#Hava araçlarının

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada! 00:44

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada!

İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü. Terracina'da gösteri yapan Eurofighter Typhoon savaş uçağının pilotu hayatını kaybederken uçağın denize düşme an..

Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

Çapkınlık Yaparken Basılmak 00:27

Çapkınlık Yaparken Basılmak

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Rusya:  03:15

Rusya: "Cephe El-Nusra Ait Beş Komutan Öldürüldü"

Suriye'nin Idlib eyaletinde aranan, terörist Jabhat an-Nusra( Elnusra Cephesi)'nın beş güçlü komutanı, Rusya bir füze hava saldırısı ile öldürüldüklerini bildirdi. Ayrıca An Nusraya ait olan mühimmat depoları ve teçhiza..

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü 01:30

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü

İstanbul genelinde birçok ilçe akşam saatlerinde yoğun yağışa ve sele teslim olurken güneş batımına doğru Büyükçekmece ve çevre ilçelerde yaşanan parçalı ve zaman zaman güneşli hava denizde kartpostallık görüntüler oluşt..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Yeni Atak, Hürkuş ve Anka'lar Geliyor 01:27

Yeni Atak, Hürkuş ve Anka'lar Geliyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI), yıl sonuna kadar yapacağı teslimatlarla Türkiye'nin hava filosunu güçlendirmesine katkıda bulunacak...

Sıcak Havalarda Panda 00:48

Sıcak Havalarda Panda

Havanın Sıçaklıgına Kapıla Panda.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir 00:45

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

Vampir Akademisi  Film İzle 1:44:22

Vampir Akademisi Film İzle

Vampir Akademisi – Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj Full izle Vampir Akademisi - Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj seçeneğiyle full olarak izleyebilirsiniz. Vampir Akademisi 2014 yapımı bir filmdir. İnsanlarla bar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Mektup Film İzle 2:01:56

Son Mektup Film İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Aşkın Nur Yengi   Ayrılmam 04:12

Aşkın Nur Yengi Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda  Bir Asker Yaralandı 01:41

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda Bir Asker Yaralandı

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Eruh ilçesinin Çırav Dağı bölgesinde ..

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Non-Stop Film İzle 1:46:37

Non-Stop Film İzle

Yönetmenliğini Jaume Collet Serra’nın üstlendiği aksiyon dolu bu harika film de başrollerde Liam Neeson yer alıyor. Filmimizin adı isminden de anlaşılacağı gibi Non-stop, durmak bilmeyen heyecan, aksiyon ve macera dolu f..

  • Tv Series tarafından
  • 8.677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bongonda Trabzon'da 01:14

Bongonda Trabzon'da

rabzonspor, görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdiği 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Theo Bongonda'yı Trabzon'a getirdi. Trabzonspor, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, The..

 Edis Dudak 03:44

Edis Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

03:19

"Doğunun Saklı Denizi" Hazar Gölü Tatilcilerle Doldu Taştı

Hava sıcaklığının yükseldiği günlerde, doğu illerinde yaşayan vatandaşlar tatil için Doğunun Saklı Denizi olarak adlandırılan Hazar Gölü'nü tercih etti. Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar doğunun ..

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 01:07

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede ; Hakkari Şemdinli'de, üs bölgelerine silahlı saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen silahlı iki teröristin hava h..

Mehmetçik Kamerasından Zorlu Operasyonun Görüntüleri 01:08

Mehmetçik Kamerasından Zorlu Operasyonun Görüntüleri

Kato Dağları'nda girilmedik yer bırakmayan kahraman Mehmetçik, zorlu hava şartlarına, yüksek yamaçlara rağmen tarih yazıyor...

İki Balon Arasında Tehlikeli Gösteri 01:48

İki Balon Arasında Tehlikeli Gösteri

National Geographic tarafından çekilen görüntülerde iki sıcak hava balonu arasında yapılan akrobatlık gösterisi yürekleri ağza getirdi...

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi 02:38

Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi

Birliktelikleriyle magazin gündemini bir haftadır meşgul eden Adriana Lima ve Metin Hara çifti Bodrum 5 günlük tatillerinin ardından Bodrum’dan ayrıldı. Dereköyde kaldıkları çiftlikten ayrılan ikili ilk olarak çiftlik ev..

  • ANKA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler 03:10

Almanya Ve Almanlar Hakkında İlginç Bilgiler

Bu videoda Almanya ve Almanlar hakkında birbirinden şaşırtıcı bilgiler derledik. Almanlar açık pencerelerden gelen hava akımının hastalığa yol açmasından çok korkuyor. Bunu Türkler’deki açık pencerelerin “cereyan yapması..

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler 01:05

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde çıkan kavgada kalas ve sopalar kullanıldı. Adeta kemik seslerinin duyulduğu feci kavgada 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı. Çevredeki vatandaşların adeta aç..

 Resmen Adamın Ruhu Çıktı 00:07

Resmen Adamın Ruhu Çıktı

Adam havaya uçtu biran..

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce