#Hasta kızın Önünde eğilen doktorlar

Hastane Odasında Yapılan Çiğ Köfte Partisi 02:04

Hastane Odasında Yapılan Çiğ Köfte Partisi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde hizmet veren bir hastane odasında toplanan hasta, ziyaretçi ve refakatçiler çiğ köfte partisi yapmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ambulansın Geçişini Engelleyen Aracın Önünü Kesen Polis 00:59

Ambulansın Geçişini Engelleyen Aracın Önünü Kesen Polis

Trafikte hasta taşıyan ambulansa yol vermeyen araç sahibinin yolunu keserek cezayı kesen polisi izliyoruz. Hala ambulansa yol verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
KELOĞLAN - HD Türk Filmi 1:30:54

KELOĞLAN - HD Türk Filmi

Keloğlan, Rüştü Asyalı ve Birtane Güngör oynadığı 1971 yıl yapımı Türk Filmidir. Filmin diğer oyuncuları; Hulusi Kentmen, Kayhan Yıldızoğlu, Suna Pekuysal, Aydın Babaoğlu, İhsan Yüce, Arap Celal'dir. Keloğlan filmimini..

  • LAZHBO tarafından
  • 4.382 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sarışının Çöp Konteyneri ile İmtihanı 00:53

Sarışının Çöp Konteyneri ile İmtihanı

Kapıcı olan babasının hasta olmasından dolayı evin kızı olan sarışına çöp dökme konusunda iş düşmüş. Sarışın kız için bu iş hiçte kolay olmamış...

  • JET TV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 5 yıl önce
RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 21. Bölüm  - Sibylla'nın Mağarasında 23:27

Winx Club - 4. Sezon 21. Bölüm - Sibylla'nın Mağarasında

Winx, Wizard'lardan birine yardım etmek için Duman hasta yatarken onlarla beklenmedik bir ittifak oluşturur...

  • ÇocukTV tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Coronavirüs ile gribi ayırt etmek mümkün mü- (En önemli belirti yüksek ateş) 02:20

Coronavirüs ile gribi ayırt etmek mümkün mü- (En önemli belirti yüksek

Coronavirüs salgınınıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Ancak hala merak edilen bazı sorular var. Örneğin, bulguları griple karıştırmak mümkün mü ya da kuluçka süresinde henüz tanı koyulmamış bir hasta, hastalığı b..

ürdün de coronadan kurtuldu kaza kurşunuyla öldü 00:37

ürdün de coronadan kurtuldu kaza kurşunuyla öldü

ürdün de coronalı hasta iyileştip eve geliyor, sevinç mermileri atiliyorlar.. Iyilesen adami yanlislikla vurup öldürmüsler.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korona Tedavisi Gören Hintli ,  Hastane Penceresinden Atlayarak Kaçtı 00:56

Korona Tedavisi Gören Hintli , Hastane Penceresinden Atlayarak Kaçtı

COVID-19 hasta kaçmak için Hintli (hindistan,Bombay), hastane penceresinden atlayarak, izini kaybettirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı yayında! İpek ve Ateş arasında gerilim büyüyor!nnAteş, İpek'e meydan okur ve ekibine zor kullanarak da olsa İpek için araştırma yaptırır. Öte yandan elini kaybetmek üzere olan bir hasta herke..

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Endişelendiren koronavirüs tablosu 01:43

Endişelendiren koronavirüs tablosu

ARTAN HASTA SAYILARI NEDENİYLE, GÜNÜN KORONAVİRÜS TABLOSU ENDİŞE VERİRKEN, SAĞLIK BAKANI DURUMU KRİTİK İLLERİN SAĞLIK MÜDÜRLERİ İLE GÖRÜŞTÜ. ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ'DAN İSE SALGININ EN ÖN SAFINDA MÜCADELE EDEN SAĞLIK ÇA..

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
No.1 - Beni Duy (Official Video) 03:58

No.1 - Beni Duy (Official Video)

Beni Duy 2014 yılında yayınlanmış 8 parçadan oluşan P.İ.V (Paraya İhtiyacım Var) albümünden bir video klip. Albümde No.1'e Rozz, Sahir ve MRF'nin eşlik ettiği parçalar yer almaktadır. Mutsuzlar, Yokluğuma Alışma, Hasta ..

  • No.1 tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi- 03:14

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk kez günlük toplam vakayı paylaştı. Hasta diye tabir edilenler de dahil semptom göstermediği halde 28 bin 351 kişinin testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Koca, aşının ilk 10 milyon d..

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı 00:52

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı

Aydın'da halk otobüsü sürücüsü, hasta taşıyan ambulansın yoluna hızlı bir şekilde devam edebilmesi için kavşaktan gelen akışı aracıyla durdurdu. O anlar kameraya yansıdı...

Bir kahraman otobüs şoförü de Bursa’dan 00:20

Bir kahraman otobüs şoförü de Bursa’dan

Bursa’da bir otobüs sürücüsünün korona virüslü hasta taşıyan ambulansa yol verebilmek için kazayı göze aldığı o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı 02:00

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı

25 YIL ÖNCE BİR CEKETE SARILMIŞ HALDE CAMİ AVLUSUNDA BULUNDU... CEKETİN ÜSTÜNDE MUSTAFAMA BAKAMIYORUM, O ÇOK HASTA DİYE BİR NOT VARDI... YILLAR SONRA EVLATLIK OLDUĞUNU ÖĞRENEN O GENÇ, ŞİMDİ GERÇEK AİLESİNİ ARIYOR...

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka sayısı 670 01:04

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka s

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 9'a ulaştığını söyledi. Yaşlı ve direnci zayıf 5 hastamızı kaybettik diyen Bakan Koca, 311 yeni vaka tespit edildiğini ve vaka say..

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlayan COVID-19 test kabinlerini tanıttı 02:00

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlay

COVID-19 hastalarının testini kolaylaştırmak için, Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletindeki bir tıbbi tesis iki test kabini kurdu. Köşkler Güney Kore'deki benzer test tesislerinden sonra modellenmiştir. Raporlara gör..

Türk tipi mutasyon uyarısı! 02:16

Türk tipi mutasyon uyarısı!

ÜLKEMİZE HAS MUTASYONLARIN OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ ... İŞTE BU DİKKAT ÇEKEN SÖZLER BİLİM KURULU ÜYESİ HASAN TEZER'E AİT. İNGİLTERE, GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA VARYANTLI VİRÜSE YAKALANAN HASTA SAYISI 400'E YAKLAŞIRKEN, TÜRK T..

İnce bağırsak nakli bekliyor 02:06

İnce bağırsak nakli bekliyor

Bağırsak bağışlayan çok az Organ bağışıklığı farkındalığı ülkemizde giderek artıyor ancak bağırsak bağışı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. 44 yaşındaki hasta umutla bekliyor...

Risk haritası kırmızıya boyandı! 02:04

Risk haritası kırmızıya boyandı!

VAKA SAYISI 60 BİNE DAYANIRKEN, 273 HASTA DAHA VİRÜSE YENİK DÜŞTÜ. SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN HAFTALIK VAKA VERİLERİNİ PAYLAŞTIĞI HARİTA KORKUTTU. TÜRKİYE'DE DÜŞÜK RİSKLİ ŞEHİR KALMAZKEN, VAKA SAYISINDA BİRİNCİ ŞEHİR KIRKLAR..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..