#Hat

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Cüneyt Arkın Oğul Sevgisi 01:59

Cüneyt Arkın Oğul Sevgisi

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var 05:53

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var

Yeşilçam sinemasının efsane jönü 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, geçtiğimiz gün Silivri’de bulunan yazlığında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Arkın’ın sağlık durumuyla i..

  • BETA tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CZN Burak'dan Thor Kebabı 01:00

CZN Burak'dan Thor Kebabı

Hatay medeniyetler sofrasını sosyal medya üzerinden ünlendiren insanlar sayesinde tanıdığımız CZN Burak Nusret'ten bile sayko çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Czn farkıyla Çiğ Köfte sizlerle 01:00

Czn farkıyla Çiğ Köfte sizlerle

çiğ köfte sevenler rengarenk Kalpler bırakmadan geçmeyin ...hatay ve hatay sofrası; Czn farkıyla Kıymalı etli Çiğ Köfte sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. 02:06

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Aske

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 89'uncu gününde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) El Bab bölgesindeki ilerleyişi sırasında DAEŞ militanları taraf..

Dağın Zirvesinden İnen Kayakçıların Adrenalin Dolu Anları 02:07

Dağın Zirvesinden İnen Kayakçıların Adrenalin Dolu Anları

En ufak hatanın yada dalgınlığın büyük sonuçlar doğuracağı adrenalin dolu bir iniş videosu. Kayakçılar tüm dikkat dağın zirvesinden aşağıya inmeye çalıştıkları görüntüler izlerken dahi insanı gerim gerim geriyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.611 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet 01:33

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet

Ceyhun Çelikten – Tabii Ki Evet Şarkı Sözü Büyük bir millet Güçlü bir devlet Son güne kadar Biz varız elbet Haydi büyük ülkem Haydi tam gayret Gelecek nesiller için Tabii ki evet Tek millet Tek vatan için Toprağında y..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2 02:02

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Daiya Daiya Daiya Re - Dil Ka Rishta 04:51

Daiya Daiya Daiya Re - Dil Ka Rishta

Dayya Ho Dayya Dayya Ho Re Dayya Dayya Dayya Re..(4) Aashiq Mere Maine Tujhse Pyaar Kiya Re Dayya Dayya Dayya Re..(4) Aankhon Se Chori Chori Izhaar Kiya Re Dayya Dayya Dayya Re..(4) Main Nazre Milaaon To Kaise Milaaon M..

Dalgona Web Drama Teaser 00:56

Dalgona Web Drama Teaser

'Dalgona', gerçek dostluk arayan lise öğrencilerini merkez alacak. Song Mi Na, zorbalığa uğradıktan sonra yurtdışında okuyor ve parlak ve iyimser bir kişiliğe sahip olmasına rağmen, Güney Kore'ye döndüğünde geçmişin hala..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi 02:18

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi

Önemli Not: Kurabiye harcı malzemeleri katılırken 200 gram TEREYAĞ yerine yanlışlıkla 200 gram SIVI YAĞ yazılmıştır. Görüntüde de TEREYAĞ olduğu görülmektedir, lütfen tereyağ olarak düzeltelim bu hatamızı. Kurabiye tari..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Dan Plans To Fulfill His Childhood Dream  Season 1 Ep 4 00:59

Dan Plans To Fulfill His Childhood Dream Season 1 Ep 4

Dan, Chris ve Deborah 90'lara seyahat edip Chadwick'in Dondurma Salonunu ziyaret ediyorlar...

Danla Biliç Yırtınarak Aleyna Tilki Sen Olsan Bariyi Söyledi 00:45

Danla Biliç Yırtınarak Aleyna Tilki Sen Olsan Bariyi Söyledi

Danla Bilic'in 1 Ağustos 2017 İnstagram|Snapchat Historysi(Hikayesi)..

  • ANKA tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dansa Aşırı Hevesli Partnerini Tekmeleyen Kız 00:08

Dansa Aşırı Hevesli Partnerini Tekmeleyen Kız

Çirkin dans yöntemi ile kızı rahatsız eden genç tekmeyi fena yiyor...

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü) 11:26

Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü)

Bulgar mahalle düğünleri her zaman eğlencenin ve görsel şölenin hat safhada olduğu şenlikler olarak beğeni topluyor. Buradaki mahalle düğününde muhacir kızımızın ve diğer davetli gençlerin yeteneklerine şahit oluyoruz. Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü) 11:26

Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü)

Bulgar mahalle düğünleri her zaman eğlencenin ve görsel şölenin hat safhada olduğu şenlikler olarak beğeni topluyor. Buradaki mahalle düğününde muhacir kızımızın ve diğer davetli gençlerin yeteneklerine şahit oluyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danveer 2 (Gokulam) 2020 New Released Hindi Dubbed Full Movie | Sharwanand, Padmapriya, Jeeva 1:47:33

Danveer 2 (Gokulam) 2020 New Released Hindi Dubbed Full Movie | Sharwa

Nandu a kind-hearted young man pledges his organs in return for money that he uses for public service. However, he fails to repay the loan and this creates trouble for him and the villagers.nnMovie:- Danveer 2 (Gokulam)n..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..