#Hastanede dehşet anları kamerada haber izle

Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada 00:24

Adeta Vadesi Dolmamış Dedirten Kaza Kamerada

Çin'de yaşanan kaza akıllara durgunluk verecek cinsten. Dikkatsizce yola fırlayan yaya, solundan gelen kamyonu fark etse de ayağının kaymasıyla kendini bir anda aracın altında buluyor. Dehşet verici kazada mucize kurtulu..

Silahlı Gaspçı Dehşeti Kamerada 02:15

Silahlı Gaspçı Dehşeti Kamerada

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde üniversiteli bir genç kızın çantasını alan silahlı saldırgan genç kızı yerde sürükledi. Üniversiteli kızın imdat sesini duyan polis ekipleri gaspçıyı kısa sürede yakalarken dehşet anları k..

Sarı Taksi Terörü Kamerada 02:11

Sarı Taksi Terörü Kamerada

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çağrı üzerine içerisinde kadınların da olduğu yolcuları aracına alan UBER sürücüsü ve yolcuları, taksici bir grup tarafından yolu kesilerek tekme ve yumrukla darp edildi. Dehşet anları cep te..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada! 00:32

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada!

Rusya'da bir araç kamerasına yansıyan dehşet kaza anı görüntülerinde ters şeritten hızla refüje çarpan otomobil, karşı yönden gelen kamyonete çarpıyor. Kamyonet kamerasının kaydettiği dehşet anları saniye saniye böyle ka..

Sürat Motoru Kazası Kamerada 00:27

Sürat Motoru Kazası Kamerada

Sürat Motoru Kazası Kamerada Sürat motoruyla aşırı hızlanan yarışçılar, motorun takla atmasıyla araçtan böyle fırladı...

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Çin'de Feci Kaza Kamerada 00:20

Çin'de Feci Kaza Kamerada

Çin'de Feci Kaza Kamerada Sorumsuz sürücü kazaya neden oldu. Çin’de bir kamyon sürücüsünün, araç kasasına yüklediği inşaat demiri feci bir kazaya yol açtı. Seyir halinde olan bir otomobil, o sırada dönüş yapmakta olan..

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada 00:24

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı vatandaş ağır yaralandı. Çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. TEİAŞ'ta çalışan İ.R. adındaki işçiye, Batman-Hasankeyf yolu üzerinden evine yaya olarak g..

Çoraplarını Çıkarıp Eline Geçiren Hırsız Kamerada 01:43

Çoraplarını Çıkarıp Eline Geçiren Hırsız Kamerada

Adana'da bir iş yerine girip bilgisayar, cep telefonu ve evrak çantasını çalan hırsız, parmak izi bırakmamak için çoraplarını eline giydiği görüntüler kamerada...

Tünelde Feci Kaza Kamerada 00:39

Tünelde Feci Kaza Kamerada

İspanya'da bulunan bir tünelde 53 yaşındaki bir sürücünün, seyir halindeyken ters yöne girmesiyle zincirleme kaza meydana geldi. Zincirleme kazaya neden olan sürücünün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtild..

Motosikletli Magandalar Kamerada 01:29

Motosikletli Magandalar Kamerada

İstanbul Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı'da toplu halde ayağa kalkarak tek teker üzerinde giden motosikletli gençler trafikte adeta terör estirdi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan gençler o anları bir de s..

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada 00:36

Motosikletli Motosiklet Hırsızları Kamerada

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahall..

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acımasızca yumruklandı 02:28

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acım

Nevşehir'de ayakkabı dolabının üzerine çantasını koyan komşularına sinirlenen şahıs beraberindekilerle birlikte kadın ve çocukları acımasızca yumrukladı. Eve gelen Fethi Özdemir'e de saldıran şahıs, komşusunun kulak meme..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada 00:12

500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada

500 bin liralık kapkaç kamerada Bursa'da yaklaşık 500 bin lira değerinde döviz yatırmaya bankaya giden şahsın çantasını çalan şüpheli bir araca binerek uzaklaştıBURSA - Bursa'da 500 bin liralık dövizi bankaya yatırmak is..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

Basketbol maçında olaylar kamerada 02:50

Basketbol maçında olaylar kamerada

Basketbol maçında olaylar kamerada izle..

Öğrencileri Teker Teker Tokatladı! Vicdansız Öğretmen Kamerada 00:27

Öğrencileri Teker Teker Tokatladı! Vicdansız Öğretmen Kamerada

Öğrencileri Teker Teker Tokatladı! Vicdansız Öğretmen Kamerada haberi izle..

Otobüs Şoförü Hatasını Hayatıyla Ödedi! Kaza Anı Kamerada 01:14

Otobüs Şoförü Hatasını Hayatıyla Ödedi! Kaza Anı Kamerada

Otobüs Şoförü Hatasını Hayatıyla Ödedi! Kaza Anı Kamerada haberi izle..

Araçların Camlarını Kırarak Hırsızlık Yapan Kişi Kamerada 02:39

Araçların Camlarını Kırarak Hırsızlık Yapan Kişi Kamerada

Aydın'ın Efeler ilçesinde altı ayrı aracı kelebek camlarını kırarak soyan şüpheli, son işinde güvenlik kameralarına takılınca yakalandı...

Böyle Motosiklet Kazası Görülmedi Korkunç Ölüm Kamerada 00:13

Böyle Motosiklet Kazası Görülmedi Korkunç Ölüm Kamerada

Çok süratli olduğu görülen motosiklet sürücüsü, hakimiyetini kaybediyor. Tekerleklerinin yerden kesildiği gözlenen motosiklet, elektrik direğine çarparak durabiliyor. Sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği feci kaza ..

Bisiklet Hırsızları Kamerada 01:22

Bisiklet Hırsızları Kamerada

Adana'da 3 bisikleti çaldığı ileri sürülen zanlı, önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalanıp tutuklandı. Olay, Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, apartman girişine gelen Kadir E. v..

ATM Makine Soyguncuları Kamerada 01:08

ATM Makine Soyguncuları Kamerada

6 maskeli hırsız ATM makinesini çalarken kameralara böyle yansıdı...

Mucize Kaza Kamerada 00:24

Mucize Kaza Kamerada

Yol kenarında yürüyen adam dengesini kaybeden otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu....

Esenler'de Kuyumcu Önünde Yaşanan Çatışma Kamerada 01:30

Esenler'de Kuyumcu Önünde Yaşanan Çatışma Kamerada

Esenler'de soygunun hemen ardından yaşananları amatör bir kamera kaydetti. Geçtiğimiz cuma günü yaşanan kuyumcu soygununda çıkan çatışmada bir soyguncu ve kuyumcunun sahibi hayatını kaybetmiş bir soyguncu da yaralı olara..