#Hatice savran hasret müzik dinle

Oğlum Vurulmuştu Bekir Kulunuza 00:52

Oğlum Vurulmuştu Bekir Kulunuza

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle 2:03:46

Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle

Murat’ın Burcu’ya evlenme teklif ettiğini düşünen Hatice, Hayriye ve Vedat’la birlikte Burcu’yu bir dizi teste tabii tutar. Böylece Burcu’nun Murat’a iyi bir eş olmayacağını ispat edecektir. Fakat işler beklediği gibi gi..

Şehit Eşinin Hatırasını Evinin En Güzel Köşesinde Yaşatıyor 02:13

Şehit Eşinin Hatırasını Evinin En Güzel Köşesinde Yaşatıyor

Siirt'in Pervari ilçesinde 6 yıl önce meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen uzman çavuş Kürşat Güneş'in eşi Hatice Güneş, eşinin hatıralarını evinin en güzel köşesinde yaşatıyor...

Ahırda Eşiyle Dans Edip Romantizm Çıtasını Arşa Çıkaran Adam 01:14

Ahırda Eşiyle Dans Edip Romantizm Çıtasını Arşa Çıkaran Adam

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde emekli maden işçisi Namık Kazdondu, ahırda eşi Hatice Kazdondu ile dans ederken çekilen görüntüsü sosyal medyada fenomen olmuş. Ahırda eşini dansa davet eden adam, dans ederken de şarkı söyl..

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedilerle Yaşayan Sevimli Dayı 01:00

Kedilerle Yaşayan Sevimli Dayı

Daha önce Hatice anayı bizlere tanıtan abimizden yeni bir hayvan sever büyüğümüzü daha tanıyoruz efendim. Kara böceği ve yavru kedileriyle ton ton bir amca izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pastane Açma Tarifi 10:36

Pastane Açma Tarifi

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 2 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ..

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Söz | 27.Bölüm 2:22:40

Söz | 27.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 27’inci bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eşi kızıyla kaçtı! Çocukları bıçakladı! 01:58

Eşi kızıyla kaçtı! Çocukları bıçakladı!

Mersin'de, çıktığı televizyon programında birlikte yaşadığı Uğur H.'nin (37), ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığını öğrenince bunalıma girdiği belirtilen Hatice Daver (38), 2 kızını bıçakla yaralayıp hayatına son..

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

Koyu - Apayrı 02:27

Koyu - Apayrı

Koyu - Apayrı Dinle Bir bakışına tav bu yürek Ama sen hiç anlayamadın Bir çamaşır ipi lazım bir de kürek Çünkü ben hiç yol alamadım Konuşsam ayrı dert, sussam ayrı Diğerlerinden farklı inan, apayrı Bir sarışına muhtaç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Serkan Kaya - Kopamayız Biz 04:41

Serkan Kaya - Kopamayız Biz

Serkan Kaya - Kopamayız Biz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerimdeki gömleğin içi de hasret dışı da Yüreğimdeki sevginin yazı da aynı kışı da Ne zaman bahsin geçse yanan kalbim dile gelir İçin için ağlamayı senin de kalb..

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik ) 03:20

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik )

Tuğkan - Küçük Civcivim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her veda edişimde düşünürüm Seni bidaha görememek var Keşke kimsesiz kalsak heryerde biz olsak Ama yine de seninleyken dünya bile dar Yine seni düşünürken..

Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..

Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Cinare Melikzade Feat. Alishahin  - İhtiyacı var ( Akustik )  05:36

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik )

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak. Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak. Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:30

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde b..

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum 04:05

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üç yıl olmuş artık ayrıldığımız. Dönüşü olmayan yollardayız. Üç yıl olmuş artık son bakışmamız. Ne ayı kaldı şimdi, ne haftası. Gözlerimden uzaklarda, Benim ..

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum 03:44

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hasret yakar günlerdur Gözlerim yollaruni Yüreğume akar durur Sensizluk gözyaşlari Gel sevduğum gel ömrume Yazalum aşk öyküsüni Dilim susar gönlüm söyler Bu sev..

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum 04:15

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum

Bir volkan kopuyor yine bedenimde Anlamsız sızılar içimde Saklarım sevdamı gücüm yetmese bile Yangınımın içinde Bir hasret büyüyor yine yüreğimde Sebepsiz heceler dilimde Tutardım sevdamı kalbim ağlasa bile Gözyaş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı  Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı Yakarım Geceleri

Söz: Yılmaz Odabaşı Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Can Güngör Mix: Murat Bulut Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: İmre Haydaroğlu Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım Teaser 00:15

Cenk Eren - Kadınım Teaser

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce