#Hat

Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu! 05:07

Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu!

Fiko'nun vurulmasıyla herkes seferber oluyor ve onu hayata döndürmek için çabalıyor. Fiko'nun vurulduğunu gören Hakan, onun yanına gider ve etraftan yardım ister. Kurşun Fiko'nun kolunun sıyırmış geçmiştir. Bunu gören Ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane- Naz Hakanı Affetmiyor! 03:37

Adı Efsane- Naz Hakanı Affetmiyor!

Adı Efsane 26. Bölüm'de; Hakan, Naz'a hata ettiğinden dolayı özür diliyor! Hakan, Naz'ı öpmesinden sonra hata yaptığını düşünerek ondan uzak durmuştu. Naz ise, bu öpücüğe anlam verememişti. Hakan, öpücüğü unutmasını söy..

  • ANKA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Okandı Selin Ciğerci Oldu 02:02

Adı Okandı Selin Ciğerci Oldu

Selin Ciğerci'nin 12 Ekim 2017 İnstagram|Snapchat Historysi(Hikayesi) Adı Okan'dı Selin Ciğerci Oldu. Selin'in Şuanki Hali..

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı 06:12

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı

11 Aralık 1987 Yılında hayata gözlerini yuman Masal Teyze Adile Naşit 1930 yılında bundan tam 86 yıl önce bu gün gözlerini dünyaya açmıştı. Türk sinemasına , Tiyatrosuna yıllarca emek veren başarılı sanatçımızın tüm sebe..

Adnan Fırat - Sağanak 03:10

Adnan Fırat - Sağanak

Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Klasik - Akustik Gitar : Selahattin Güzelel Klarnet: Mert Can Selçuk Mix - Ma..

Adnan Oktar'ın Programında Arkadan Geçen Gizemli Cisim 00:18

Adnan Oktar'ın Programında Arkadan Geçen Gizemli Cisim

Adnan Hoca'nın nasıhat ettiği sırada arkadadan gizemli bir cisim geçiyor. Ben bır şeye benzetemedım yorum sizin...

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses  Dokunmayın Bana 01:36

Adnan Şenses Dokunmayın Bana

Dokunmayın Bana Rahat Bırakın Kendi Hayatımı Yaşayacağım Beni Terkedipte Giden Zalimi Vallahi Billahi Unutacağım... Meyhaneci Benim Tek Şırdaşımdır Şişeler,Kadehler Arkadaşımdır Bizim Şarkımızı Birdaha Çaldır Bug..

Adobe Photoshop CS5-CS6 Başlangıç Eğitimi -2 13:06

Adobe Photoshop CS5-CS6 Başlangıç Eğitimi -2

Adobe Photoshop CS5-CS6 Başlangıç eğitimi -2 haydi seyredelim ve öğrenelim Published on Jan 22, 2014 Photoshop CS6 brings exciting and innovative new features which will appeal to all types of users, as well as a moder..

  • TRT OKUL tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adobe Photoshop CS6 Başlangıç Eğitimi Layer Styles 21:54

Adobe Photoshop CS6 Başlangıç Eğitimi Layer Styles

Adobe Photoshop CS6 Başlangıç Eğitimi Layer Styles Photoshop CS6 brings exciting and innovative new features which will appeal to all types of users, as well as a modern new look and impressive performance enhancements ..

  • TRT OKUL tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adobe Photoshop CS6 Eğitim -1 17:53

Adobe Photoshop CS6 Eğitim -1

Yeni Öğrenecekler için çok iyi başlangıç noktası haydi seyredelim :-D Photoshop CS6 brings exciting and innovative new features which will appeal to all types of users, as well as a modern new look and impressive perfor..

  • TRT OKUL tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Aerosmith  Janie's Got A Gun 05:29

Aerosmith Janie's Got A Gun

Dum dum dum, honey what have you done? Dum dum dum, it's the sound of my gun Dum dum dum, honey what have you done? Dum dum dum, it's the sound Janie's got a gun Janie's got a gun Her whole world's come undone From looki..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986 04:00

Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986

Party people Party people Can y'all get funky? Soul Sonic Force - can y'll get funky? The Zulu Nation - can y'll get funky? Yaaah! Just hit me Just taste the funk and hit me Just get on down and hit me Bambaataa's gettin..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Afrin Sınırına Mehter Marşı Eşliğinde Sevkiyat 01:27

Afrin Sınırına Mehter Marşı Eşliğinde Sevkiyat

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen 40 araçlık konvoy, zırhlı araçlardan çalınan mehter marşları eşliğinde sınır..

