#Hat

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Ensest Ne Demek? 05:52

Ensest Ne Demek?

Ensest konusu bugünlerde her yerde. Magazinde, koca koca gazetelerde, televizyonda,tarihin tüm dönemlerindeki hanedanlarda,bayıla bayıla izlediğimiz dizilerde, hatta kimilerinin iddiasına göre halkın yüzde 40’ında. Enses..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enzo Ingrosso - Who Am I Lyrics Ft Conrad Sewell 03:27

Enzo Ingrosso - Who Am I Lyrics Ft Conrad Sewell

Lyrics: So I don't care if we never get richer I don't mind if we don't have a dime I don't want to put faith in a preacher I'd rather give you all my time And I'm ok if the script isn't written I'm alright if the road ..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdal Tosun'un Ölümüne Sebep Olan Davada Karar Çıktı 02:53

Erdal Tosun'un Ölümüne Sebep Olan Davada Karar Çıktı

Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun'un ölümüne ilişkin davada tutuksuz yargılanan sürücü Nihat Şaki, Taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı...

  • BETA tarafından
  • 513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Erdoğan  Çocukluk Hikayesiymiş  Böyle Şey Olur Mu Ya 04:18

Erdoğan Çocukluk Hikayesiymiş Böyle Şey Olur Mu Ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'nin ısrarlı referandum (Irak'ın bölünmesi) girişimine ilişkin ABD ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çocukluk hikayesiymiş, böyle şey olur mu ya? ifadelerini kullan..

Erdoğan  Merkel'in Partisine Oy Vermeyin 01:11

Erdoğan Merkel'in Partisine Oy Vermeyin

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Erdoğan Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 02:39

Erdoğan Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD'ın 7. Genel Kurulu'nda konuştu. Sincar'a yapılan hava harekatını hatırlattı ve bir gece ansızın gelebiliriz diyerek harekatın süreceği mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Erdoğan Fetih Marşı İle Mesaj Verdi 01:11

Erdoğan Fetih Marşı İle Mesaj Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Gençlik Festivali'nde gençlere fetih marşıyla mesaj verdi, Arif Nihat Asya'nın fetih marşı şiirini okudu....

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun... 00:58

Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beyaz Saray'da ABD Başkanı Trump'la görüştü. Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen ikili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak geleceğimizi tehdit eden terör örgütler..

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi 03:26

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi

Aracından inerek gençlerin yanına gelen Erdoğan da onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile yapacağı görüşme için Mabeyn Köşküne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK P..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum 01:43

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Afrin kent merkezine girilmemesini istediğini hatırlatarak, İnanın, bu ülkenin evladı olarak, iktidar partisinin genel başkanı olarak, bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak bunların çapsızlıklar..

Erdoğan'dan Çok Sert Açıklama: 'Sen Bir Teröristsin' 01:46

Erdoğan'dan Çok Sert Açıklama: 'Sen Bir Teröristsin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Adana İl Kongresi'nde partililere seslendi. İsrail Başbakanı Netenyahu'ya sert sözlerle yüklenen Erdoğan, Ey Netanyahu! Sen işgalcisin. İşgalci olarak o topraklarda bulunuyors..

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt 00:34

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj 01:23

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan biran önce çıkması gerektiğini belirterek, “İşgal ile bir yere varılmaz. Buralarda maalesef bir işgal söz ko..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt! 00:34

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular 01:20

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dövizle ilgili çağrısına uyan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) üyesi bir grup, 3 milyon doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi. Dernek Genel Başkanı Nihat Tanrık..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..