#Hat

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Elvan Günaydın - Niye 04:39

Elvan Günaydın - Niye

Bakarken gözlerine korkuyorum Sözlerin acıtır canımı Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Sen benim korkularım Sen benim hatalarım Gözümden akan yağmurların seb..

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

Emeklilik yaşının yükseltilmesi sonra , ofiste Öğle saati !!!!!! 00:15

Emeklilik yaşının yükseltilmesi sonra , ofiste Öğle saati !!!!!!

Gençliği Hatırlayan Yaşlı Mutlu İnsanlar Tenefüste..

  • PengoTV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

Emel Sayın Farsça Şarkı 05:18

Emel Sayın Farsça Şarkı

Acı Hatıralar filminden bir kesit...

Emel Sayın mı Emel Yalçın Mı 00:21

Emel Sayın mı Emel Yalçın Mı

Yeşilçamın unutulmaz bir filmi Acı Hatıralar...

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi 03:48

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi

“İstanbul Winter Dream”in açılışına katılan Mustafa Sandal’ın güzel eşi Emina Sandal oğulları Yavuz ve Yaman’la birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Çocuk için yapılan alanda oğulları Yavuz ve Yaman’la vakit geçiren güzel şa..

  • BETA tarafından
  • 505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Aydına ŞOK! Jüri Kararıyla Gönderildi mi 14:59

Emine Aydına ŞOK! Jüri Kararıyla Gönderildi mi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 145. bölümünde teni ile aynı renk elbise giyen Emine Aydın önce yarışmacılar sonrada jüri tarafından yerden yere vuruldu. Kemal Doğulu, Emine'nin defalar..

  • ANKA tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eminem - Berzerk 04:04

Eminem - Berzerk

Eminem - Berzerk Şarkı Sözleri Now this shit's about to kick off, this party looks wack Let's take it back to straight hip-hop and start it from scratch I'm bout to bloody this track up, everybody get back That's why my ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eminem - Lose Yourself 04:19

Eminem - Lose Yourself

Eminem - Lose Yourself Şarkı Sözleri Look, if you had one shot, one opportunity To seize everything you ever wanted One moment Would you capture it or just let it slip? His palms are sweaty, knees weak, arms are heav..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eminem - Not Afraid 04:18

Eminem - Not Afraid

Eminem - Not Afraid Şarkı Sözleri I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone Hola i..

Eminem - The Monster Ft. Rihanna 05:18

Eminem - The Monster Ft. Rihanna

Eminem - The Monster Ft. Rihanna Şarkı Sözleri [Hook: Rihanna] I'm friends with the monster that's under my bed Get along with the voices inside of my head You're trying to save me, stop holdin' your breath And you think..

Eminem - Without Me 04:59

Eminem - Without Me

Without Me [Intro (Obie Trice)] Obie Trice/Real Name No Gimmicks [2x] two trailer park girls go 'round the outside, 'round the outside, 'round the outside Guess who's back, back again Shady's back, tell a friend Gu..

Eminenin Abiyesi Beğenilmeyince Yaşar İpek Şarkılı Sözlü Uğurladı! 12:42

Eminenin Abiyesi Beğenilmeyince Yaşar İpek Şarkılı Sözlü Uğurladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Emine Aydın beyaz kombiniyle sünnet çocuğu annelerine benzetilince Emine isyan etti. Kemal Doğulu ise Emine'nin elbisesini şey olarak tanımla..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi! 10:52

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Bahar Candan Deniz Serkanova'dan daha kötü biri varsa o da Emine Aydın'dır deyince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı ise Emine'nin aya..

  • ANKA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:59

Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle

“Emma, güzel, zeki ve varlıklı bir kızdı. Rahat bir evi, iyimser bir yaradılışı vardı,” cümleleri ile başlayan Jane Austen’in kaleme aldığı aynı isimli romanın fantastik bir yorumla sinema uyarlaması. Başrolde Gwyneth Pa..

  • PengoTV tarafından
  • 15.786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emmy Palmer ft. Meghan Trainor Fall Back (Demo) 03:20

Emmy Palmer ft. Meghan Trainor Fall Back (Demo)

Şarkı Sözleri Meghan Trainor and Emmy Palmer You're looking silly with them shades on while the sky gets its rain on and I'm like woah that sh*t don't phase me Can't stand whatchu wearing you think every bodies staring..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..