#Hat

Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Ayçin Asan - Affet 03:43

Ayçin Asan - Affet

Nalan Affet ( cover ) Klavye : Oğuz Tarhanlı Klarnet : Bahattin Duyarlar Kontrbas : Başar Sayılgan Gitar : Ömercan Özüaydın Video : Can İpek Stüdyo : FadeOut..

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover ) 03:19

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover )

Düzenleme: Oğuz Tarhanlı Klarnet: Bahattin Duyarlar Gitar: Ömercan Özüaydın Keman & Bağlama: Ahmet Ayzit Video: Can İpek Kamuran Akkor Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın San..

Aydamaya 1. Bölüm - Dünya Güzel Bir Yer 43:38

Aydamaya 1. Bölüm - Dünya Güzel Bir Yer

Aydamaya Mayakon gezegeninden Giyarga gezegenine gitmek için uzay mekiğine biner. Uzayda bir sorun meydana gelip karadelik oluşur uzay mekiği bu hata sonucu Giyarga gezegeni yerine dünyaya gider, mekik, dünya gezegeninde..

  • ÇocukTV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydamaya 4. Bölüm - Dünya Benim İkinci Evim Mi 42:16

Aydamaya 4. Bölüm - Dünya Benim İkinci Evim Mi

Ada ve Tonguç'un planıyla Şermin ile tanışan Aydamaya mayakona dönmek için gerekli çalışmaları rahatça yürütebilecek mi? Hiçbirşeyden haberi olmayan Muhtar'ı da plana dahil eden Tonguç, olup bitenleri Şermin'den gizleyeb..

  • ÇocukTV tarafından
  • 503 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydın - Moda 03:34

Aydın - Moda

Moda şarkı sözleri ile Biz bizi biliriz boş yere ağlamadık Doğru yola girip hatalı sollamadık Göstere göstere geldi bu aşk aşkların en kralı Birazda sevelim çıkaralım hayatın tadını Bu sene bu sevda moda olur moda Davu..

Aydın Kurtoğlu  Tüh Tüh 03:15

Aydın Kurtoğlu Tüh Tüh

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Ceyhun Çelikten Düzenleme: Serkan Balkan ı bir kenara yazıp da İki vah vah bir tüh tüh beni hatırla Yediğin her kazıkta Aşk haddini bildirir Silmez asla, adını bir kenara yazıp da İki vah vah bi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 02:26

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

Şahsiyet şarkı sözleri ile Yalan değil bir zamanlar sevmişliğim var seni Kalbimde şimdi yeni bir aşk hayır ya merak edersen beni Bir düşün bakalım dilimden dökülen neyin ahıydı günahıydı Hatırlıyorum giderken bana attı..

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Ayhan Işık Ve Gönül Yazar 00:33

Ayhan Işık Ve Gönül Yazar

İdam Mahkumu. Filmimizin kahramanının adı Ahmet'ti. Ama 'Aslan' adını takmıştı arkadaşları. Çoluk çocuktan yaşlılara, yanında çalışan çıraklardan en kalantor müşterilere, mahallenin ninelerinden arzulu genç kızlarına kad..

Ayı Ailesine Ricada Bulunan Adam 00:50

Ayı Ailesine Ricada Bulunan Adam

Kanada’nın İngiliz Kolumbiyası eyaletinde evinin bahçesinde bir ayı ailesi gören adam, beklenenin aksine oldukça rahat davranmış. Kamerasıyla anne ile yavru ayıları kayda alan şahıs, işe gitmek zorunda olduğunu söylemiş ..

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Kar Motorcuları 00:45

Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Kar Motorcuları

Rusya'da kaydedilen görüntülerde kar motoruyla seyahat eden bir kişi karşılaştığı ayıyı takip etmeye başladı. Takibin sonunda ayıyla yakınlaşan kişi ayının pençesinden son anda kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayıyla Karşılaşan Adamın İnanılmaz Cesareti 01:12

Ayıyla Karşılaşan Adamın İnanılmaz Cesareti

Ormanlık alanda ayıyla karşılaşan bir kişi ondan korkup kaçmak yerine, onunla birlikte yürüdü, hatta konuştu...

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Aynur Aydın - Life Goes On 03:26

Aynur Aydın - Life Goes On

Life Goes On No regrets and no apologies, Follow my heart, felt so right for me, Took the risk and then I took the fall, It's what I wanted, it was worth it all. You are the only thing I didn't wanna lose, But hanging ..

Ayo & Teo - Rolex | Prod. BL$$D & BackPack Miller 03:58

Ayo & Teo - Rolex | Prod. BL$$D & BackPack Miller

[Chorus: Teo] I just want a Rollie, Rollie, Rollie with a dab of ranch I already got some designer to hold up my pants I just want some ice on my wrist so I look better when I dance Have you lookin' at it, put you in a t..

Ayrılamam 1986 Türk Filmi İzle 1:34:13

Ayrılamam 1986 Türk Filmi İzle

Amcası tarafından kandırılan Emrah'ın ailesinin parçalanması anlatan, Nuri Alço ve tecavüzcü Coşkun'un rol aldığı Emrah'ın en popüler ve en meşhur filmi. Tür: Dram Yapım Yılı: 1986 Yönetmen: Temel Gürsu Yapımcı: Fahri İ..

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık  Özür Diliyorum Senden 04:50

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık Özür Diliyorum Senden

Yıllarca bekledim seni, Yaktın sevgilim sen beni. Aşkınla ben yaşıyordum, Neden terk eyledin beni. Ne kötülük gördün benden, Ölürüm vazgeçmem senden, Affet beni sen sevgilim, Özür diliyorum senden. Ne kötülük ..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Az Gittik Uz Gittik 49.Bölüm İzle 29:01

Az Gittik Uz Gittik 49.Bölüm İzle

Programın 49. bölümünde; Hatay, çizgi animasyonların eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Azad - Fly Away 04:10

Azad - Fly Away

Şarkı Sözleri: I wanna fly away When there's no TV's and the people don't know my name Get a plant Where theres no more war and the sufferent no come out way High away On the rights and beach when I lay in the sun all d..

Azerbaycan 1-4 Almanya - Tüm Goller Maç Özeti 26 Mart 2017 03:42

Azerbaycan 1-4 Almanya - Tüm Goller Maç Özeti 26 Mart 2017

Almanya, deplasmanda Azerbaycan'ı rahat bir oyunla 4-1 mağlup etti ve 5. maçında 5. galibiyetini aldı.Almanya'nın gollerini 19 ve 81. dakikalarda Andre Schürrle, 36. dakikada Thomas Müller ve 45. dakikada Mario Gomez att..

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı 01:06

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 23 kişi hattını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Halep ..