#Hava araçlarının

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) 03:49

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme: Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; Ah gelemem ki Diyemem ben Nasılsın sen iyi misin? Hava nasıl oralarda..

  • TEK KANAL tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı 04:48

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kale açıklarında kötü hava şartları alabora olduktan bir süre sonra batan ve Rus uyruklu yolcunun hayatını kaybettiği tur teknesi, 15 metre derinlikten çıkartılarak yat limanına getirildi. Ol..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Zengin Bebelerine Gerekli Ayarı Veren Adam 00:40

Zengin Bebelerine Gerekli Ayarı Veren Adam

Araçlarının önüne oturup fotoğraf çektirirken trafiğin akışına engel olan gençler fotoğrafın bedelini ağır ödedi. Düşüncesizce yapılan eylemin sonunda gençlere yeterli ayarı veren adamın o hareketi...

  • Cowboy tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Fetö’cü Hainler  Mavi Lamba Olanları Vurun 06:13

Fetö’cü Hainler Mavi Lamba Olanları Vurun

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından Kara Havacılık Komutanlığı'nda yaşananlarla ilgili iddianame tamamlandı. 152'si asker 155 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, helikopterler ile kule arasındaki ..

Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı 01:01

Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı'nda mezarlıktaki yakınlarının kabir ziyaretine gelen vatandaşların araçlarının camını kırıp hırsızlık yapan zanlı tutuklandı...

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar 00:49

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar

Aydın Nazilli İsabeyli Mahallesi'nde alkollü olduğu iddia edilen 2 kişi eve dönüş yolunda araçlarının patlayan lastiğini değiştirirken otomobilin başında sızıp kaldı. Şahıslar jandarmanın uzun uğraşları sonucu ayıltılabi..

İstanbul'da Okul Trafiği Yoğunluğu 07:14

İstanbul'da Okul Trafiği Yoğunluğu

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte bu sabah servis araçları İstanbul trafiğinde yerini aldı. Servis araçlarının dahil olmasıyla birlikte trafik yoğunluğu yaşandı..

Somali'deki Saldırıda Ölü Sayısı 189'a Yükseldi 01:05

Somali'deki Saldırıda Ölü Sayısı 189'a Yükseldi

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölü sayısı artıyor. Toplu taşıma araçlarının kullandığı istasyon yakınlarında gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 189'a yükseld..

NASA'nın Uzay Araçları Emekliye Ayrılınca Ne Oluyor 01:31

NASA'nın Uzay Araçları Emekliye Ayrılınca Ne Oluyor

NASA emekliye ayrılan uzay araçlarının yatacağı mezarlığı dahi düşünmüş ve onlar için en uygun yer olan Yeni Zelanda’ya 5.000 kilometre uzaklıktaki bu yeri seçmiş. Buranın özelliği herhangi bir kara parçasına en uzak nok..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibine Mutlu Noeller Demeye Çalışan Tesla Aracı 01:57

Sahibine Mutlu Noeller Demeye Çalışan Tesla Aracı

Tesla'nın araçlarının özellikleri saymakla bitmiyor. Daha önce bir Lamborghini'yi rezil ederken gördüğümüz Tesla'lardan biri şimdi de sahiplerine Mutlu Noeller mesajı veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konya'da Abdüllatif Şener'i Böyle Susturdular 02:23

Konya'da Abdüllatif Şener'i Böyle Susturdular

Konya'da seçim çalışması yapmak için halkın nabzını tutan CHP Konya milletvekili adayı Abdüllatif Şener, bir kişinin bile olmadığı meydana konuştu. Sonrasında toplanan halk, Şener'i konuşturmamak için araçlarının kornala..

Dolu Uyarısı Sonrası İstanbul'da Kapalı Otoparklar Doldu Taştı 01:52

Dolu Uyarısı Sonrası İstanbul'da Kapalı Otoparklar Doldu Taştı

Kuvvetli yağmur ve dolu yağış uyarılarının ardından İstanbul’da kapalı otoparklarda yer kalmadı. Araçlarının doludan etkilenmesini önlemek isteyen vatandaşlar kapalı otoparklara akın etti...

Marmara'da Dolu Uyarısı Araç Sahiplerine Önlem Aldırdı 02:19

Marmara'da Dolu Uyarısı Araç Sahiplerine Önlem Aldırdı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış ve dolu uyarısı üzerine bazı araç sahipleri, araçlarının üstünü kapatarak önlem aldı...

Küçük Kasaba - Okulda Müzikal 18:17

Küçük Kasaba - Okulda Müzikal

Küçük kasabaya hoşgeldiniz ! Sokak araçları ve inşaat araçları ile çocuklar için eğlenceli öğrenme çizgi filmi . Polis arabası, itfaiye aracı, ambulans gibi sokak araçları ve Vinç Kamyon, Buldozer veya Ekskavatör gibi in..

  • ÇocukTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir 18:43

Küçük Kasaba - Elektriksiz Şehir

Küçük kasabaya hoşgeldiniz ! Sokak araçları ve inşaat araçları ile çocuklar için eğlenceli öğrenme çizgi filmi . Polis arabası, itfaiye aracı, ambulans gibi sokak araçları ve Vinç Kamyon, Buldozer veya Ekskavatör gibi in..

  • ÇocukTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kazada 2 kişi yaralandı 01:11

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kaz

Üsküdar’da kar yağışı sonrası kaza yapan iki araç sürücüsü, araçlarının başında durduğu esnada arkadan gelen cipin araçlarına çarpmasıyla yola savruldu. Yaşanan kaza da 2 kişi yaralanırken, cip sürücüsü ise hızla olay ye..

İstanbul’da metrobüs duraklarında dikkat çeken yoğunluk 06:26

İstanbul’da metrobüs duraklarında dikkat çeken yoğunluk

Korona virüs önlemleri kapsamında saat 19.00’da başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi evlerine dönmek isteyen vatandaşlar metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçlarının duraklarında yoğunluk oluşturdu. Durakla..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..