#Hat

Bülent Ersoy’dan Lerzan Mutlu'ya Sert Gönderme 06:23

Bülent Ersoy’dan Lerzan Mutlu'ya Sert Gönderme

Günay Restoran’da sahneye çıkan Bülent Ersoy, muhabirlerin Lerzan Mutlu'yla ilgili sorularına sert bir yanıt verdi. Ersoy: “Bugüne kadar hangi şarkıyı meşhur etmiş, hangi gazinoda sahne almış? Böyle insanlar benim muhat..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız 03:03

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız

Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş’la Etiler’de kameramıza takıldı. Selvi Serttaş’a eşi Bülent Serttaş'ın geçmişte sık sık sahnede yaptığı çılgınlıklarla adından söz ettirdiğini hatırlattık. Ünlü şarkıcı eşine olan bağlıl..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Bulleya – Ae Dil Hai Mushkil - Karan Johar - Aishwarya, Ranbir, Anushka - Pritam - Amit Mishra 03:12

Bulleya – Ae Dil Hai Mushkil - Karan Johar - Aishwarya, Ranbir, Anushk

Bulleya Lyrics Meri rooh ka parinda phadphadaye Lekin sukoon ka jazeera mil na paaye Ve ki karaan.. Ve ki karaan.. Ik baar ko tajalli toh dikha de Jhoothi sahi magar tasalli to dila de Ve ki karaan.. Ve ki karaan.. Raa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulunmaz Uşak  Göksel Arsoy 02:11

Bulunmaz Uşak Göksel Arsoy

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Bulut Pankek Tarifi 04:06

Bulut Pankek Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Bunalımlı Yıllar 5.Bölüm İzle 43:33

Bunalımlı Yıllar 5.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Nihat Erim döneminde gerçekleştirilen Balyoz Harekatı, Erim Hükümeti'nde yaşanan istifalar, haşhaş ekiminin yasaklanması ve Kızıldere Olayı röportajlar ile anl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda 03:21

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda

Yoruldum Yokluğunda şarkı sözleri ile Yalnız kaldı hislerim hayatın ıssız uzağında Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm tuzağında Hatırlamaktan yoruldum maziyi sensiz uçurumda Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm ..

Burak Özçivit Fahriye Evcen Maldivler Balayı Oteli! 02:30

Burak Özçivit Fahriye Evcen Maldivler Balayı Oteli!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit bedava balayı yapıyor Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Maldivler’de balayındalar... Instagram’da 5.6 milyon takipçisi olan Fahriye’nin seyahat acentesi ile anlaşma yaptığı konuşuluyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Şen - Senden Kalan 04:39

Burak Şen - Senden Kalan

Burak Şen - Senden Kalan Dinle SENDEN KALAN Senden bir hatıra kalan İnsan insan biraz yalan Bir çıra gibi yanar yanar da yanar Bir çıra gibi senden kalan geriye İçimden gelmiyor gülmek Ağlasam neye yarar İnsanız iş..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Burak Yeter - Tuesday ft. Danelle Sandoval 03:10

Burak Yeter - Tuesday ft. Danelle Sandoval

Got the club going up, on a Tuesday Got your girl in the cut, and she ain't choosey. Club goin up, on a Tuesday, Got your girl in the cut, and she ain't choosey. Club goin up, on a Tuesday, Got your girl in the cut, and ..

Buray - Lost On You 02:50

Buray - Lost On You

Buray - Lost On You Şarkı Sözleri When you get older, plainer, saner Will you remember all the danger We came from? Burning like embers, falling, tender Longing for the days of no surrender Years ago And will you know S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ) 04:43

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ)

Şarkı Sözleri/Lyrics gitmez canımın peşinde bitmeyen acın almadan rahat vermeyecek artık anladım kaçar gündüzlerden sığınacak yer ararım olmaz gecelerden de ben zaten korkarım tenhalarda boşluklarda yüreğim gün mü d..

Burçların Genel Özellikleri 1 10:15

Burçların Genel Özellikleri 1

Astrolojide 12 güneş burcu vardır. Burçlar sizin karakteriniz iş hayatınız kariyeriniz nelerden hoşlandığınız uğurlu sayılarınız hatta sağlığınız hakkında bile geniş bilgiler sunar...

  • GülRa tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burçların Genel Özellikleri 2 10:42

Burçların Genel Özellikleri 2

Astrolojide 12 güneş burcu vardır. Burçlar sizin karakteriniz iş hayatınız kariyeriniz nelerden hoşlandığınız uğurlu sayılarınız hatta sağlığınız hakkında bile geniş bilgiler sunar...

  • GülRa tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burçların Genel Özellikleri 3 11:04

Burçların Genel Özellikleri 3

Astrolojide 12 güneş burcu vardır. Burçlar sizin karakteriniz iş hayatınız kariyeriniz nelerden hoşlandığınız uğurlu sayılarınız hatta sağlığınız hakkında bile geniş bilgiler sunar...

  • GülRa tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burçların Genel Özellikleri 4 10:04

Burçların Genel Özellikleri 4

Astrolojide 12 güneş burcu vardır. Burçlar sizin karakteriniz iş hayatınız kariyeriniz nelerden hoşlandığınız uğurlu sayılarınız hatta sağlığınız hakkında bile geniş bilgiler sunar...

  • GülRa tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Burnunda İki Stres Çarkı Döndürülen Köpek 00:15

Burnunda İki Stres Çarkı Döndürülen Köpek

Son zamanların fenomen oyuncağın stres çarkı herkesin elinde hatta bu köpekte nasibini almış. Burunun üzerine iki tane stres çarkı konan köpek öylece durmuş...

  • JET TV tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa İnegöl'de Bir Vatandaş Baz İstasyonu'nun Direğinde Uyuya Kaldı! İşte Görüntüler 00:48

Bursa İnegöl'de Bir Vatandaş Baz İstasyonu'nun Direğinde Uyuya Kaldı!

NASIL ÇIKTIĞIMI HATIRLAMIYORUM...

Bursa Korku Evi 07:24

Bursa Korku Evi

Son zamanlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Mahallede delikanlıları laf ettirmeyen pişkin arkadaşları durumlarını izliyoruz ...

  • JET TV tarafından
  • 1.561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Bursaspor'un Eski Yıldızı La Liga'yı Salladı 01:00

Bursaspor'un Eski Yıldızı La Liga'yı Salladı

Bir dönem Bursaspor'da da top koşturan Cedric Bakambu Villareal formasıyla hat trick yaptı. Bakambu'nun golleriyle Villareal sahasında Eibar'ı 3-0 mağlup etti...

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..