#Hatem fahmy watheq fi allah müzik dinle

Şeytanın Peşinden Giden Cinler  Cuhenna Cin Kabilesi 15:02

Şeytanın Peşinden Giden Cinler Cuhenna Cin Kabilesi

Cuhenna Cinleri.. işte bu ayetlerde geçen insanların taşkınlığını arttıran ve Allah hakkında yalanlar uyduran Cin Kabilesi. Onlar en kinci ve gaddar olan Cinnilerdir. Öyle tehlikelidirler ki diğer cin kabileleri bile onl..

  • ZULMA tarafından
  • 6.539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Azeri - Olmaz Olmaz 05:18

Azeri - Olmaz Olmaz

Bu dağdan aşmak olmaz Narıncı başmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Allah) Yarlan dalaşmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Leylim) Yarlan dalaşmak olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli 01:52

Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli

Sokaklarda yatıp kalkıyor ama haline yine de şükrediyor. Ankara'da mendil satarak hayatını kazanmaya çalışan ve sosyal medyada bir anda gündem olan evsiz Hasan'a devlet sahip çıktı. Ankara Valiliği, Hasan'ın ihtiyaçların..

  • PengoTV tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Özgün - Aşık 03:30

Özgün - Aşık

Özgün - Aşık Dinle Söz - Müzik: Murat Güneş Düzenleme: Tolga Işık Yönetmen: Burak Sesli Doydun mu acılara? Gel o zaman yanıma Ne bekliyorsun daha Allah Allah Saralım yaraları Geçelim oraları O gece yarıları Eyvah eyva..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ahuzar - Dere Akayi Dere 02:58

Ahuzar - Dere Akayi Dere

Ahuzar - Dere Akayi Dere Dinle Söz-Müzik: Hasan Tunç Dere akiyi dere oda nafile yere oda nafile yere oda nafile yer oda nafile Bağladılar başımı bağladılar başımı istemediğim yere istemedeğim Derenin derincesi akar su..

Merve Özbey - Hani Bİzim Sevdamız 04:01

Merve Özbey - Hani Bİzim Sevdamız

Merve Özbey - Hani Bİzim Sevdamız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böylesine acıyı tatmadım, Yokluğun çok zor alışamadım, Onsuz yaşamayı başaramadım, Al benim de canımı Allah'ım. Hani bizim sevdamız, devirirdi dağları, Ha..

Burak Akagün - Hele Ninna Olasan 04:12

Burak Akagün - Hele Ninna Olasan

Burak Akagün - Hele Ninna Olasan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Evlerinin önü yonca Yonca kalkmış dal boyunca, diz boyunca Boyu uzun beli ince Ninna yarim ninna, esmer yarim ninna Ninna ninna Hele ninna olasın, Allah'ında..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) 04:06

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik)

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyverdun gittun beni oy Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun oy Allah'undan bulasun Kimse almasun seni Kimse almasun seni Yine bana kalasun Kimse ..

Selen Görgüzel - İmdat 02:41

Selen Görgüzel - İmdat

Selen Görgüzel - İmdat Müzik Dinle Şarkı Sözleri Eni konu benden kaçıyorsun Bana yapılır mı aşkolsun Hiç mi hiç insaf yok sende Canımı da acıtan mahvolsun Aşk bu yanar yanar yanar Kalp bu kanar kanar kanar Bu ne biçi..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Metin Şentürk - Gelin 03:43

Metin Şentürk - Gelin

Gelin Aşkımın adı sensin, Dilimin tadı sensin, İki gözüm bir kalbim Kalbin muradı sensin Allah’tan bir hediye Verdi bana sev diye Göz gördü gönül sevdi Evlenelim seninle Bir teklifim var dinle Yaşlanalım seninle Kalp..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Babutsa -  Dayanamam 04:51

Babutsa - Dayanamam

Geceler sessiz sensiz kaldı bu gece Yıldızlar küskün ay suskun bu gece Şarkılar bir garip ağlıyorlar bu gece Zamansız gidişin hapsoldu yüreğime Geceler sessiz sensiz kaldı bu gece Yıldızlar küskün ay suskun bu gece ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Sana Ne Oldu 03:02

Kalben - Sana Ne Oldu

Sana ne oldu? Köpekler mi kovaladı gece gece? Adamlar mı takip etti adım adım? Yarım yamalak yüzün Sesini duymadım Sana ne oldu? Sana ne oldu? İçine atma habire Anlat biraz Hadi gel dansedelim Allah ne verdiyse tango v..

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur 03:29

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur

Kapundaki Nar Midur Yapım: Rd Müzik Söz: Anonim Müzik: Ali Baran * Aranje: Evren Arkman Davul: Arıkan Sırakaya Akustik&Klasik Gitar: Erim Arkman Bass Gitar: Çağrı Doğan Yaylılar: İstanbul Strings Kemençe: Ekin Uzunlar D..

Ferdi Tayfur - Yaktı Beni 03:42

Ferdi Tayfur - Yaktı Beni

Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu..

Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları 04:41

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları

Şarkı Sözleri: Gesi bağlarından dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi ba..