#Hat

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Bakan Zeybekci 15 Temmuz'da Darbecilerden Böyle Kurtuldu 05:43

Bakan Zeybekci 15 Temmuz'da Darbecilerden Böyle Kurtuldu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, 15 Temmuz Gecesi bombalama sırasında Meclis'e girdiği anlar kameraya böyle yansıdı...

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Bal Porsuğu Erkek Aslana Kafa Tutuyor 01:39

Bal Porsuğu Erkek Aslana Kafa Tutuyor

Serengeti Ulusal Parkında kendisini rahatsız eden erkek aslana, bal porsuğunun kafa tutması safari yapan turist kamerasına böyle yansıyor...

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bali - Pretty 02:08

Bali - Pretty

Şarkı Sözleri [Intro: Bali Baby] Do-do-do-do-do Gang-gang-gang-gang-gang Muah! [Verse 1: Bali Baby] Hood bitch, and you know that she pretty Shout out to my niggas with me Seen a bad bitch, with a fat ass, so you know t..

Bali Baby - Dip Dip Freestyle 02:16

Bali Baby - Dip Dip Freestyle

Şarkı Sözleri [Intro: Bali Baby] Muah It's Bali baby [Verse 1: Bali Baby] Little bitty bitch Why you talking shit when you was all up on my dick She taking naked pictures yeah she send me pussy flicks You cannot fit in ..

balığı ok ile vurmak mı !hadi canım denemeden önce izleyin 00:31

balığı ok ile vurmak mı !hadi canım denemeden önce izleyin

Ok ile balık avı Olta ile balık yakalamayı belki herkes yapabilir ama, yay ve ok ile balık yakalamak yetenek ... Okla balık avlamak bi sanaattır, balıgı vurmanız icin iki secenek var ya ... Balıgı görmeden yapamayacagın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Balkon Demirlerinden Sarkan Çocuğu Binaya Tırmanarak Kurtaran Örümcek Adam 01:06

Balkon Demirlerinden Sarkan Çocuğu Binaya Tırmanarak Kurtaran Örümcek

Çin'de bir adam 4. katta balkon demirlerine sıkışan çocuğu binaya tırmanarak kurtardı. Zhang Xin isimli eski bir asker olduğu bildirilen kahraman adam, geçtiğimiz günlerde Fransa'da benzer bir şekilde kurtarma girişimine..

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Ballı Bademli Pasta Tarifi 10:01

Ballı Bademli Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 4 Tane orta boy yumurta (Büyükse 3 tane kullanın) ben her zaman M büyüklükteki yumurtaları alırım. Sizin L ise 3 tane yeter. 1 su bardağı seker 1 buçuk su bardağı un (Hamurun kıvamı cıvıksa biraz da..

Balonda nikah kıydılar 01:10

Balonda nikah kıydılar

GÜLTEN KARA - İBRAHİM KORKMAZ ÇİFTİ NİKAHLARI İÇİN BÜYÜLÜ BİR ADRES SEÇTİ. GENÇ ÇİFT BALONA BİNDİ, DÜNYAEVİNE GÖKYÜZÜNDEN GİRDİ. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA KAPADOKYA'DAN GÖNDERİLDİ...

Balondaki Helyum Gazı Bomba Gibi Patladı 02:05

Balondaki Helyum Gazı Bomba Gibi Patladı

Hatay'ın Defne ilçesinde bir apartman dairesinde uçan balondan sızan helyum gazının patlaması sonucu evin PVC kaplı duvarı yıkıldı...

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Bana Evlenmemi Mi Teklif Ediyorsun Sevgilim 01:32

Bana Evlenmemi Mi Teklif Ediyorsun Sevgilim

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri'nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Bana Yakışmazdı Pardon Yakışırdı 00:18

Bana Yakışmazdı Pardon Yakışırdı

Yemekteyiz Hasan'ı hatırlayanlar var mı? Sarı beziyle ev temizliği yaptığı yetmiyormuş gibi kafa göz girmeyi de biliyor bıyıklı serseri...

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bandeya Re | Jogiyaa Rocks | Rohit Bakshi, Kirti Kulhari & Suzzane Mukherjee | Altamash Faridi 03:31

Bandeya Re | Jogiyaa Rocks | Rohit Bakshi, Kirti Kulhari & Suzzane Muk

???????? SUBSCRIBE to Zee Music Company - https://bit.ly/2yPcBkS nnMovie - Jogiyaa RocksnSinger - Altamash Faridi nMusic - Sufi Bhatt & Vineet SharmanLyricist - Saahil Fathepuri nnCast - Rohit Bakshi, Kirti Kulhari & Suz..

BandGang Biggs - On Time 04:02

BandGang Biggs - On Time

Şarkı Sözleri [Freestyle: Biggs] Tryna use what I know to get where I wanna be I ain't tryna fuck yo bitch, she was tryna fuck me Black and yellow on a band lookin' like a bumblebee Dirty Sprite is what I pour, always si..

Banyo Yapan Yavru Kedinin Keyif Dolu Anları 00:41

Banyo Yapan Yavru Kedinin Keyif Dolu Anları

Suyun rahatlatıcı özelliği sadece insanlar üzerinde değil, neredeyse tüm canlılar üzerinde etkili gibi duruyor. Hiç bir veriye dayanmadan bilgi verdim ama mantıklı bence...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Barbie 13. Bölüm İzle Yeni 03:22

Barbie 13. Bölüm İzle Yeni

Barbie Hediyeler, Hatalar 13.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie Gifts, Errors Episode 13.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbie 52. Bölüm İzle Yeni 03:24

Barbie 52. Bölüm İzle Yeni

Barbie Neler oluyor 52.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie What's going on Episode 52.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017) 14:32

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017)

Barcelona ecel terleri döktü: 2-1 La Liga'da Leganes'i konuk eden Barcelona, zorlandığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. La Liga'nın 23. haftasında Leganes'i konuk eden Barcelona, Messi'nin son dakikadaki penaltı golüyl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Aydın - Oyunlar 03:02

Barış Aydın - Oyunlar

Söz, Müzik: Barış Aydın Aranjör: Akmal Azimov Davul: Ercan Yazıcı Elektro Gitar: Cihan Tanrıverdi Klasik ve akustik Gitar: Selahattin Güzelel Mix, Mastering: Akmal Azimov Stüdyo, Kaytıt: Nymyapim Yönetmen: Burak Baki..

Barış Baktaş - Hapsoldum 02:36

Barış Baktaş - Hapsoldum

Söz & Müzik: Barış Baktaş Düzenleme: Elfesiya Menteş Yönetmen: Fesih Pekdoğan Hapsoldum şarkı sözleri ile Hapsoldum duvarlara, sen kokan hatıralara Gömün beni dayanamam, yürüdüğümüz o yollara Yarın sensizliğe yanarı..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Barış Manço - Ce Sera Le Temps 03:01

Barış Manço - Ce Sera Le Temps

Quand la nuittombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arriveras Il feras tres sombre ..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..