#Hastaneye

İbrahim Erkal İçin Hayati Tehlike Sürmekte- Son Durum 01:05

İbrahim Erkal İçin Hayati Tehlike Sürmekte- Son Durum

Yaklaşık 15 gün önce otoparkta baygın halde bulunan İbrahim Erkal acil olarak hastaneye kaldırılmış beyin kanaması teşhisi konmuştu...

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerem Bürsin'den Şeker Hastası Değilim! 03:26

Kerem Bürsin'den Şeker Hastası Değilim!

Set aralarında sürekli hastaneye giden Kerem Bürsin'le ilgili çıkan şeker hastası haberlerine, yakışıklı oyuncu tarafından yalanlama geldi...

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavrum Sana Vurmak İstemezdim 01:14

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk 00:44

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk

Görüntüler Rusya’nın Samara bölgesindeki bir süpermarketten. Kasada aldıklarının ödemesini yapan genç adam, yanında sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadına tüm kuvvetiyle yumruk attı. Zavallı kadın sırt üstü düşerken..

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Hastanede Baltalı Kavga 01:00

Hastanede Baltalı Kavga

İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin güvenlik kameraları sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin belki de en çarpıcı örneklerinden birini kaydetti... Hasta yakını 2 kişi yanlarına aldıkları arkadaşlarıyla birlikte geld..

  • En Yeniler tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Sunucunun Canlı Yayında Stüdyoyu Yıkması 00:47

Genç Sunucunun Canlı Yayında Stüdyoyu Yıkması

FOX 11 kanalında sunuculuk yapan Lisa Breckenridge canlı yayında elektrikli scooter test etmeye kalkışınca olanlar oldu. İlk kez elektrikli bisiklet süren kadın kontrolünü kaybederek stüdyodaki televizyona çarptı. Stüdyo..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var 01:04

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde saat 00.10'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapm..

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı 00:29

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı Jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldıADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde yoldan çıkarak uçur..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk 00:44

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk

Görüntüler Rusya’nın Samara bölgesindeki bir süpermarketten. Kasada aldıklarının ödemesini yapan genç adam, yanında sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadına tüm kuvvetiyle yumruk attı. Zavallı kadın sırt üstü düşerken..

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye) 01:20

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye)

Çıkardığı 'Tek Başına' isimli kitaptan elde edeceği gelirle küçük bir ev alıp kiradan kurtularak, engelli iki çocuğuna bakmayı hayal eden Nazmiye Kocakulak'ı talihsizlikler bırakmıyor. Kitabının tanıtımı için Yılmaz Morg..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanlar 02:29

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Ş

Patlak lastiği ile yolda giderken insanların dikkatini çeken araç bir süre sonra kontrolünü iyice kaybedip sağa sola gitmeye başlıyor. Direğe çarpıp onu da fırlatan aracı durdurma görevi ise o sırada yolda bulunan motorl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğar Doğmaz Usain Bolt'a Bağlayan Bebek Şakası 01:43

Doğar Doğmaz Usain Bolt'a Bağlayan Bebek Şakası

Bir arap ülkesinde sahil kenarında gezerken birden fenalaşan hamile kadını hastaneye götürmek için yardım etmek isteyen vatandaşlar doğar doğmaz koşmaya başlayan bebek şakasıyla şok oluyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ) 01:01

Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ)

Arka Sokaklar 447. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Suat, kendisine çarpan araba sonrasında ağır yaralanır! Arka Sokaklar, sezon finali ile 23 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hüsnü ve Suat'ın en mutlu günü. Oğull..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler 01:13

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler

TURİZM kenti Antalya'nın en merkezi noktasında bonzai içen iki gençten biri yerde kıvranırken, diğeri ayakta durmakta zorlanırken görüntülendi. Bu kişiler hastaneye götürürken 50 metre ileride diğer bir grup genç bonzai ..

Romanya'da Kalp Krizi Geçiren Tır Şoförünü Edirne'den Giden Sağlık Ekibi Getirdi 03:28

Romanya'da Kalp Krizi Geçiren Tır Şoförünü Edirne'den Giden Sağlık Eki

ROMANYA'nın başkenti Bükreş'te kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan TIR şoförü Rüstem Işık, tedavisinin Türkiye'de yapılmasını istemesi üzerine Edirne'den giden sağlık ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakül..

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı 01:14

Aksaz Üsssünde 87 Asker Rahatsızlandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda, baş dönmesi, kusma ve bulantı şikayetiyle, son üç gün içinde 87 asker hastaneye başvurdu...

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi 01:09

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi

Ardahan'da Düğünde Yedikleri Yemekten Zehirlenen Aralarında Gelin İle Damadın Da Olduğu 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı. İl Merkezine Bağlı Değirmenköy'de Gerçekleştirilen Mustafa Ve Nurcan Ünal Çiftinin Düğün Törenine Ka..

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı 00:10

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren yağışın ardından bazı sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, bir kişi üzerine devrilen ağaç dalı sebebiyle başından yaralanara..