#Hava kirliliği

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor 03:43

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor

Türkiye’nin 1 milyon kilometrekarelik hava sahasında bulunan 55 havalimanının uçuş trafiği, Esenboğa’da bulunan Hava trafik kontrol merkezinde yönlendiriliyor. Merkezden hava trafiğini sağlayan kontrolörler, pilotların a..

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) 03:49

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme: Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; Ah gelemem ki Diyemem ben Nasılsın sen iyi misin? Hava nasıl oralarda..

  • TEK KANAL tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı 04:48

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kale açıklarında kötü hava şartları alabora olduktan bir süre sonra batan ve Rus uyruklu yolcunun hayatını kaybettiği tur teknesi, 15 metre derinlikten çıkartılarak yat limanına getirildi. Ol..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Paris'te Elektrikli ve Sürücüsüz Otobüsler Yola Çıktı! 01:40

Paris'te Elektrikli ve Sürücüsüz Otobüsler Yola Çıktı!

Paris'te elektrikle çalışan ve çevre kirliliğini önlemek ve trafiği azaltmak adına tasarlanan sürücüsüz otobüsler yola çıktı. Şu an için test aşamasında olan araçlar 12 yolcu kapasitesine sahip...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Bu Yenilebilir Su Balonu Plastik Şişelerin Sonu Olabilir- Ohoo 01:00

Bu Yenilebilir Su Balonu Plastik Şişelerin Sonu Olabilir- Ohoo

Plastik şişeler dünyanın çevre kirliliği konusundaki en büyük düşmanı. Hemen hemen plastik atıkların P'sini de su şişeleri oluşturuyor. Ohoo isimli bu yenilebilir su balonu ise çevre kirliliğine neden olan su şişelerini..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1992 Yılı Adana Yüreğir'de Çevre Kirliliğinin Sebepleri 04:50

1992 Yılı Adana Yüreğir'de Çevre Kirliliğinin Sebepleri

1992'de Adana Yüreğir'de yaşanan çevre kirliliği ve Yüreğir Belediyesi'nin çalışmaları. Ünal Akdağ'ın konu hakkında Sabahattin Eşberk ile yaptığı röportaj...

Plastik Su Şişesi Yerine ″Ooho″ Damlaları 00:46

Plastik Su Şişesi Yerine ″Ooho″ Damlaları

Organik Ooho damlaları ile plastik su şişelerinin yarattığı kirliliğe çare aranıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Yürekli İnsanların Gagasına İp Dolanan Kuşu Kurtarması 03:58

Güzel Yürekli İnsanların Gagasına İp Dolanan Kuşu Kurtarması

Çevre kirliliği nedeniyle gagasına ip dolanan kuşu güzel yürekli insanlar kurtarabilmek adına uzun çaba göstermişler. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı 02:21

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı

Beykoz açıklarında bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen Barç, su alarak battı. İstanbul Boğazı'nda bir geminin çektiği yük taşımada kullanılan ‘Barç isimli gemi Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak b..

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

Kamp Yaptıkları Alanı Çöplüğü Çevirdiler 00:42

Kamp Yaptıkları Alanı Çöplüğü Çevirdiler

Bolu’nun Mengen ilçesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelerek kamp yapan 8 bin kişinin, doğada bıraktıkları çöpler tepkilere sebep oldu..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası 01:02

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası

Çanakkale Boğazı açıklarında, iki geminin çatıştığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı M/V Levantes gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı..

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu 02:12

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu DOĞU Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte birçok yerde kar yağışı başladı. Gece yarısı kar yağışının başladığı Kars'ta sabah uyananlar kenti ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

TSK'da 01:48

TSK'da "İhtiyat Pilot" Dönemi Başlıyor

TSK'da İhtiyat Pilot Dönemi Başlıyor 15 Temmuz gecesi şehit olanların çocukları askerlikten muaf olacak, silah altında olanlar ise terhis edilecek. Hava Kuvvetleri'nde pilot ihtiyacı için de yeni bir uygulama başladı...

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı 03:43

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı

Suudi Arabistan’da 20 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları aniden eksi 3’e kadar düşmesiyle çöle kar yağdı. Suudi Arabistan’da çöle Kasım ayında kar yağdı. Ülkenin kuzeybatı ve orta kesimlerinde 20 derece civarın..

THY'de Modaya Uydu - Mannequin Challenge 00:41

THY'de Modaya Uydu - Mannequin Challenge

Sosyal Medyada son dönemde gündemde olan Mannequin Challenge'a THY de katıldı. 3. Havalimanı yüklenici firması İGA, Mannequin Challange videosuna, THY'den yanıt gecikmedi. İGA'nın daveti üzerine Türk Hava Yolları resmi t..

  • Cowboy tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afgan ordusunun kadın pilotları 01:03

Afgan ordusunun kadın pilotları

NATO ve ABD tarafından desteklenen Afganistan Hava Kuvvetleri'nda kadın pilotların sayısı artıyor. Halihazırda iki kadın pilotun görev yaptığı orduya yakında beş kadın pilot daha katılacak...

Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce