#Hava araçlarının

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor 02:37

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor

Yaklaşık bir yıldır silahlı kuvvetlerde kullanılan Kamikaze Drone olarak bilinen vurucu insansız hava araçları sürü halinde görev yapabilir hale getirildi. Üç ülkeye ihracı için çalışmaların sürdüğü insansız yeni nesil..

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı 01:17

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı

Karadeniz semalarında hareketli dakikalar yaşandı. amerikan donanmasına ait bir uçak, Rus uçakları tarafından engellendi. Böylelikle en önemli hava olayı ABD ile Rusya arasında gerçekleşmiş oldu...

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı 01:17

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı

Karadeniz semalarında hareketli dakikalar yaşandı. amerikan donanmasına ait bir uçak, Rus uçakları tarafından engellendi. Böylelikle en önemli hava olayı ABD ile Rusya arasında gerçekleşmiş oldu...

Türk Yıldızlarından Saygı ve Selamlama Uçuşu 01:10

Türk Yıldızlarından Saygı ve Selamlama Uçuşu

Hava kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, gökyüzündeki kahramanlarımız, bir kez daha bulutların üstündeydi...

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

İstanbul’da maskesiz ve sosyal mesafesiz eğlence kamerada 01:31

İstanbul’da maskesiz ve sosyal mesafesiz eğlence kamerada

Kuruçeşme’de açık hava bir eğlence mekanında vatandaşlar korona virüs salgınına rağmen ne maske taktı ne de sosyal mesafe kuralına uydu. Mekandakilerin mesafesiz dans etmesi kameralara yansırken, bazı garsonların ise mas..

Çiftçinin 'Taş' gibi sıra dışı koleksiyonu 06:35

Çiftçinin 'Taş' gibi sıra dışı koleksiyonu

Antalya’da yaşayan İbrahim Aydemir, gezdiği 52 ilden içerisinde meteor ve değerli olduğunu ileri sürdüğü 7 bin taş topladı. Bahçesini açık hava taş müzesine çeviren Aydemir, topladığı taşların değerlendirilmesini talep e..

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası 01:44

Yunan Bakanın Uçağı Kasıtlı Bekletildi İddiası

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın uçağının Türkiye’nin hava sahasında bekletildiği iddialarına Türkiye'den sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada İddialar gerçeği yansıtmamaktadır deni..

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması 01:35

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması

Türkiye S-400 hava savunma füzelerini Sinop'ta test etti iddiaları NATO'yu karıştırdı. Kuzey Atlantik ittifakı Amerikan medya kuruluşu Bloomberg'e açıklama yaptı. NATO, Türkiye'nin S-400'le ilgili yaptığı herhangi bir ..

Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu 06:26

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu

Korona virüsle mücadelede yurtdışındaki hastaları Türkiye’ye ulaştırma noktasında önemli bir rol üstlenen sağlık bakanlığı bünyesindeki hava ambulansı, bu kez Kahramanmaraş’taki 3 günlük bebek Debbek ve Konya’daki 2 aylı..

Gökçeada seferlerine fırtına engeli 01:25

Gökçeada seferlerine fırtına engeli

Çanakkale’de, olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada feribot seferleri iptal edildi...

Maaşı Sucuğa Yatıran Adam 00:15

Maaşı Sucuğa Yatıran Adam

Sosyal medya uygulamaları için insanların yapmayacağı şey yok.. Bu adamda kasapta sucukları boynuna takıp hava atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Son Kozunu Kullanan Hurda Araba 00:08

Son Kozunu Kullanan Hurda Araba

Hurdacılık yapan adamlar dükkana gelen arabayı parçalamak isterken hava yastığının patlamasıyla zor anlar yaşamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ 03:31

Demet Akalın & Işın Karaca & Cansu Kurtçu & Deniz Seki - Alâ

Söz & Müzik: Cansu Kurtcu Düzenleme: Alper Atakan & Fettah Can Yönetmen: Metin Arolat Alâ şarkı sözleri ile Kaptırdık gidiyoruz gönül terkisinde Yediler ömrümüzü doymadılar be anam Utanmadı da bizi yalnıza koyanlar ..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı 00:52

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı

İstanbul'da İnsansız Hava Aracı (İHA) AR-GE merkezinin bulunduğu bölgeyi izinsiz şekilde görüntülerken gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk vatandaşı savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı...

Uludağ Yeni Yıla Karsız ve Sessiz Girecek 01:33

Uludağ Yeni Yıla Karsız ve Sessiz Girecek

Her yılbaşında renkli görüntülere sahne olan Uludağ yeni yıla salgından ve hava şartlarından dolayı karsız ve sessiz merhaba diyecek...

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sertab Erener - Bu Dünya 03:57

Sertab Erener - Bu Dünya

Gel şarkı sözleri ile Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol yanımda sen bir tarafım engel Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol y..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Çıldır Gölü’nde buzlarla vals 04:35

Çıldır Gölü’nde buzlarla vals

Kars’ta son günlerde etkili olan sıcak hava, Çıldır Gölü’nün kısmen buzlarını çözerken, vatandaşlar buz üzerinde adeta vals yapıyor. Çözülmeye başlayan Çıldır Gölü ve üzerindeki vatandaşlar havadan görüntülendi...

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp 02:31

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp

UĞUR TOLUN... 51 YAŞINDA BİR DOKTOR... İKİ GÜN ÖNCE, KARTEPE'YE GİDECEĞİNİ SÖYLEYEREK YOLA ÇIKMIŞTI... AMA ADETA SIRRA KADEM BASTI... KURTARMA EKİPLERİ ZORLU HAVA KOŞULLARINDA ONU ARIYOR.... ANCAK SHOW HABER EKİBİNİN DE ..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..