#Hasta kızın Önünde eğilen doktorlar

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Yok Böyle Sihirbazlık! 01:14

Yok Böyle Sihirbazlık!

Ekmek hamuru gözler önünde ekmek oldu...

  • Cowboy tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abidesi Adam 57:26

Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abides

Camla çalışmak sadece sanatsal bir yetenek gerektirmez, aynı zamanda malzemenin kırılgan yapısını göz önünde bulundurarak çelikten bir sabra ihtiyaç duyar. Cam üfleme ustası James Mongrain'da bu sabır fazlasıyla mevcut. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Dev Noel ağacı törenle ışıklandırıldı 01:05

Dev Noel ağacı törenle ışıklandırıldı

Rockefeller Center önünde yapılan geleneksel Noel ağacı ışıklandırılması töreni için binlerce kişi Manhattan’a akın etti. 28,6 metre uzunluğundaki dev Noel ağacının ışıklandırmasında 50 bin ampul kullanıldı. Neywork, ABD..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Bir Ataş İçin Annesine Minnettar Olan Küçük Kız 01:11

Bir Ataş İçin Annesine Minnettar Olan Küçük Kız

Ellia Anderson... Aslında biz onu çok çok yakından tanıyoruz. Annesi ile çektiği videolar ile sürekli gündeme gele Ellia adeta gözlerimizin önünde büyüdü...

  • PengoTV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası 11:29

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası

1945'te ABD'nin attığı bir bomba o günden sonra her şeyi değiştirdi. İstediği ülkede istediği planları devreye sokmak için dünyanın gözü önünde önce katliamı başlattı üst akıl, sonra da o katliamları oturup köşesinden se..

Yalnız Seyahat Eden İnsanları Noel Masasında Buluşturan Havayolu Firması 01:25

Yalnız Seyahat Eden İnsanları Noel Masasında Buluşturan Havayolu Firma

Hollandalı havayolu firması KLM diğer adıyla Royal Dutch Airlines seyahat eden yalnız insanları tek bir masada buluşturuyor. Havalimanı içerisine konulan bir platform ile her bir kişinin oturması ile alçalan masa koltukl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Doğa Üstü Güce Sahip Olduğunu Düşünen Çocuk 00:29

Doğa Üstü Güce Sahip Olduğunu Düşünen Çocuk

Bir AVM merkezi önünde bulunan fotoselli kapının açılıp kapanmasıyla kendini bir anda sihirbaz gibi hisseden çocuğun kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan 28:56

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan

Suriye ile İsrail arasında Akdeniz'in kıyısında yıkımın ve yaşamın birbirine karıştığı bir ülke... Bir zamanlar Ortadoğu'nun Paris'i olarak anılan Beyrut... Gözlerinin önünde anneleri öldürülen çocuklar, kardeşleri öld..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Yukarıda Görünüp Saklanan Kişi Teröristler Vurulduktan Sonra!!! 00:32

Yukarıda Görünüp Saklanan Kişi Teröristler Vurulduktan Sonra!!!

İzmir Adliyesi önünde bombalı terör saldırısı..

  • PengoTV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler 00:57

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler

Oldukça süratli olan bir motosikletin önünde fren yapan otomobile çarpması sonucu motosiklet devrilmiş, sürücüyse çarptığı aracın üstünde kalmıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntüsünün ardından kaza yapan sürücünün ka..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Suriyeli Çocuk: 00:58

Suriyeli Çocuk: "Biz Beşşar'a Ne Yaptık.

beşar esedin kendi halkına yaptıgı zulüm gözler önünde sizlerin Allah yar ve yardımcısı olsun..

Montunu Çıkartıp Üşüyen Köpeğin Üzerine Örttü 01:03

Montunu Çıkartıp Üşüyen Köpeğin Üzerine Örttü

Giresun'da ayakkabı hırsızlarını bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen bir kişi ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Sokağın karşısındaki apartmanın önünde soğuk havada aç kalan ve üşüyen köpeğe bir kişinin..

Bu Da Develerin Güzellik Yarışması 00:57

Bu Da Develerin Güzellik Yarışması

İlçede deve güreşleri öncesi develerin sahipleri havutları giydirip süsleyerek yürüdü. 18 devenin yer aldığı kortej, Biga Belediyesi önünde son buldu. Yürüyüş, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Yürüyüşün ardından..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..