlayıcı bir si..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doctor Strange Türkçe Dublajlı Full Hd Film İzle 1:54:58

Doctor Strange Türkçe Dublajlı Full Hd Film İzle

Başarılı, zeki fakat kibirli cerrah Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) geçirdiği trafik kazası sonucu elindeki sinirlerin hasar görmesi nedeniyle mesleğini yapamaz hale gelir. Tibet'te yaşayan ve tüm yaraları iyileşt..

  • Tv Series tarafından
  • 23.460 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de Bebeğin Karnından Bebek Çıktı 02:20

Çin'de Bebeğin Karnından Bebek Çıktı

Çin'in Huaxi eyaletinde karnındaki aşırı şişlikten dolayı hastaneye kaldırılan iki yaşındaki bir erkek bebeğin ikiz kardeşine “hamile olduğu ortaya çıktı. Çocuğun midesinde büyüyen ikiz kardeşi bir operasyonla çıkarıldı..

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı 03:27

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı

Güneşi bilmez ayı bilmez Aşk çölünde zalimi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı ee bu kadar mı ..

Fırtınada Gemiden Denize Düşen Arabalar 05:31

Fırtınada Gemiden Denize Düşen Arabalar

Japonyadan Rusyaya gönderilen 64 adet 2.el araba, fırtınaya yakalanan gemide bir bir suya düşmüş. 52 tane araba toplamda hasar görmüş bir kısmıda denize düşmüş..

  • JET TV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robocop Film İzle 1:57:29

Robocop Film İzle

OmniCorp robot teknolojileri üzerine çalışan büyük bir şirkettir. Sene 2028 'dir ve robot teknolojisinde bir numaraya yükselmiştir. Polis olarak çalışan Alex girdiği bir çatışmada vucudunun büyük bir bölümü hasar görür. ..

  • Tv Series tarafından
  • 7.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor 03:40

Yunanistan Depremin Yaralarını Sarmaya Çalışıyor

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda meydana gelen depremde büyük hasar gören ve polis kontrolünde giriş ve çıkışa izin verilen, adeta ablukaya alınan ve boşaltılan Brisa köyünde yaşanan yıkım İHA tarafından görüntülendi...

Nizipte Şiddetli Sel Binanın Çatısını Havaya Uçurdu 00:44

Nizipte Şiddetli Sel Binanın Çatısını Havaya Uçurdu

Şiddetli sel olaylarının oldugu nizipte bir binanın çatısının havaya uçtuğu ve sokaktaki araçlara ağır hasar verdiği görüntüleri..

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın 00:58

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın

Erbaa'da korkutan yangın TOKAT'ın Erbaa ilçesinde iki katlı evin çatısında başlayan yangın yanındaki 3 eve de sıçradı. Kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi...