#Hat

Fatih Kısaparmak  Bu Adam Benim Babam 04:40

Fatih Kısaparmak Bu Adam Benim Babam

Bu adam benim babam Sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sekosuyla hey! Cebinde yok parası Bafra'dır cigarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş Bir işçi maaşıyla Bu adam benim babam hey! Ağlama benim babam Ağl..

Fatih Portakal'a Ölüm Tehdidi 09:36

Fatih Portakal'a Ölüm Tehdidi

Fatih Portakal, WhatsApp'tan aldığı ölüm tehdidinin görüntüsünü Twitter'dan paylaştı...

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

Fatih Terim Aslında Kim? 08:35

Fatih Terim Aslında Kim?

Türk Futbol tarihinin en önemli futbolcu ve teknik direktörlerinden birini, bir döneme damgasını vurmuş Fatih Terim’I tarih nasıl yazacak? Sizler onu nasıl hatırlayacak, çocuklarınıza nasıl anlatacaksınız? Kavgaları, sk..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu 06:07

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Magazin gündemi hakkında açıklamalar yapan Fatih Ürek, magazin yorumcusu sanatçıları sert dille eleştirdi. Sanatçıların, magazin yorumcusu o..

  • BETA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi 06:07

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi

Gece saatlerinde çöken Fatih'teki tarihi surlar havadan görüntülendi. Çökmeyle ilgili konuşan Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin, “En büyük sorunumuz defineciler kaçak kazılar yapı..

Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Turgut - Yıllar Sonra 04:06

Fatma Turgut - Yıllar Sonra

Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik senle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum İstiyorum seni Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra Yine eskisi gibi ..

Fay Yasası Meclis'e Geliyor 02:43

Fay Yasası Meclis'e Geliyor

İzmir depreminin ardından fay hattına konut yasağı getiren yasasının çıkarılması için süreç hızlanıyor. Yapılacak çalışma ile fayların kayma ve kırılma hızı tespit edilecek. Fay hatları üzerine konut yapılması yasaklanac..

Faydee - Maria (Official Video) 03:44

Faydee - Maria (Official Video)

Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Maria Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Maria Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Maria Maria Maria woah Maria Maria Maria woah Maria Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Maria Oo Oo Oo Oo Oo..

Fazıl Say - Turkish March (Türk Marşı) 02:54

Fazıl Say - Turkish March (Türk Marşı)

Wolfgang Amadeus Mozart - Piano Sonata No 11 in A - Major, K.331 III. Alla Turca – Allegretto The last movement, Alla Turca , popularly known as the Turkish March , is often heard on its own and is one of Mozart's be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları  - Ben Aşık Oldum 03:23

Fazilet Hanım ve Kızları - Ben Aşık Oldum

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi,Fazilet Hanım ve Kızlarında Nil'in Sinan'a olan aşkı ve hırsı gözünü kör etmiştir ve yapacağı hiçbir hatanın sonucunu düşünmeden hareket eder...

  • ANKA tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi! 02:33

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi!

Fazilet Hanım ve Kızları 13. Bölüm Özet: Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, at..

  • ANKA tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın 05:57

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın

Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, attığı sürpriz adımla dengeleri değiştirir. ..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm Fragmanı 01:01

Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm Fragmanı

Hazan, Ece’yi Yağız’ın evinde bulmanın şaşkınlığını yaşarken, abla ve kardeşin duygusal buluşması Yağız’ı etkilemiştir. Kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Fazilet, büyük rahatlamanın ardından ev meselesini çözmek için..

Fear City- New York vs The Mafia - Official Trailer 02:42

Fear City- New York vs The Mafia - Official Trailer

In the 70s, New York was owned by the Mob. From the producers of Don't F**k With Cats, comes the inside story of the rise and fall of New York’s most powerful Mafia families and the end of the golden era of the Mob. With..

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) 00:30

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sez

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

Feder - Ft. Daecolm - Back For More 04:19

Feder - Ft. Daecolm - Back For More

Feder - Ft. Daecolm - Back For More Şarkı Sözleri [Verse 1] Being young is beautiful Everything I want and more Could have been everything Now you've gone, we've lost it all Black cards, going yards Hotels, co-stars Nev..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

Feel Next Level in FIFA 21 and Madden 21 (PS5, Xbox Series X) 01:47

Feel Next Level in FIFA 21 and Madden 21 (PS5, Xbox Series X)

Feel Next Level in FIFA 21 and Madden NFL 21 on PlayStation®5 and Xbox Series X with new technology that takes football from visual to visceral. Learn more: http://x.ea.com/63539 Pre-order FIFA 21: http://x.ea.com/63540..

Felsefe Yapan Çocuk-Amerikan Dublaj 01:00

Felsefe Yapan Çocuk-Amerikan Dublaj

Annesine öğüt veren felsefe yapan, hatta büyüyüp küçülen küçük kardeşimizin, amerikan dublajı yapılmıs bile. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenalaşan Otobüs Şoförü Kamerada 02:13

Fenalaşan Otobüs Şoförü Kamerada

Antalya'da seyir halindeki özel halk otobüsünün fenalaşan sürücüsünü bir yolcunun Sen başarırsın güzel kardeşim diyerek sakinleştirmesi ve o anlarda yaşananlar aracın güvenlik kamerasına yansıdı. Ambulansla özel hastan..

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi 00:42

Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

Aydın'da halk otobüsünde fenalaşan bir yolcuyu hastaneye otobüs şoförü yetiştirdi.Özel halk otobüsü şoförü Sebahattin Akın, Kuyulu-Kemer seferini yaptığı sırada, araçtaki bir kadın yolcunun fenalaştığının fark edilmesi ü..

Fenalaştı, raylara düştü 01:24

Fenalaştı, raylara düştü

FENALAŞTI, RAYLARA DÜŞTÜ... NEYSE Kİ VATMAN ONU ZAMANINDA FARK ETTİ. BAYILDIĞIMI HATIRLAMIYORUM DİYEN MERVE HUNTÜRK ATLATTIĞI TEHLİKENİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ VE ONU YAŞATAN MUCİZEYİ KAMERA KAYITLARINI İZLEYİNCE ANLADI...

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006]  MAÇIN GENİŞ ÖZETİ 07:02

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ FENERBAHÇE: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Deniz Barış, Stephen Appiah, Mehmet Aurelio, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı, Mert..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Fenerbahçe Mali Hedefleri Tutturdu 00:38

Fenerbahçe Mali Hedefleri Tutturdu

Sarı lacivertli kulüp rahat bir nefes aldı...