#Hat

Ağaoğlu’ndan Sucuk Partisi 03:06

Ağaoğlu’ndan Sucuk Partisi

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı 2 bin yakınına sucuk partisi düzenledi. Kızının ikinci düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ’da Ağaoğlu My Mountain Otelde ağırlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Ku..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip e..

  • Dini Mubin tarafından
  • 5.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Ağzı İyi Laf Yapan Genç 00:59

Ağzı İyi Laf Yapan Genç

Hatırlayanlar burda mı..

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

Ahırda Eşiyle Dans Edip Romantizm Çıtasını Arşa Çıkaran Adam 01:14

Ahırda Eşiyle Dans Edip Romantizm Çıtasını Arşa Çıkaran Adam

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde emekli maden işçisi Namık Kazdondu, ahırda eşi Hatice Kazdondu ile dans ederken çekilen görüntüsü sosyal medyada fenomen olmuş. Ahırda eşini dansa davet eden adam, dans ederken de şarkı söyl..

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Ahmet -Şafak - Adam Gibi 04:14

Ahmet -Şafak - Adam Gibi

Seni dağda ceylan gibi Seni bağda bir gül gibi Gördümde sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim Seni baharda değil Kara kışta zemheride Dar günde sevdim..

Ahmet Haytural - Undefined Goodbye 03:19

Ahmet Haytural - Undefined Goodbye

Undefined Goodbye şarkı sözleri ile I'm staring at your eyes Some things are still black and white I just feel something, not alright I'm just saying, my purpose isn't to fight I knew I'd wait for you to give me more ..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show) 09:32

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show)

Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm 16:07

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; özel günleri hatırlama ve aile içi yaşanan problemler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahu Tuğba ve Kızı Anjelik Canlı Yayında Tartıştılar 13:07

Ahu Tuğba ve Kızı Anjelik Canlı Yayında Tartıştılar

Magazin D programının canlı yayınında Ahu Tuğba ve Amerika'da bulununan kızı Anjelik telefonla konuşarak hararetli bir tartışmaya girdiler. Ahu Tuğba'nın ABD'de okuyan kızı Anjelik Calvin, önceki akşam Miami'de katıldığı..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahzee - Go Gyal (HD) 03:09

Ahzee - Go Gyal (HD)

You were about to turn out tonight When you her by my side And it's gonna be so right When you hold that body tight You want it I want it She want it So come get it Before her No regret Tonight I gonna make you taste it..

Aile Doktorumuz Bülent Ersoy 06:15

Aile Doktorumuz Bülent Ersoy

Dünya Güzellerim 1.bölümde Rahatsızlanan Banu Alkan, ilaç almaya gittiği eczaneye Bülent Ersoy'dan dert yanıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası 14:51

Ailecek Şaşkınız - Kamera Arkası

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart'ta TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girdi. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin görüntü ..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailecek Şaşkınız Fragman 03:25

Ailecek Şaşkınız Fragman

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin g..

Ailecek Şaşkınız Full İzle 1:53:49

Ailecek Şaşkınız Full İzle

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Murat Cemcir, Saadet Aksoy İzleyeceğimiz yerli yapım Ailecek Şaşkınız'da, Ferhat ve Gökhan adındaki iki kafadarın komedi dolu serüvenleri anlatılıyor. Babadan kalan holdinge Ceo olarak gelen ..

Ailecek Şaşkınız Teaser 01:26

Ailecek Şaşkınız Teaser

Ailecek Şaşkınız 2 Mart'ta sinemalarda! Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir..

Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Airwav - Do U Remember? 02:28

Airwav - Do U Remember?

Do U Remember Airwav Do you remember the 21st night of september? Love was changing the minds of pretenders While chasing the clouds away Our hearts were ringing In the key that our souls were singing. As we danced in t..

Ajax 4 - 1 Lyon Maç Özeti İzle 03:00

Ajax 4 - 1 Lyon Maç Özeti İzle

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde, Ajax sahasında Lyon'u konuk etti. Ajax - Lyon karşısında 4 -1 skorla çok rahat kazandı ve finalin kapısını araladı..

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Ajdar'ı Arap Kılığında Trollemek 03:00

Ajdar'ı Arap Kılığında Trollemek

Hiper starımız Ajdar'ı arap kılığındaki eleman görüntülü arayarak bir güzel kafaya almış hatta nane nane şarkısını bile söyletmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akasya Durağı - Akasya Durağı'nın Yeni Taksicisi Piton Arif 11:12

Akasya Durağı - Akasya Durağı'nın Yeni Taksicisi Piton Arif

Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel tak..

Akasya Durağı - Aney Kurtulabilecek Mi 10:16

Akasya Durağı - Aney Kurtulabilecek Mi

Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel tak..