#Hat

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun 03:45

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun

[Ersan] Şu canım seninle bir anlam kazandı Herşeyimsin benim Dayanmak çok zormuş alışınca sana Ümidimsin benim Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyor Sensiz zaman durmuş bekliyor Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ersan Er - Kurtuldum (Remix) 04:04

Ersan Er - Kurtuldum (Remix)

Seninle Kopardık Bütün Bağları Her Şey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla Zaman Bulursan Neyleyim Sevgilim Pişma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersay Üner – İki Aşık 03:36

Ersay Üner – İki Aşık

Zor Hangisi kolay ki? Her veda bırakır izini Aşktı bir hata değildi. Sadece zamanımız tükendi Sevdik sonunu bile bile sevdik Gençtik tabi kolay yolu seçtik Acıyıp geçtik Sevdik sonunu bile bile sevdik Daha gençtik tabi..

Ersoy Dinç - Yalnızım 05:03

Ersoy Dinç - Yalnızım

Söz: Zehra Damla Su / Ersoy Dinç Müzik: Ersoy Dinç Düzenleme: Ersoy Dinç Yönetmen: Ersoy Dinç / Ferhat Akkaya..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Esaretin Bedeli Film İzle 2:22:33

Esaretin Bedeli Film İzle

Esaretin Bedeli The Shawshank Redemption Türkçe dublaj Film İzle Andy Dufresne karısını öldürmek suçuyla yargılanan başarılı bir bankacıdır. Sorun şu ki, karısını öldürüp öldürmediğini kendisi dahi hatırlamamaktadır. Bu ..

  • Tv Series tarafından
  • 46.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Eser Yenenler'in Komşuları Olaylı Geceyi Anlattı Beyaz Show 00:59

Eser Yenenler'in Komşuları Olaylı Geceyi Anlattı Beyaz Show

Eser Yenenler'in komşuları çok öfkeli. Eser Yenenler'in yaptığı partilerden şikayetçiler. Partide sapıtanlardan, olay çıkaranlara kadar olan rahatsızlıklarını Beyaz show ekibine anlattılar. Hatta içlerinden birisi Eser'i..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşi kızıyla kaçtı! Çocukları bıçakladı! 01:58

Eşi kızıyla kaçtı! Çocukları bıçakladı!

Mersin'de, çıktığı televizyon programında birlikte yaşadığı Uğur H.'nin (37), ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığını öğrenince bunalıma girdiği belirtilen Hatice Daver (38), 2 kızını bıçakla yaralayıp hayatına son..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

Esin Engin Dinle Sevgili 02:17

Esin Engin Dinle Sevgili

Esin Engin-Dinle Sevgili Dinle izle Dinle Sevgili Dinle şarkısı Dinle sevgili, dinle Çok zaman var, yalnızım. Kırıldı artık sazım, Şimdi kalbimi dinle. Unutulsa sevdalar Ve tatlı hatıralar. Senin için hep ağlar,..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 20.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı 01:43

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı

Hatay'da yaklaşık 2 yıl süren dava sürecinin sonunda eşinden boşanan 29 yaşındaki Mehmet Emin Çete, mahkemenin kararı açıklamasının hemen ardından otomobilini gelin arabası gibi süsleyip, şehir turu attı. Merkez Antakya ..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini İkna Edemeyen Koca Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi 01:42

Eşini İkna Edemeyen Koca Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi

Yalçın Çakır'ın programında eşini kendisine dönmeye ikna edemeyen koca, canlı yayında sinir krizi geçirdi. Bu olay daha önce yine Çakır'ın programında gerçekleşen Tülay vakasını hatırlattı...

  • JET TV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini Öldürüp Röportaj Verdi 01:23

Eşini Öldürüp Röportaj Verdi

Diyarbakır'da 22 yaşındaki eşini öldüren kişi cinayeti de soğukkanlılıkla anlattı. Rahat tavırlarıyla yok artık dedirten katil gazetecilerle konuşmasının ardından kayıplara karışmış..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı 00:51

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı

Alınan bilgilere göre, Eskişehir-Ankara karayolu Kaymaz Mahallesi yakınlarında Serdar D.'nin kullandığı 16 NHY 89 plakalı minibüs, tekerleğin patlaması takla atarak, yol kenarında bulunan bir fabrikanın istinat duvarına ..

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi 02:01

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi

Eskişehirspor'un yönetici ve futbolcuları, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmadan önce taraftarı olduğu takımın mezarını ziyaret etmesini vasiyet eden Piyade Binbaşı Mithat Dunca'nın defnedildiği Vişnelik Hava Şehitliği'..

Eskoh Beautiful Lady Official Music Video 03:12

Eskoh Beautiful Lady Official Music Video

Beautiful Lady Yeahhhh Ohhhhh Yeahhhhh Ohhhhh No No No No I just want you to know [x2] Yeahhh Sta na na na na na na na na Na na na na na na na na na Just the other day Said I ran into this beautiful lady She asked me..

Esra Balamir - Jargon 03:07

Esra Balamir - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Aşk, sana göre hep sıradan Bana göre, hayat kurtaran! Var mı, yanlış sularda yüzüp Elleriyle kaybettiğini, unutan? Mürekkebi kurumamış gidişimin Hani bir çırpıda unutabilirdin? Hatırla; son sö..

Esra Erol'un En Kibar Damat Adayı! 01:35

Esra Erol'un En Kibar Damat Adayı!

13 mart pazartesi yayınlanan bölümde Ercan Pamuk'a kullandığı kelimeden dolayı vicdanen rahatsız olduğunu ve bu davranışı kamuoyu önünde yaptığı için de milyonların önünde özür dilemesi gerektiğini belirtti.Bu davranışı..

  • ANKA tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esra Erol'un Programında Her Şey Kurgu Mu? - Caner Her Şeyi Anlattı 13:53

Esra Erol'un Programında Her Şey Kurgu Mu? - Caner Her Şeyi Anlattı

Esra Erol'un programında Berke ile evlenen Caner; Söylemezsem Olmaz programına katılarak Nihat Doğan, Bircan İpek ve İlkay Buharalı'ya önemli açıklamalarda bulunuyor...

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esrarkeşi Pataklayıp Üzerine Sifonu Çekmek 00:44

Esrarkeşi Pataklayıp Üzerine Sifonu Çekmek

Max Payne hemen hemen herkes oynamıştır. Oyunda tuvalette mala vuran ipsiz sapsız tipler vardı hatırlarsanız bu bölümde elemanımız bir güzel sopa attıktan sonra sifonu üzerine çekişini izleyeceğiz. Ben zamanında molotof ..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etkin  Garip Gönlüm 04:23

Etkin Garip Gönlüm

Nice umutlar varken hayata bombos bakmıs bir mechule es olmus bu garip gonlum. Sevgi sevkat doluyken acılara ugramıs bir zalime es olmus bu garip gonlum. **Nakarat** Severmis sevilmezmis bir anlik bir hevesmis sevgi..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..