Afrin'de Ypg Pkk'nın Sözde Özel Kuvvetler Üssü Bulundu 02:01

Afrin'de Ypg Pkk'nın Sözde Özel Kuvvetler Üssü Bulundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin ilçe merkezinde yaptığı aramalarda terör örgütü YPG/PKK'nın sözde özel kuvvetleri HAT'ın eğitim, toplanma ve barınma yeri olarak kullandığı bir üssü daha orta..

Afrin'deki Terör Mevzileri Atak Helikopterleri Ve Obüslerle Vuruluyor 00:45

Afrin'deki Terör Mevzileri Atak Helikopterleri Ve Obüslerle Vuruluyor

Hatay'ın Reyhanlı ve Kırıkhan ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) ATAK helikopterleri ve obüslerle ateş altına alındı...

Afrin'deki Terör Mevzileri Çoklu Roketatar Ve Obüslerle Vuruluyor 01:20

Afrin'deki Terör Mevzileri Çoklu Roketatar Ve Obüslerle Vuruluyor

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) çoklu roketatar ve topçu birliklerince ateş altına alındı...

Afrin'deki Terör Mevzileri Topçu Birliklerince Vuruluyor 01:09

Afrin'deki Terör Mevzileri Topçu Birliklerince Vuruluyor

Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetleri topçu birliklerince ateş altına alındı...

Afrin'e Takviye Amaçlı Tanklar Gönderildi 01:37

Afrin'e Takviye Amaçlı Tanklar Gönderildi

Hatay'dan takviye amaçlı Afrin'e gidecek tanklar yola çıktı...

Afrin'in Batısındaki Terör Hedefleri Vuruldu 00:31

Afrin'in Batısındaki Terör Hedefleri Vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hatay'ın karşısındaki terör mevzileri, savaş uçakları, obüs topları ve çoklu roketatarlarla ateş altına alındı...

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

Afrinli Kadından Mehmetçiğe Keşke 5 Yıl Önce Gelseydiniz 01:00

Afrinli Kadından Mehmetçiğe Keşke 5 Yıl Önce Gelseydiniz

TSK'nın teröristlerden temizlediği Maristan Hatip köyünde kurtarılan vatandaşlar Mehmetçik'i gözyaşlarıyla karşıladı. Teröristlerden temizlenen Maristal Hatip köyünde, köylüler Mehmetçiğimizi sevinç gözyaşlarıyla karşıla..

Afrinli Kadınlar Öso'yu Zılgıtlarla Karşıladı 00:57

Afrinli Kadınlar Öso'yu Zılgıtlarla Karşıladı

Afrin ilçe merkezine bağlı Şavarighat El Caviz köyü sakinleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında köylerini teröristlerden kurtaran Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) savaşçılarını sevinçle karşıladı...

Afrojack - David Guetta Feat. Ester Dean - Another Life 03:30

Afrojack - David Guetta Feat. Ester Dean - Another Life

[Verse 1] I'm waking up, thinking how we used to be I still hang on to our tied up dreams I wish we could turn back the hands of time Replace the poison that you left onto my mind [Chorus] Maybe we'll meet again in anot..

After The Rain Kıtaro 07:36

After The Rain Kıtaro

LITTLE DRAGON LYRICS After The Rain After the rain the temperature dropt And covered in ice was my window top I say goodbye I wave my hand As a thousand doves fly Across the blackened night After the rain we forget W..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağacı Gediğine Oturtan Usta 00:28

Ağacı Gediğine Oturtan Usta

İki evin arasında duran ağacı kesmek isteyen kişi en ufak hatasında evlerin üstüne ağacın devrileceğini bile bile ağacı kesti ve bakın ne oldu...

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce