#Hat

Gönül Akkor   Nasıl Geçti Habersiz 04:52

Gönül Akkor Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bâzan gözyaşı oldu, bâzan içli bir şarkı Her ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarım Dudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü ..

Gönül Akkor   Tanıma Beni 05:19

Gönül Akkor Tanıma Beni

Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bu..

Gönül Yazar   Seni Sordum 03:48

Gönül Yazar Seni Sordum

Seni sordum geçen yıllara Bir haber vermediler Seni sordum hatıralara Bilmiyoruz dediler Nasıl gittin nasıl birden Bak herşey yoksun senin sevginden Zaman durmuş dünya durmuş Dön bana başlasın hayat yeniden Döneceksin ..

Gönül Yazar  Sen Bensiz Ben Sensiz 04:28

Gönül Yazar Sen Bensiz Ben Sensiz

Dışarda bir yaz yağmuru Yaş sokaklar sensiz, bensiz Akşam olmuş ılık rüzgar Loş ışıklar sensiz, bensiz Bir masalmış geçen yıllar Kaç yaprak var elimizde Aşk bir rüyaymış, uyandık Adı kaldı dilimizde Ses vermiy..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Gönüllüler Takımı O İsme Tepkili Hem Açgözlü Hem Bencil 40.Bölüm Survivor 2018 03:08

Gönüllüler Takımı O İsme Tepkili Hem Açgözlü Hem Bencil 40.Bölüm Survi

Gönüllüler takımı Anıl'ın adadaki tavırlarından duydukları rahatsızlığı dile getirdiler....

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllüler'de Keyifler Yerinde Büyük Ödüle Kilitlendiler 80. Bölüm Survior 2018 02:52

Gönüllüler'de Keyifler Yerinde Büyük Ödüle Kilitlendiler 80. Bölüm Sur

Türkiye seyahati için oynanan oyunun ilk raundunu kazanan Gönüllüler'de keyifler yerinde... Tüm takım oynanacak ikinci oyuna kilitlendi!..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 6 yıl önce
GoodLuck - I've Been Thinking About You 04:00

GoodLuck - I've Been Thinking About You

Şarkı Sözleri [Verse 1] We must have been stoned crazy When we thought we was friends 'Cause I miss you, baby And I got those feelings again In some way we're strangers As I watched him walking away He was my one temptat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor 01:03

Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor

Hızla gelişen sanal gerçeklik teknolojisi Google'ın dünyayı gezdiren uygulaması Google Earth'le birleşiyor. Samsung, HTC, Google gibi büyük şirketler ise sürekli olarak sanal gerçeklik teknolojisini geliştirmek için çalı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Google'ın Yeni Reklam Filmi Apple Ve Windows'la Dalga Geçti 00:59

Google'ın Yeni Reklam Filmi Apple Ve Windows'la Dalga Geçti

Google, yeni bilgisayarı Chromebook'un bir dakikalık reklamında rakipleriyle adeta dalga geçti. Teknoloji devi, Chrome OS ile çalışan Chromebook'un reklamında Windows ve macOS işletim sistemlerindeki hatalara dikkat çekt..

Googoosh - Eshgh 05:03

Googoosh - Eshgh

Googoosh - Eshgh Şarkı Sözleri Eshgh, zakhme amighi ke hargez khoob nemishe Eshgh, yani tamoome zendegit too aatishe Eshgh, aashki ke daare bi eraade mirize Eshgh, baaghi ke dige taa galoo too paayize Eshgh... Maa, ke o..

Görenler Şok Oldu 00:54

Görenler Şok Oldu

Deniz aslanı dinlenmek için öyle bir yer seçti ki görenler şok oldu. Görüntüler ABD’nin başkenti Washington’dan. Kentin Freeland bölgesinde bir alışveriş merkezinin otoparkına aracını çeken kadın, geri döndüğünde otomob..

Görenleri Hayrete Düşüren Bina :)) 01:46

Görenleri Hayrete Düşüren Bina :))

Şirinkuyu Mahallesi’nde, Selahattin Gül’e ait 3 katlı bina farklı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ön bölümü sokağa, arka bölümü ise boş araziye bakan ince uzun bina, farklılığı ile herkesi şaşırtıyor. 58 metrekare olduğu öğ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görev 2013 Türk Filmi İzle 1:30:05

Görev 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masada görevli Başkomiser Tahsin ( Teoman Ayık) , ve ekibi Ferhat ( Doğuş) , Buse ( Şirin Yıldırım) , Emre ( Cemre Çimen ) ve Ecrin ( Özge Pirçek ) bir çocuk cinayetini çözmek i..

Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti  03:15

Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti

İranlı görme engelli 11 yaşındaki Fatema Garrar, sesi ve şarkı söyleme yeteneğiyle gönülleri fethetti. Görme engelinin yanı sıra nadir görülen ve genlerden kaynaklı, kemiklerin kolayca kırılma durumu olan mermer hastalı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.595 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görme Engelli Yunus Tarık'ın Brighton'a Tek Başına Yolculuğu 08:17

Görme Engelli Yunus Tarık'ın Brighton'a Tek Başına Yolculuğu

Staj yapan 23 yaşındaki Yunus Tarık görme engelli bir hafta sonu tatili için trenle tek başına Brighton'a seyahat eden Yunus o tecrübesini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Gotham 4. Sezon 18. Bölüm Fragmanı 00:20

Gotham 4. Sezon 18. Bölüm Fragmanı

Gotham 4. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Nisan Perşembe Günü Fox'da Gotham 4x18 Promo/Preview That's Entertainment Gotham Season 4 Episode 18 Promo Gotham 4x18 Promo That's Entertainment (HD) » ..

Gotham 4. Sezon 20. Bölüm Fragmanı 00:21

Gotham 4. Sezon 20. Bölüm Fragmanı

Gotham 4. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Mayıs Perşembe Günü Fox'da Gotham 4x20 Promo/Preview That Old Corpse Gotham Season 4 Episode 20 Promo Gotham 4x20 Promo That Old Corpse (HD) » Gotham Perş..

Göz Kapağı Düşüklükleri Nasıl Tedavi Edilir 02:53

Göz Kapağı Düşüklükleri Nasıl Tedavi Edilir

Göz kapağı düşüklüklerinin altında yatan sistemik bir rahatsızlık yoksa tedavisi cerrahi yöntemle yapılır...

  • NABIZ tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor 02:41

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor Demokratik Toplum Kongresi (DTK), KCK ve 6-8 Ekim olaylarına yönelik soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmedikleri için aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahatt..

Gözler Onları Aradı Ünlü Çift Galaya Neden Katılmadı 08:20

Gözler Onları Aradı Ünlü Çift Galaya Neden Katılmadı

Kanal D’de üç sezon boyunca izleyicisi ile buluşan Poyraz Karayel dizisi, Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmi ile sinemaya taşındı. Dizinin başrol oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun filmin galasına katılmam..

  • BETA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözleri Kapalı Bir Şekilde 9x9 Rubik Küpünü Çözen Muhteşem Yetenekli Genç 01:45

Gözleri Kapalı Bir Şekilde 9x9 Rubik Küpünü Çözen Muhteşem Yetenekli G

Roman Strakhov isimli bu genç gözleri kapalı bir şekilde rubik küpünü çözebiliyor. 7 yaşında merak saldığı rubik küpü çözme işi Roman'ı bu seviyeye getirdi. Şimdi 24 yaşında olan genç gözleri kapalı bir şekilde rubik küp..

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu 08:37

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu

Kastamonu’da ikamet eden iki çocuk annesi, eşinin rahatsızlanıp çalışamaz duruma gelmesiyle zor durumda kaldı. Hibe desteği alan kadın, yıllardır hayalini kurduğu terzi dükkânını açtı. 43 yaşında kendi işinin patronu ola..

Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 06:04

Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Suarez hedefi vurdu, Barça takibi sürdürdü: 1-4 La Liga'nın 29. haftasında Barcelona, Granada deplasmanında iki farklı kazandı; Real Madrid'i takibini iki puan geriden sürdürdü. Barcelona, La Liga'nın 29. haftasında Gra..

Gravel Dev Diary  Disciplines To Be  PS4 05:32

Gravel Dev Diary Disciplines To Be PS4

Take a step into Milestone offices and meet the technical, audio and art team behind Gravel, the new arcade off-road racer built with Unreal Engine 4. This is the second of a series of behind the scenes contents that wil..

  • BETA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Great Lake Swimmers - I Could Be Nothing 04:58

Great Lake Swimmers - I Could Be Nothing

GREAT LAKE SWIMMERS LYRICS I Could Be Nothing It goes on forever along the shoreline It never will end on the shores of my mind I travel along 'til the sleep takes me in Where have I ended, where do I begin? Sand bla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce