#Hava araçlarının

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece 03:54

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece

Olay Trakya bölgesinde Bulgaristan sınırına yakın bir köyde geçiyor, Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu o köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Yıldızları Rusya'da İlk Defa Gösteri Uçuşu Yaptı 01:34

Türk Yıldızları Rusya'da İlk Defa Gösteri Uçuşu Yaptı

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, tarihinde ilk defa Rusya semalarında gösteri düzenledi.Özel misafir olarak Armiya 2017 (Ordu 2017) fuarına katılan Türk Yıldızları, Rusya'nın başkenti Moskova'da gös..

Kesilen Parmağın Havasını Atmak 00:47

Kesilen Parmağın Havasını Atmak

İnsan acısıyla hava atar mı demeyin. Bizim Türk insanı gariptir onu da yapar...

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmza Törenine Katıldı 00:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmza Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hard of New York'ta yapılan, Türk Hava Yolları'nın Boeing'e sipariş ettiği 40 uçaklık imza törenine katıldı...

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı 00:35

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı

Esed rejiminin Halep'teki güvenli bölgelere düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi yaraladı. Esed rejimi, Halep kentinin Kafr-Karmin güvenli bölgesine düzenlediği hava saldırısında sivilleri he..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:36

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak ve Mardin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda bir terörist yakalandı, 6 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operas..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki  Kandil Bölgesine Harekat 01:36

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki Kandil Bölgesine Harekat

TSK: Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında terör örgütüne ait barınaklar imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava hareka..

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan 00:51

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya temsilcisi Schalke 04'e 3-2 mağlup oldukları maçta savunmada çok hata yaptıklarını söyledi. Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına..

  • OFSAYT tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Havalandırma Krizi 03:10

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi

Aleyna Tilki’nin Edirne konserinde vantilatör krizi yaşandı. Genç sanatçı Tilki’nin konser verdiği kapalı spor salonunda hava sıcaklığı 45 dereceyi bulurken sahnede havalandırma ve vantilatör olmaması krize neden oldu. S..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor 02:37

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor

Rusya'nın, IŞİD'in yıllardır süren kuşatmasının kırıldığı Deyr ez Zor kentine 175 mayın temizleme görevlisi göndereceği belirtildi. Rusya Deyr ez Zor’a gıda ve ilaç yardımı ulaştırdı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Kars Kara Teslim Oldu 01:21

Kars Kara Teslim Oldu

Kars'ta etkili olan soğuk hava yüksek kesimlerde yerini kar ve tipiye bıraktı. Hayvanları arazide otlatan çobanlar tipiye hazırlıksız yakalandı.Kars'a beklenen kar geldi. Son günlerde etkili olan soğuk hava yerini kar ya..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Trabzonspor'dan İki Gollü  Prova 04:18

Trabzonspor'dan İki Gollü Prova

Trabzonspor, Süper Lig’e verilen milli arada El Sadd ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Katar'ın başkenti Doha'da oynanan ve beIN SPORTS'tan naklen yayınlanan karşılaşmada Fırtına'nın gollerini 34. dakikada Fabian..

FETÖ'nün Kodları Adil Öksüz 01:46

FETÖ'nün Kodları Adil Öksüz

Akıncılar Hava Üssü'nde gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan Adil Öksüz'ün FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu ortaya çıktı...

Suriye'de Ruslar'a Ait  Su-24 Savaş Uçağı Düştü 02:50

Suriye'de Ruslar'a Ait Su-24 Savaş Uçağı Düştü

Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yakınlarında yer alan Hmeymim hava üssünde bir Su-24 savaş uçağının kalkış sırasında düştüğü, uçaktaki mürettebatın tümünün öldüğü belirtildi. Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yak..

Bir Araba Gibi Modifiye E Bisiklet Sürücüleri 03:13

Bir Araba Gibi Modifiye E Bisiklet Sürücüleri

SPORTS enthusiast has developed the first all weather, four-wheel e-bike that looks exactly like a miniature car. Design engineer Mikael Kjellman produced the crazy PodRide vehicle in Sweden with the basic idea of creati..

  • BETA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti 00:50

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.İzmir'de yarın gerçekleştirilecek Ege Ekonomik Forumu'na katılmak üzere kente gelen Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.Başbak..

Üniversite Öğrencileri Dikine İniş Kalkış Yapabilen İHA Yaptı 02:29

Üniversite Öğrencileri Dikine İniş Kalkış Yapabilen İHA Yaptı

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri, 40 gün içinde dikine iniş ve kalkış yapabilen İnsansız Hava Aracı (İHA) yaptı. NEÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğren..

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antonov An-32 Askeri Uçak Aerobatik! 04:33

Antonov An-32 Askeri Uçak Aerobatik!

Antonov An-32 çift motorlu turboprop askeri nakliye uçağıdır.An-32, An-26'dan geliştirilmiştir. Bu işi başlatan müşteri Hindistan Hava Kuvvetleri'dir. An-32 elverişsiz hava koşullarına dayanıklılık bakımından An-26'dan d..

  • PengoTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katliam Kokan Şehir: İdlib 01:12

Katliam Kokan Şehir: İdlib

İdlib içine haftalardır süren yoğun hava saldırıları dün de devam etti. İdlib'in farklı yerlerinde hava saldırılarıyla, kimyasal saldırılarla sivilleri hedef alan Esed rejimi ve Rusya, kıyım yaptı. Rusya'ya ait savaş uça..