#Hasta kızın Önünde eğilen doktorlar

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanslı Balık, Plajda Şakalaşan Güzel Bayanın Bacağına Saplandı Bölüm 1 ;-D 03:39

Şanslı Balık, Plajda Şakalaşan Güzel Bayanın Bacağına Saplandı Bölüm 1

İki genç kız buldukları balıkla şakalaşmak isteyince olanlar oldu. Bikinili kızlardan bir tanesi eline aldığı ölü balıkla arkadaşının bacağına vurarak onu korkutmak istedi. Genç kızın vurduğu balık arkadaşının bacağına s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mihriban Türküsü 05:34

Mihriban Türküsü

Bu türkünün şiir kısmını Ünlü Usta Şair Abdurrahim Karakoç’tur. Karakoç gençlik yıllarında; köyündeki bir düğüne misafir olarak gelen bir genç ve güzel kıza aşık olur. Bu aşk karşılıklıdır, kızda Karakoç’u sevmektedir. K..

  • PengoTV tarafından
  • 276 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito 03:48

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito Şarkı Sözleri Justin Bieber] Come on over in my direction So thankful for that, it's such a blessin', yeah Turn every situation into Heaven, yeah Oh, you are My s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Kadının Çocuk Sevgisi Onu Canından Ediyordu 03:22

Kadının Çocuk Sevgisi Onu Canından Ediyordu

Hasta Kadına Doktorlar Çocuk Yapmayın Dedi Ama O Dinlemedi Çocuklarını Görenler Şok Oldu İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kürtajda Genel Anestezi Mi Lokal Anestezi Mi Tercih Edilmeli 01:25

Kürtajda Genel Anestezi Mi Lokal Anestezi Mi Tercih Edilmeli

Kürtajda lokal anestezi ya da genel anestezi tercihi hastaya bağlıdır. Ancak doktorlar daha önce vajinal doğum yapmamış hastalarda genel anesteziyi tercih ederler. Hasta daha önce vajinal doğum yapmışsa lokal anestezi de..

  • NABIZ tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi 01:45

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi

İlk kez kullanıldı. Ulaşılan sonuç memnuniyet vericiydi. Diyarbakır’da Türk ışını tedavisi uygulanan hasta, koronavirüsü yendi. Bir ilke imza atan doktorlar açıklama yapıp tedaviye olan güveni dile getirdi...

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

18 Saat Süren Evlilik 02:31

18 Saat Süren Evlilik

Konu: Dünyanın hemen her ülkesinde ve her inanışta evlilik kutsal bir bağdır ve birbirine aşık olan çiftler için çok özeldir. Mutlu bir birlikteliği olan çiftler için bunu evliliğe dönüştürüp aile kurmak, ayrı bir anla..

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:01

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Serinin bu bölümünde Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler bir anda yeniden canlanır ve herkes Testere'nin geri döndüğü konusunda konuşmaya başlar. Bu işin aslını astarını bulmak için atanan dedektif Test..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Yastık savaşı kazası! 01:40

Yastık savaşı kazası!

BABASIYLA YASTIK SAVAŞI YAPARKEN KIRILAN AVİZENİN PARÇASI KÜÇÜK KIZIN SAĞ GÖZÜNE SAPLANDI. DOKTORLAR ''İYİLEŞME ŞANSI ÇOK DÜŞÜK'' DEDİ. AMA 9 YAŞINDAKİ BELİNAY GEÇİRDİĞİ AMELİYATLA GÖZÜNÜ MUCİZEYE AÇTI....

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç 02:50

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç

ÇORUM’da bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını ipiyle birlikte koparıp indiren iki kişi, güvenlik kameralarını görünce bayrağı öpüp tekrar yerine asmaya çalıştı. Olay, Hürriyet Meydanı'nda bulunan bir iş yerinin ö..

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..