#Hasta kızın Önünde eğilen doktorlar

Zeytinburnu'nda bacanak Dehşeti 00:43

Zeytinburnu'nda bacanak Dehşeti

Zeytinburnu'nda Suriyeli iki bacanak arasında bıçaklı kavga çıktı. Güpegündüz onlarca kişinin önünde bacanağını bıçaklayan şahıs kayıplara karışırken, saldırgan güvenlik kameralarına takıldı. Öte yandan kanlar içinde yer..

İstifini Bozmayan Dayı 00:54

İstifini Bozmayan Dayı

Önünde tekme tokat sopalarla kavga oluyor ama dayı sadece seyirci kalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 00:39

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, ellerinde silah olan zanlılar koşarak olay yerinden uzaklaşı..

Kör Hayvan 01:00

Kör Hayvan

Sahibi gözünün önünde saklanıyor ama köpek biraz kör galiba bir türlü bulamıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Maskeli Süvari Film İzle 2:29:32

Maskeli Süvari Film İzle

4 SENE ÖNCE EKLENDİ Maskeli Süvari izle 149 dakikalık güzel bir hikaye. Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünl..

  • Tv Series tarafından
  • 5.582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar 00:41

Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar

İstanbul Sultanbeyli'de bir baba, çocuğuna sarıldığı sırada başından vuruldu. Çocuğun gözleri önünde babasını vuran şahıslar ise bindikleri otomobille olay yerinden kaçtı...

Kazayı İzlerken Önündeki Kamyona Böyle Çarptı! 00:39

Kazayı İzlerken Önündeki Kamyona Böyle Çarptı!

Aynı anda meydana gelen iki korkunç kaza böyle görüntülendi. Rusya'da araç kamerası tarafından kaydedilen kazalarda hatalı sollama sonucu iki araç kafa kafaya çarpışırken bu kazayı izleyen sürücü önünde aniden duran kamy..

Ruh Hastası 00:10

Ruh Hastası

Metronun önünde bağıran ruh hastası arkadaşımız.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı'nı Unutan Görevlinin Zor Anları 00:58

İstiklal Marşı'nı Unutan Görevlinin Zor Anları

Amasya'da bir hastanede düzenlenen afet tatbikatı öncesinde ses sisteminin bozulması ve canlı okumak isteyen görevlinin de sözleri unutması üzerine İstiklal Marşı yarıda kaldı. Ses sisteminin bozulduğunu ve önünde yazılı..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Denizin Ortasında Film İzle 2:01:43

Denizin Ortasında Film İzle

Denizin Ortasında In the Hearth of the sea Türkçe dublaj hd film izle Herman Melville’in ünlü Moby Dick romanına ilham kaynağı olan olay 1820’de geçiyor. Owen Chase (Chris Hemsworth) ve arkadaşları gemileriyle balina av..

  • Tv Series tarafından
  • 10.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

82 Kerkük, 83 Musul 01:10

82 Kerkük, 83 Musul

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün grup konuşmasında sert ifadeler kullandı. MHP Lideri Bahçeli: O zaman geldiğinde, şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacak; 81 Düzce'den hemen sonra 82 K..

Kastamonu’da Koca Dehşeti  1 Ölü, 1 Yaralı 02:48

Kastamonu’da Koca Dehşeti 1 Ölü, 1 Yaralı

Kastamonu’da bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen ve sığınma evinde kalan eşini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde silahla vurarak öldürdü. Saldırıda bir kişi de yaralandı...

Çocuğunun Çığlıkları Arasında Kadını Yerlerde Sürüklediler! 00:34

Çocuğunun Çığlıkları Arasında Kadını Yerlerde Sürüklediler!

Güpegündüz çocuğunun gözleri önünde kadını yerlerde sürükleyip döven iki kadının görüntüleri sosyal medyada kendine geniş yer buldu. İskoçya'da sebebinin bilinmediği kavgada iki kadın, yerlerde sürükledikleri bir başka k..

Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar 00:26

Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir belediye otobüsü şoförü, korna çaldığı gerekçesiyle aracın camını çekiçle kıran iki kardeş tarafından yolcuların gözü önünde darp edildi. O anlar aracın kamerasına yansırken, zanlılar çok g..

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar 01:51

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar

Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015 tarihinde 102 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının yıl dönümünde Ankara Garı’na yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti...

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı 00:43

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubunda Hırvatistan'ın 2, Milli Takımımızın 7 puan önünde lider tamamlayan İzlanda'da, Kosova galibiyeti sonrası dillere destan o tezahürat Aron Gunnarsson önderliğinde böyle yapıldı..

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı 02:59

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan İl Müftülüğü’nün karşısındaki Şehreküstü Camii önünde dilencilik yapan bir kişiden şüphelenenler polis ve zabıta ekiplerini aradı. Bölgeye giden pol..

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek Yaktı 01:47

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek

Samsun'da borç nedeniyle hacizli olan arabalarını polise vermek istemeyen baba ve oğlu, aracın üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Samsun'un Bafra ilçesinde polis, Kadir Karakaya ve oğlu Kerem Karakaya'nın otomobiline ha..

Önce Sevdi, Sonra Çaldı 01:01

Önce Sevdi, Sonra Çaldı

İstanbul Fatih'te bir petshop'un önünde bağlı bulunan 'Pitbull' cinsi köpeğe sevme bahanesiyle yaklaşan hırsız, ardından köpeği çalarak kayıplara karıştı...

32.Gün Arşiv - Genelev Patroniçesi Matild Manukyan’ın Öyküsü 06:49

32.Gün Arşiv - Genelev Patroniçesi Matild Manukyan’ın Öyküsü

Matild Manukyan, Türkiye’de bir dönemin vergi rekortmeni genelev patroniçesiydi. Ayşe Arman 1992 yılında, göz önünde olmayı pek sevmeyen Manukyan’ın özel hayatına girmeyi başardı. İşte Manukyan imparatorluğunun öyküsü...

  • ANKA tarafından
  • 1.897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı 00:48

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Tutsak 5.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır'ın Elif'e olan aşkını öğrenen Kenan, bu aşka engel mi olacak? Elif, Bahadır'ın evlilik teklifine ne cevap verecek?Elif'in varlığının kend..

Otoyolda Feci Kaza Suçlu Kim 00:35

Otoyolda Feci Kaza Suçlu Kim

Rusya'da meydana gelen kaza görüntüleri sosyal medyayı ikiye böldü. Araç kamerasının kaydettiği görüntülerde sollama yapan bir aracın hemzemin geçitte kepçenin önünde durduğu görülüyor. Kepçe ise frene basmak yerine dire..

Mandalina Yüzünden 2 Pazarcıya Kurşun Yağdırdı 04:52

Mandalina Yüzünden 2 Pazarcıya Kurşun Yağdırdı

Bursa'da emekli bir polis memuru, pazarda kendisine mandalina seçtirmeyen iki pazarcıya kurşun yağdırdı. Onlarca kişinin gözü önünde yaşanan olayda biri ağır 2 pazarcı yaralandı...

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 1.Bölüm Fragmanı 01:05

Rüya 1.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..