#Hava araçlarının

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Arıkuşlarının Böcek Avı İçin Dahiyane Planı 04:00

Arıkuşlarının Böcek Avı İçin Dahiyane Planı

Arıkuşları muhteşem hava avcılarıdır. Böcekleri havada yakalama konusunda ise ustadırlar. Ancak çim içindeki avlarına ulaşmaları konusunda zorlanırlar. Onlar için bu işi yapacak birilerinin olması gerekir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış! 03:43

Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış!

Saldırıyı planlayan Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'n aynı zamanda seri katil Atalay Filiz'in öldürdüğü Göktuğ Demirarslan'ın da babası olduğu ortaya çıktı. Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ı Darbeye ..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı 00:13

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz'ün yeğeni Zübeyir Öksüz, yurt dışına kaçmak isterken İzmir'de havalimanında yakalandı FETÖ'nün kritik isimlerinden olan ve gözaltına alındıktan sonra ..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak 03:45

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak

Çok mu şey istemiş olurum senden bilmem Zaten hep çok isterim ben, azla yetinmem Başka bir hayat var, dışarda ama sensiz Şöyle bir hava alsam da gelsem ya da gelmesem Kuş havalandı, kaçış mübahtır İntikam soğuk, bazen a..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Sunucunun Arkasında Beliren Dev Martı Yayın Kestirdi 00:33

Canlı Yayında Sunucunun Arkasında Beliren Dev Martı Yayın Kestirdi

Kanada'da hava durumunu sunmaya hazırlanan sunucunun arkasında beliren dev martı nedeniyle yayına ara verildi. Görüntüler paylaşım rekorları kırıyor. Kanada'daki bir televizyon kanalında, hava durumunun yayınlandığı sıra..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Engin Öztürk Kimdir? 02:38

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ank..