#Hat

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Ekmek fırınında skandal! 01:25

Ekmek fırınında skandal!

EN OLMAYACAK YERDE, EKMEK FIRININDA YAPILAN BİR REZALETİN HABERİ VAR SIRADA... BİR ÇALIŞAN EKMEK HAMURUYLA OYNADI... HAMURU TEKMELEDİ, TAVANA ATTI. MİDE BULANDIRAN OYUN SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA VAN'DAN YOLLAND..

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts 01:23

EKMEKTE KIL MI VAR? AHMET MARANKİ AÇIKLIYOR!!! #ahmetmaranki #shorts

E 910, E 920 ve­ya E 921 ola­rak kod­la­nan ve di­ğer adı L-Sis­te­in (inglizce: L-cyste­ine) olan mad­de, ha­mu­run ça­buk açıl­ma­sı­nı ve ko­lay iş­len­me­si­ni sağ­la­mak­ta olup en çok yuf­ka­lık un­lar­da elas­ti­k..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Eko Fresh - Orient Express 03:58

Eko Fresh - Orient Express

Eko Fresh - Orient Express Şarkı Sözleri Eko Fresh] Bruder, sag mir, was ist Heimat Heimat ist dort, wo ich ein Heim hab' Doch stell' dir vor, dort war ich noch keinmal Köln ist in meinem Herzen drin, doch Nerelisin? D..

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 'KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda şeklini aldı' 05:30

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 'KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kur

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda şeklini aldı. Son haline dönüştürerek önümüzdeki günlerde güzel bir karar ve haber halinde duyurulacak” dedi...

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

El Ve Ayak Terlemesine Çözüm 01:26

El Ve Ayak Terlemesine Çözüm

El ve ayak terlemelerinden rahatsız olanlar hemen bu videoyu izleyin...

  • NABIZ tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu 05:35

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu

Elazığ depreminde yıkılan binada eşi, 2 çocuğu, kayınbabası ile kayınvalidesini kaybeden Serhat Aslan, ilk kez konuştu. Her gün acı çektiklerini belirten baba Aslan, o acıyı yaşayanlardan biri olarak İzmir'de enkaz başın..

  • GÜL tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar 01:36

Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar

Hakkari'de Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) arıza ekipleri, zarar gören yüksek gerilim hatlarını onarmak için hem dondurucu soğukla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor..

Elektrik Direğine Çıkan Maymun 25 Metreden Aşağıya Atladı 00:31

Elektrik Direğine Çıkan Maymun 25 Metreden Aşağıya Atladı

Hindistan'da yüksek gerilim hattı direğine çıkan maymun boynundaki ipin takılması sonucu bir süre direkte mahsur kalmış. Kurtarma ekiplerinin olaya müdahale etmesiyle maymun elektrik direğinden aşağıya atlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elektrik Tellerine Oturan Adamın Kurtarılması 00:37

Elektrik Tellerine Oturan Adamın Kurtarılması

Ya sen oraya neden çıktın? Hadi çıktın neden çarpılıp felçli Firdevs hanım gibi kalmadın? Bu ne rahatlık? Ve seni neden öyle kurtarıyorlar?..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran 01:41

Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran

Koronavirüs salgını nedeniyle bir anda sınırlar kapatıldı. Uluslararası ticaret durdu. Ülkeler kendi kendine yetmenin önemini hatırladı. Türkiye tam da bu dönemde yerli ve yenilenebilir enerji üretiminde atağa geçti. 20 ..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Elif 585.Bölüm Fragmanı 01:54

Elif 585.Bölüm Fragmanı

Elif’te bu bölüm Reyhan Vildan’ın tuzağına düşer. Tarık ise Kerem’in şirkete gelmesinden rahatsız olur ve ondan kurtulmak için plan yapar. Vildan Reyhan’ı evden kovdurmak için eline geçen fırsatı değerlendirir ve Reyhan..

Elif 586.Bölüm Fragmanı 01:46

Elif 586.Bölüm Fragmanı

Yediden yetmişe her kesimden izleyiciye hitap eden Elif’te bu bölüm Vildan Reyhan’ı evden kovdurmak için yeni bir plan hazırlar. Fakat bu tuzak, sadece Reyhan’a değil Elif’e de zarar verir. Tarık, Reyhan’ın Elif’i korum..

Elif 588.Bölüm Fragmanı 01:51

Elif 588.Bölüm Fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’te bu bölüm Elif, Reyhan’ın suçsuz olduğunu ve kolyeyi kendisinin çaldığını söyler. Tarık ise Elif ve Reyhan’ın suçu üstlenecek kadar yakın olmasından rahatsız olur. Elif, Reyhan..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis 01:03

Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis

Bangkok'ta gözü dönen bir kişi polis karakoluna elinde bıçakla daldı. Bıçaklı adamı ise bir polis memuru rahat tavırlarla sakinleştirdi ve ona sarıldı. Anirut Malee isimli polis memuru yaptığı bu davranışla da insana bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elinizi Sıvı Nitrojenle Temas Ettirirseniz Ne Olur 03:28

Elinizi Sıvı Nitrojenle Temas Ettirirseniz Ne Olur

Bazılarınız mutlaka sıvı nitrojen adı verilen bir maddenin varlığından haberdarsınızdır. Bu maddeyi duymuş,bir yerlerde okumuş ya da youtube da son derece soğuk olan bu maddeyle ilgili yayınlanan inanılmaz videolara denk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Elle Zarar Vermeden Ateş Yakmak 00:19

Elle Zarar Vermeden Ateş Yakmak

İstanbul Sultanbeyli Aydos İmamhatip Ortaokulu. Fen Bilimleri Öğretmeni. 5. sınıflara fen dersini sevdirmek ve onların derse karşı tutum ve motivasyonlarını artırmak için ara ara onlara ilgi cekici deneyler yapılması. De..

  • PITIRCIK tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ellie Goulding  Something In The Way You Move 03:25

Ellie Goulding Something In The Way You Move

It's the strangest feeling Feeling this way for you There's something in the way you move Something in the way you move With you I'm never healing It's heartache through and through There's something in the way you move ..

Ellie Goulding - Burn 03:58

Ellie Goulding - Burn

Burn We, we don't have to worry 'bout nothing Cause we got the fire, and we're burning one hell of a something They, they gonna see us from outer space, outer space Light it up, like we're the stars of the human race, h..

  • PengoTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce