#Hasta kızın Önünde eğilen doktorlar

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n 06:41

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n

Hayvaaağ1n şarkı sözleri ile Uyaaaaaan Uyansın içindeki hayvaaaağ1n İnsan dünyaya bir kambur Senden değil ise hemen vur İster tüket ister öldür Üreyen nasıl olsa çoktur Alıp götürsünler beni hiç sevmedim bu alem..

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı 03:14

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı

Adana'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşıda alışveriş yoğunluğu da arttı. Esnaf, satışlarda yüzde 30-35 oranında artış bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının günde..

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video) 03:54

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video)

Tüm Şehir Emrinde Her mevsimin arkasından İz bırakan şarkısından Gidenlerin sancısından yoruldum. Kalbin öyle atmasından Soranların karşısından Boynu bükük kaçmamızdan yoruldum. Şimdi ayağım çamura batmış, yüzümde yar..

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

A101 ile Mutluluğa Adım Adım Giden Çift 00:17

A101 ile Mutluluğa Adım Adım Giden Çift

A101'in önünde yapılan evlilik teklifi ile başlayan TikTok videosundaki çift, en mutlu anlarını hep A101'de ölümsüzleştirmişler... İşte o görüntüler...

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşte bizim bayrak sevgimiz 04:20

İşte bizim bayrak sevgimiz

Bursa'da sokakta yürürken internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan yaşlı kadının o görüntüleri, İşte bizim bayrak sevgimiz dedirtti. O görüntüleri izlediğinde duygulandığını söyleyen işle..

Meraklı Adamın Dramı 00:59

Meraklı Adamın Dramı

Bursa'da bir kişi dükkanın önünde duran satılık salıncağa oturunca salıncak koptu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1.5 Milyonluk lüks araçta ceviz sattı! 01:29

1.5 Milyonluk lüks araçta ceviz sattı!

Ankara'da 10 gün önce açılan kuruyemiş dükkanının önünde, piyasaya değeri yaklaşık 1.5 milyon TL olan lüks otomobilde kabuklu ceviz satılmaya başlandı.nnCNN TÜRK YOUTUBE KANALINA ABONE OL ➤ https://bit.ly/2LzuZ1Hnn➤TÜM P..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 389'uncu gününde 02:40

HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 389'uncu gününde

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 389’uncu gününe girdi...

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor 01:54

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor

Edirne’de tanesi 10 liraya düşen palamut balığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Edirne’de palamut balığının tanesinin 10 liradan satıldığını duyan vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde balık pazarına akın etti. Balıkçıla..

Minibüsçülere biber gazı! 01:55

Minibüsçülere biber gazı!

'SÖZLER TUTULMADI, MAĞDURUZ' DİYEN MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ KAZAN KALDIRDI... HAREM'DE TOPLANAN VE BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE İZİNSİZ EYLEM YAPMAK İSTEYEN ŞOFÖRLERE POLİS BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİ.....

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor 04:23

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor

Şırnak'ta eşleri ve çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP il binası önünde bir araya geldi. HDP'liler acılı ailelerin açıklama yapmasını ses sistemleriyle yüksek tonda müzik çalıp tencere ve t..

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor 04:23

Şırnaklı anneler HDP'den hesap sormaya devam ediyor

Şırnak'ta eşleri ve çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, HDP il binası önünde bir araya geldi. HDP'liler acılı ailelerin açıklama yapmasını ses sistemleriyle yüksek tonda müzik çalıp tencere ve t..

Evlilik Teklifi Reddedilince Teselliyi Taraftarlarda Bulan Genç 00:57

Evlilik Teklifi Reddedilince Teselliyi Taraftarlarda Bulan Genç

Onlarca taraftarın önünde kız arkadaşına evlenme teklifi eden adam, taraftarların coşkulu Evet desene tezahüratı ile karşılaşıyor. O tezahürat ve kalabalık altında teklifi reddeden kadın, alandan uzaklaşınca arkasında ko..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Damat Mendilini Kapmak İsterken Heba Olan Gençler 00:23

Damat Mendilini Kapmak İsterken Heba Olan Gençler

Adetten olsa gerek damadın içine bir miktar para koyup kapı önünde bekleyenlere attığı mendili kapmak isteyen gençler küçük bir kaza atlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

DİSK Üyeleri ile Polis Arasında Arbede 01:43

DİSK Üyeleri ile Polis Arasında Arbede

Meclis'te görüşülen istihdam paketinin geri çekilmesini isteyen DİSK üyeleri meclis önünde basın açıklaması yapmak istedi. Polis izin vermeyince arbede çıktı...

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı. 11:45

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı.

İzmir'deki depremde enkaz altında kalan 21 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever, Doğanlar Apartmanı önünde gerçekleştirilen canlı yayında deprem bölgesinde yaşadığı bir olayı ..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı 00:39

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobilin takla atması güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Konya Adana K..

Mumu Tokatla Söndürmek İsterken Televizyondan Olmak 00:10

Mumu Tokatla Söndürmek İsterken Televizyondan Olmak

Televizyonun önünde duran mumu tokatla söndürmek isteyen eleman elinin ayarı kaçınca televizyonu tokatlamış. Eleman televizyondan olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HDP önündeki acılı aileye PKK'dan ölüm tehdidi 02:03

HDP önündeki acılı aileye PKK'dan ölüm tehdidi

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetini sürdüren ailelerden Ayşegül-Rauf Biçer, terör örgütü PKK mensupları tarafından ölümle tehdit edildi. Çocukları teröristler tarafından dağa kaçırılan Biçer ailesinin kald..

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı 02:16

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı

DÜN AKŞAM KISITLAMA ÖNCESİ PEK ÇOK KİŞİ MARKETLERE AKIN ETTİ. KURUYEMİŞÇİLERİN ÖNÜNDE DE KUYRUK VARDI. AYNI DAKİKLARDA İSTANBUL'A GELEN TURİSTLER DE HAMBURGER VE DÖNER EKMEK KUYRUĞUNDAYDI...

Çanağı Kıran Adam 00:21

Çanağı Kıran Adam

Evinin önünde motosikletini yıkayan adam, kova elinde evden çıkarken kaygan zemin yüzünden feci düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce