#Hat

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Depremde Neredeydiniz - Röportaj 04:32

Depremde Neredeydiniz - Röportaj

Sokak röportajında İzmitlilere 26 Eylül günü İstanbul merkezli meydana gelen 5.8 şiddetli depremi ve hatırlattıklarını sorulmuş. Keyifli ve eğlenceli bir video olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Derbi Öncesi Seferberlik İzle 01:04

Derbi Öncesi Seferberlik İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak derbi öncesi Jeremain Lens seferberliği yaşanıyor. Derbide sağ kanatta Lens'e forma vermek isteyen teknik direktör Dirk Advocaat, yıldız oyunc..

Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray 03:47

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray

Anlayana Hatırla umudumuz vardı Kalbimi yeminlerin sardı Sözlerini ihanet çaldı Bak geriye dedikodu kaldı Zorlama zamanın doldu Yalanlarına kalbim doydu Eskı değerler kayıp oldu Nerde durduğun beli oldu O yetmiy..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Desiigner - Holy Ghost 03:53

Desiigner - Holy Ghost

Desiigner - Holy Ghost Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] CashMoneyAP [Chorus] You say you got it You say you know me, how you get it, how you got it You say you 'bout it You say you know me, how I get it out..

Desiigner - Panda 04:02

Desiigner - Panda

This what they all been waitin' for. I guess so. They been waitin' for this shit for a long time, didn’t they? I'ma give it everythin' I got. Ayo Dougie park that X6 around the corner. Ayy I'm just feelin' my vibe right ..

Desiigner - Up 03:55

Desiigner - Up

Desiigner - Up Şarkı Sözleri Juicy J] Shutthefuckup! [Bridge: Three 6 Mafia] Tear da club up, nigga, tear da club up Tear da club up, nigga, tear da club up Tear da club up, nigga, tear da club up Tear da club up, nigga..

Despacito Şarkısı Çalınca Dayanamayıp Dans Eden Kız 01:21

Despacito Şarkısı Çalınca Dayanamayıp Dans Eden Kız

Şarkıları herkes çok sever. Hatta favori şarkıları vardır insanların duyduğu gibi dans eden veya sözlerine eşlik eden. İşte bu küçük kız da sevdiği şarkıyı duyar duymaz dayanamıyor ve başlıyor dans etmeye, oynamaya. Yer ..

  • JET TV tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Destination Wedding Orijinal Fragmanı 02:03

Destination Wedding Orijinal Fragmanı

Destination Wedding Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Frank ve Lindsay davet edildikleri düğüne katılmak zorunda olan iki kişidir. Düğüne dek birbirlerini tanımayan bu kadın ve erkek, ortak bir paydada buluşmaktadır. İkisi..

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek 00:25

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek

Almanya’nın en büyük bankası Deutsche Bank, 2008 krizinden önce kullandırdığı sorunlu konut kredileri ile ilgili soruşturmanın düşürülmesi karşılığında Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’na 7,2 milyar Dolar öde..

Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam! 02:07

Dev Araba Markasını Rezil Eden Karadenizli Adam!

Rizeli abimiz, aracını servise su almasından dolayı götürdüğü ama servis yetkilileri vatandaşa aracın su kanallarına debisi yüksek su vurulduğunu ve bu yüzden sızdırma yaptığı için hatayı vatandaşta buldu. Rizeli vatanda..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor 01:30

Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor

Bahama bayraklı 115 metre uzunluğunda, 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğinde, 36 bin 863 gross ağırlığındaki 'Scarabeo 9' adlı petrol arama platformu, sabah saatlerinde Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na giriş ya..

Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Devlet Bahçeli Kükredi; Gerekirse Afrin'e Giderim, Seve Seve Canımı Veririm 11:59

Devlet Bahçeli Kükredi; Gerekirse Afrin'e Giderim, Seve Seve Canımı Ve

Devlet Bahçeli Partisinin Grup Toplantısında Muhteşem Bir konuşmaya Daha İmza Attı. Bozkurt İşareti ve Kızıl Elma Söyleminden Rahatsız Olanlara, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü. (06.02.2018)..

Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni 01:11

Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni

Washington Üniversitesi öğrencileri Thomas ve Navid, sağır ve dilsizleri günlük hayatta çok daha rahat ettirecek bir buluşa imza attılar. İşte bu iki genç mucidin yaptığı o muhteşem icat!..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Devrimci Lider Market Alışverişinde 00:55

Devrimci Lider Market Alışverişinde

Devrimci Lider Sayın Kim Jong-Un, Pyongyang'daki Devrimci Halk Kooperatifi Satış Mağazasından Alışveriş Yaptı. Devrimci Lider buradaki vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi...

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Didem Taşçıoğlu - Eyvah 04:01

Didem Taşçıoğlu - Eyvah

Söz-Müzik: Sebahattin Sağbaş Stüdyo: RMS..

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse 02:08

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son şampiyon olarak yeni sezona başlayacaklarını hatırlatarak, Yeniden şansımızın olması için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Elimizde şahane bir oyu..

  • OFSAYT tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dierks Bentley - Black 03:43

Dierks Bentley - Black

The moon outside Too bright, those blinds, yeah lets just keep them closed You know, my hands they know where to go, to find your finger tips Trace them back to your lips, take you on a trip, flip that switch Make my wo..

DiGeorge Sendromu Nasıl Tedavi Edilir 00:26

DiGeorge Sendromu Nasıl Tedavi Edilir

DiGeorge Sendromu'nda bu sendroma neden olan rahatsızlıklar tedavi edilmeli...

  • NABIZ tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final) 03:08

Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Holding on to what we had can be so complicated Could be time to move along and face it, no more debating Watched the river running dry Now it’s time to say goodbye There’s an echo ..

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu Ne Gibi Sorunlara Yol Açar 01:52

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu Ne Gibi Sorunlara Yol Açar

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, çocuklarda ve erişkinlerde farklı belirtilerle kendini gösterir. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite eksikliği olan çocukların akademik anlamda hedeflerine ulaşmaları zordur. Çü..

  • NABIZ tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Tanısı Nasıl Koyulur 01:53

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Tanısı Nasıl Koyulur

Hiperaktivite bozukluğunun belirtileri, çocuk henüz anne karnındayken görülmeye başlar. Normale göre çok hareketlidirler. Bebeklik döneminde çok ağlarlar, yemek yemek istemezler. Hiperaktivite, çocuğun gözlemlenmesiyle f..

  • NABIZ tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu Tanısı Nasıl Koyulur 01:53

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu Tanısı Nasıl Koyulur

Hiperaktivite bozukluğunun belirtileri, çocuk henüz anne karnındayken görülmeye başlar. Normale göre çok hareketlidirler. Bebeklik döneminde çok ağlarlar, yemek yemek istemezler. Hiperaktivite, çocuğun gözlemlenmesiyle f..

  • NABIZ tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce