#Hava kirliliği

Atlantik Yolu Norveç 00:10

Atlantik Yolu Norveç

Bu yoldan gitmeden önce hava durumunu kontrol ederim sanırım! Eğlenceli bir gezintiye çıkacak gibi görünüyor..

ASELSAN Yapımı Bu Silah Atom Bombasını Dahi Durdurabiliyor 01:13

ASELSAN Yapımı Bu Silah Atom Bombasını Dahi Durdurabiliyor

Hava savunma Sistemi KORKUT dakikada 1100 atış yapabiliyor. AYRICA HAVADA PARÇACIKLI MÜHİMMAT DA KULLANILABİLİYOR......Ayrıca stinger füzeleri de entegre edilebiliyor. Ayrıca uzun menzilli füzelerde takılıp aynı hassasiy..

Karga Çatıyı Oyun Parkına Çevirdi 00:51

Karga Çatıyı Oyun Parkına Çevirdi

Birçok hayvanın kabusu olan soğuk hava, bu kargaya engel olmuyor. Aksine bu akıllı kuş karı eğlenceye çeviriyor. Karla kaplı çatıda bulduğu bir kavanoz kapağıyla kayak keyfi yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 9.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pepee Şarkıları - Pepe Şarkıları 23 Şarkı Bir Arada 30:15

Pepee Şarkıları - Pepe Şarkıları 23 Şarkı Bir Arada

Şarkılar: Pepee - Yaz Geldi Hava Çok ve Sicak Şarkısı [HD] Pepee - Uzakta YAKINDA Şarkısı [HD] Pepee - Tasarruf Şarkısı [HD] Pepee - Susadım Su İsterim Şarkısı [HD] Pepee - Sonbahar Şarkısı [HD] Pepee - Pepee Ile S..

  • ÇocukTV tarafından
  • 7.569 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Canlı Yayında Buz Testi Felaketle Bitti 00:25

Canlı Yayında Buz Testi Felaketle Bitti

Yerel TV kanalında hava durumu sunuculuğu yapan genç adam, nehrin ne kadar buz tuttuğunu izleyicilere göstermek istedi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzel Kızın Rezil Olduğu An 00:59

Güzel Kızın Rezil Olduğu An

Hava atmak isterken rezil olan kız..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Bir Lastik Bu Kazar Güzel Mi Dolar ve Sonra Boşalır ! 01:07

Bir Lastik Bu Kazar Güzel Mi Dolar ve Sonra Boşalır !

Sizler İçin atölyede hazırladığımız Araba Lastiğini Fantastik bir şekilde içini hava ile doldurduk ve Mükemmel içinde Havayı Boşaltık. Gösteri Harika Bir Şekil Aldı. Görülmeye Değer Bir Video Sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı 04:21

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı

Türkiye füze ve hava savunma sistemi konusunda ihtiyaçlarını giderecek arayışlar içerisinde. Bu çerçevede Rusya ile yeni nesil S-400 tipi füzelerin satın alınmasına yönelik görüşmeler devam ediyor. Savunma Bakanı Fikri..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Hande Yener 'den Demet'e Hodri Meydan! 08:03

Hande Yener 'den Demet'e Hodri Meydan!

Hande Yener Seren Serengil'in Demet'in yaptığı albümler Tükiye'ye hitap ediyor,Hande'ninkisi ise bir kesime hitap ediyor açıklamalarından dolayı,Hodri meydan okudu.Ben Harbiyede Açık hava konserlerine çıkıyorum.Demet'te ..

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 FIS Snowboard Dünya Kupası 01:13

2017 FIS Snowboard Dünya Kupası

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Erciyes A.Ş. ve Türkiye Kayak Federasyonu işbirliğiyle Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası'nın final etabı, hava koşulları dolayısıyla ge..

Uçak Çalışanlarının Yaptığı 10 Şok Edici İtiraf 05:04

Uçak Çalışanlarının Yaptığı 10 Şok Edici İtiraf

Bu video da hostes ve uçak çalışanların yaptığı şok edici itirafları gösterdik. Umarım beğenirsiniz. İyi Seyirler...

  • TRENDTOPIC tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi 02:00

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi

Afrika'nın en yoksul ülkelerinden Somali'de yaşanan kuraklık ve ölümler Hollywood yıldızlarını harekete geçirdi. Somali'ye uçuş yapan tek batılı havayolu şirketi Türk Hava Yolları olunca, ünlü komedyen Ben Stiller, THY’n..

Sihirli Gökkuşağı Maria Zor Durumda!!! Ona Yardım Edelim 02:59

Sihirli Gökkuşağı Maria Zor Durumda!!! Ona Yardım Edelim

Güzel ve güneşli bir gün. Maria sıcak hava balonuyla bir geziye çıkıyor. Ama birden hava bozuluyor. Kara bulutlar görünüyor ve yağmur yağıyor. Maria zor durumda. Bakalım ona kim yardım edecek...

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Arıkuşlarının Böcek Avı İçin Dahiyane Planı 04:00

Arıkuşlarının Böcek Avı İçin Dahiyane Planı

Arıkuşları muhteşem hava avcılarıdır. Böcekleri havada yakalama konusunda ise ustadırlar. Ancak çim içindeki avlarına ulaşmaları konusunda zorlanırlar. Onlar için bu işi yapacak birilerinin olması gerekir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı 00:13

Fetö'cü Adil Öksüz'ün Yeğeni Yurt Dışına Kaçarken İzmir'de Yakalandı

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz'ün yeğeni Zübeyir Öksüz, yurt dışına kaçmak isterken İzmir'de havalimanında yakalandı FETÖ'nün kritik isimlerinden olan ve gözaltına alındıktan sonra ..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..