#Hava kirliliği

Budabi Haber  Oğuzhan Uğur 07:58

Budabi Haber Oğuzhan Uğur

Ülkenin nabzı Budabi Haber’de atıyor! Gündemin en çarpıcı başlıkları alemin en havalı haber spikeri Oğuzhan Uğur’la masaya yatırılıyor. Bu haber bülteninde yok yok! Budabi Spor’da en güncel transfer haberleri, maç yoru..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi 01:41

Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, terör örgütü PKK ve uzantılarına yönelik Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı bölgelerine düzenlenen hava harekatında vurulan bazı terörist hedefleri AA tarafından görüntülendi....

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi 01:02

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi

İnsanlık tarihi binlerce asılsız UFO haberine ev sahipliği yapıyor. Bunlardan bazıları doğru da olabilir bilemiyoruz ancak genellikle farklı hava araçlarının gökyüzündeki görüntülerinin dünya dışı varlıklara ait olabilec..

  • Cowboy tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Beşiktaş İçin Tarihi Bir Maç Olacak 04:04

Beşiktaş İçin Tarihi Bir Maç Olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu altıncı ve son maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Dinamo Kiev'in teknik direktörü Serhiy Rebrov, Beşiktaş'ın tarihi bir maça çıkacağını söyledi. Ukrayna ekibinin antrenman tesislerinde..

Havacı Komutan'a Mektup Yazıp Köyünden Uçak Geçirten Çocuk 03:11

Havacı Komutan'a Mektup Yazıp Köyünden Uçak Geçirten Çocuk

Hava Kuvvetleri Komutanlığının hazırlattığı Her Zaman Milletimiz ile Beraberiz kamu spotu filminde rol alan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Hasan, kağıttan yaptığı uçağını uçurarak pilot olmanın hayalini kuruyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı 00:43

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı

İsrail hava kuvvetleri Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan bir silah deposuna bombalı saldırı düzenledi. Saldırı perşembe gecesi yaşanırken söz konusu silah deposunun Lübnan'daki Hizbullah örgütünün kontrolünde olduğu açı..

Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti 01:13

Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti

Elektrikli uçan taksiler yapılan test uçuşlarında iniş ve kalkışları başarıyla gerçekleştirdi. Alman bilim insanları bu araçların normal taksilerden daha ucuza yolcu taşımasını hedefliyor. Peki, Alman hava sahasında bö..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 02:39

Erdoğan Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD'ın 7. Genel Kurulu'nda konuştu. Sincar'a yapılan hava harekatını hatırlattı ve bir gece ansızın gelebiliriz diyerek harekatın süreceği mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Fahriye Evcen Burak Özçivit Çifti Çok Kibirli 00:29

Fahriye Evcen Burak Özçivit Çifti Çok Kibirli

Fahriye Evcen Burak Özçivit Çiftinde Kendini Beğenmişlik Ve Hava Hat Safhada Bu Ne Kibir..

  • ANKA tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe 02:32

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe

PKK'nın 'terör koridoru'na darbe! Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat ..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

Iran'dan Türkiye'ye 'Operasyonları Durdurma' Çağrısı 03:00

Iran'dan Türkiye'ye 'Operasyonları Durdurma' Çağrısı

Türkiye'nin Suriye ve Irak'a düzenlediği hava harekâtını kınayan İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi, Türkiye'den operasyonları durdurmasını istedi...

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

BM 00:36

BM "Suçluyu" Bulamadı

Birleşmiş Milletler Suriye’de geçtiğimiz Eylül’de bir insani yardım konvoyuna düzenlenen hava saldırısının failinin tespit edilemediğini açıkladı. 19 Eylül’deki saldırının ardından kurulan BM Komisyonu soruşturmasını ta..

2017  Kış Bayan Saç Modası 02:59

2017 Kış Bayan Saç Modası

2016-2017 sonbahar-kış bayan saç modası, yaza veda etmeye hazırlanmaya başladığımız şu günlerde birçok bayanın merak konusu. sonbahar-kış sezonu saç trendleri. Hadi bakalım. Sezon trendler arasında bulunan kahküllerin ha..

  • Kadınca tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şahin K'nın Dünya Kaykay Gününü Kutlaması 00:22

Şahin K'nın Dünya Kaykay Gününü Kutlaması

21 Haziran, yılın en uzun günü. Aynı zamanda dünya üzerinde milyonlarca kaykaycının sokaklara döküldüğü ve hava kararıncaya kadar parklarda doyasıya kutlama Dünya Kaykay Günü. Şahin K'da bu günü unutmayıp kaykaycı arkada..

  • JET TV tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı 01:14

Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı

Kayseri'de 1'inci Komando Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen Erciyes-2017 tatbikatı başladı...

Kanala Uçan Sürücü: Otomobilim Serinlemek İstedi 01:55

Kanala Uçan Sürücü: Otomobilim Serinlemek İstedi

Adana'da direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil sulama kanalına uçtu. Dalgıç polisin sudan çıkardığı sürücünün, Otomobilim hava sıcak olduğu için serinlemek istedi, ben ancak buzlu suda serinlerim ben serinleyemedim d..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti 01:13

Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti

Elektrikli uçan taksiler yapılan test uçuşlarında iniş ve kalkışları başarıyla gerçekleştirdi. Alman bilim insanları bu araçların normal taksilerden daha ucuza yolcu taşımasını hedefliyor. Peki, Alman hava sahasında bö..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..