#Hastaneye

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa! 05:17

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa!

Sibel, Hakan'ı öptüğünü Kıvanç'a yanlışlıkla da olsa söylemiş bulunuyor. Eline büyük bir koz geçen Kıvanç ise bu durumu kullanmak için vakit kaybetmez ve soluğu Hakan'ın yanında alır. İkili arasında geçen tartışmada Haka..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

Şoförün Sabrıyla Oynayan Yaralı Diyarbakırlı Adam 02:59

Şoförün Sabrıyla Oynayan Yaralı Diyarbakırlı Adam

Ayağından vurulan Diyarbakırlı adam ve mahalleden arkadaşı hastaneye gitmek için bir taksiye binerler. Yaralı Diyarbakırlı adam camdan dışarı balgam atar ve yanında oturan arkadaşının ''yav ayıp sana yav'' tepkisi üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada 00:17

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın çarptığı otomobil refüje çıktı. Kazada yaralanan 1 kişi yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi..

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı  2 Yaralı 01:08

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı 2 Yaralı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde gercekleştirilen delege seçimlerinde kavga çıktı. Kavgada yaralanan biri parti üyesi, diğeri Merkezefendi Belediyesi Meclisi üyesi iki kişi hastaneye k..

Sınırsızlar Kulübü Film İzle 1:56:56

Sınırsızlar Kulübü Film İzle

Sınırsızlar Kulubü hd izle, Ron Woodroof’un hayatını anlatan film uyuşturucu bağımlısı biridir. Seksenli yılların sonlarında kendisinde bir hastalık belirtisi çıkarak hastaneye giden ron AIDS hastası olduğunu öğrenecekti..

  • Tv Series tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı 02:15

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı

Samsun'da bir inşaattan çalışırken üzerine düştüğü demirin ok gibi saplandığı işçi, itfaiye tarafından demir kesilerek vücudundaki demirle hastaneye kaldırıldı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'n..

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler 05:09

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler

10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürmekle suçlanan ve gözaltında bulunan Şükriye T.'nin önceden ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de incelemeye alınırken, gözaltındaki kadının kayınvalidesi ezber bozan açıklamalar yaptı. Şükriy..

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Faryalı Ölecek Mi! 05:22

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Faryalı Ölecek Mi!

Haydar Efe ile Üzüm'ün düğününe intikam almak için gelen Evren tarafından vurulan Faryalı, yaşam savaşı veriyor! Evren'in herkesin ortasında sıktığı kurşunla vurulan Faryalı, hastaneye kaldırılır. Hastanede verdiği yaşam..

  • ANKA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Altın Elbiseli Adam Hayatını Kaybetti 01:04

Altın Elbiseli Adam Hayatını Kaybetti

Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybetti. Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosik..

  • ANKA tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici’nın Bu Fotoğrafı Korkuttu 02:52

İrem Derici’nın Bu Fotoğrafı Korkuttu

İrem Derici anoreksiya, yani zayıflama hastalığına mı yakalandı ? Güzel sanatçı hastaneye kaldırıldı. Magazin dünyası bu iddia ile çalkalandı. O iddiaların nedeniyse, şarkıcının paylaştığı bir deri bir kemik fotoğraflar...

  • ANKA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok Şok - İrem Derici Yoğun Bakımda 01:49

Şok Şok - İrem Derici Yoğun Bakımda

Son zamanlarda aşırı kilo vermesiule sürekli gündemde olan İrem Derici bir önceki gün rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.Durumu kötüye giden ünlü şarkıcının yoğun bakıma alındığı son dakika haberi olarak verildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duman Binayı Sardı, Yaşlı Kadın Canını Son Anda Kurtardı 03:56

Duman Binayı Sardı, Yaşlı Kadın Canını Son Anda Kurtardı

Antalya’da bir evde çıkan yangın korkuttu. Dumandan etkilenen yaşlı bir kadın hastaneye kaldırıldı..

Lider Şahin İrem Derici'yi  Hastanede Yalnız Bırakmadı 00:47

Lider Şahin İrem Derici'yi Hastanede Yalnız Bırakmadı

Hastaneye kaldırılan irem derici yi yoğun bakımda ziyaret eden lider şahin eski aşkı irem derici yi yalnız bırakmadı..!!..

  • ANKA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanılmaz Kaza  Motosikletler Kafa Kafaya Çarpıştı! 00:15

İnanılmaz Kaza Motosikletler Kafa Kafaya Çarpıştı!

Feci kazada sürücüler yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu motosikletlerde de büyük hasar oluştu...

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans 01:04

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans

İnsansız Hava Aracı teknolojisi kullanılarak üretilen ambulanslar birçok hayatı kurtarabilir. Ambulans Drone, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve afet durumlarında hastaya hızlı ulaşım için tasarlandı. Argodesign taraf..

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı 03:11

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolu O3 bağlantı yolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü, sol şeritten bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Bariyerlerin adeta bir ok gib..

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Hatalı Sollama Kazayla Bitti 00:28

Hatalı Sollama Kazayla Bitti

Rusya'da iki tankeri sollamak isteyen sürücü, birinci aracı başarıyla geçti. Ancak yoluna devam eden sürücü, diğer tankerin bir anda önüne kırmasıyla aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıkıp devrildi. Ya..

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü 00:25

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü

Mahalli saatle sabah saat 05.15’de başlayan yangında Darul Kur’an Hafızlık Okulu binası tamamen yandı. Binanın yangın merdiveni olmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği, öğrencilerin üst üste yığıldığ..

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı 00:31

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı

Şişli'de bir anda koşarak yolun karşısına geçmek isteyen adama seyir halindeki taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak karşı yola uçan talihsiz adam, burada da seyir halinde olan başka bir araca çarparak yere savru..

Vodafone Park'da Üzücü Olay 00:18

Vodafone Park'da Üzücü Olay

Beşiktaş'ın sahasında RB Leipzig'i 2-0 yendiği maçta tribünde son derece üzücü bir olay yaşandı. Cem Oba isimli bir taraftar tribünden zemine düşerek acil olarak hastaneye kaldırıldı. Siyah beyazlı taraftarın hastanede m..

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı! 01:07

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı!

İstanbul Ümraniye'de kaldırımda yürüyen bir vatandaş, tartıştığı kişi tarafından önce yumruklu saldırıya daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda Alim Sürücü bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılırken, dehşet anla..